Preminula Milja Vujanović

B. - I.

04. 06. 2005. u 18:57

U svom stanu u Ulici Klare Cetkin 4 u 14 časova, posle duže bolesti, preminula je Milja Vujanović (60). Nekadašnja misica, glumica, poznati asrolog i hiromant, prema rečima lekara "Hitne pomoći", nikada se nije sasvim oporavila od nesreće koja joj se dogod

BEOGRAD - U svom stanu u Ulici Klare Cetkin 4 u 14 časova, posle duže bolesti, preminula je Milja Vujanović (60). Nekadašnja misica, glumica, poznati asrolog i hiromant, prema rečima lekara "Hitne pomoći", nikada se nije sasvim oporavila od nesreće koja joj se dogodila pre pet godina. Tada je u nju pucao nevenčani suprug Obrad Zejak. Iako je bila dovoljno jaka da se "izvuče" iz kome, nikada posle nesreće nije prohodala. U poslednje vreme bila je vezana za postelju.
Milja Vujanović završila je dva fakulteta - Dramsku akademiju i žurnalistiku, a posedovala je i diplome svetski priznatih astroloških škola. Mnogi je pamte i kao glumicu, u filmovima "Sneg na usnama", "Majka, sin, unuk, unuka", "Rani radovi", "Bube u glavi", "Bablje leto", "Neretva", Most" i "Nokaut".
Čvrsto je verovala da je duša besmrtna. Bila je protiv braka, pa se "venčala" sa najudaljenijom planetom naše galaksije Regulus, pa je na svoje prezime dodala i ime ovog nebeskog tela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije