Mišković se oprostio od majke

M. T. K.

01. 02. 2013. u 14:02

Novo groblje obezbeđivale jake policijske snage. Miroslav i Marko se zadržali oko sat vremena, a onda vraćeni u pritvor

BEOGRAD - Vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković i njegov sin Marko, koji se nalaze u pritvoru, pod jakim policijskim obezbeđenjem, prisustvovali su na Novom groblju sahrani Verice Mišković(91), koja je obavljena u najužem krugu porodice.

Već oko devet časova ulice oko Novog groblja, kao i samo groblje, bili su blokirani brojnim policijskim snagama.

Na upravnoj zgradi, kapeli i okolnim soliterima nalazili su se snajperisti, dok je stotinak pripadnika žandarmerije u civilu, ali i uniformi bilo raspoređeno na groblju.

Kapela je otvorena u 9.30, ali novinarima, kao i slučajnim prolaznicima prilaz nije bio dozvoljen.

Na groblje je prvi stigao Miroslav Mišković oko 9.45 časova.

Pripadnici žandarmerije dovezli su ga u belom "čirokiju".

Desetak minuta kasnije u plavom "mercedesu" stigao je i njegov sin Marko, takođe u pratnji blindiranih vozila.

Opelu, koje je počelo u 10 časova, prisustvovalo je dvadesetak članova porodice i nekoliko najbližih prijatelja Miroslava Miškovića - Ivana Mišković sa suprugom Goranom Karićem, trudna devojka Marka Miškovića, Jovana Nikolić, kao i biznismen Branislav Grujić.

Oko 10.35 pogrebna povorka krenula do grobnog mesta, a na čelu kolone bio je zet Goran Karić koji je nosio krst. Miroslav i njegov sin Marko Mišković nisu mogli biti u koloni, pa su prošli pored nje u automobilima.

Posle opela i pokopa, Miroslav i Marko Mišković, u pratnji operativaca žandarmerije, ušli su u blindirana vozila.

Izvedeni su na sporedni izlaz Novog groblja, ka Ulici Baja Sekulića.

Podsetimo, telo Verice Mišković (91), majke Miroslava Miškovića, preneto je u četvrtak ujutro u Beograd posle opela u porodičnom domu u selu Bošnjane kod Varvarina.

PORODIČNA GROBNICA


Telo pokojne Verice Mišković položeno je u novizgrađenu porodičnu grobnicu, velikih dimenzija.

Na crnoj spomen ploči nije bilo upisano ni jedno ime.

Posle sahrane, na grobu je bilo položeno desetak venaca i jedan tanjir u kome se nalazila u foliju zamotana hrana i dve zemičke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Voja Šimerling

01.02.2013. 14:10

Pa ako se vi bojite miskovica i pravite takvo obezbedjenje,pa kako onda zamisljate da umirite jug srbije-presevo,bujanovac,medvedju,tamo gde vas cekaju isto tako dobro naoruzani siptari.

Milenasirena

01.02.2013. 15:08

Ne vidim nijedan razlog zasto izvestavate o sahrani majke Miroslava Miskovica? Ko je ona? Po cemu je poznata?Vi ste valjda ozbiljna novina, a ne zute strane.

momcilo

01.02.2013. 15:36

gospodine Miskovicu, primite moje iskreno saucesce, zivot je nekada stvarno tezak , nije lako biti srbin ni bogat ni siromasan, ali svi se nadamo dobru...

jovandeka

01.02.2013. 17:42

Halo bre nije on belosvetski kriminalac,pa da mu naguravate toliko policije na ledja.što pravitečudo od jedne sahrane.On je u Pritvoru zbog finansijskih prekršaja u sumnji i sasvim normalno su mogli jednim kolika dovesti oca i sina na sahranu uz dva tri pratioca i to je sve.Sahrana je i onako bila porodična.A ovako sa ovom silnom policijom napravSite,da i onaj koji nije mislio da zastane,to je uradio iz znatiželje.

sanja

01.02.2013. 22:34

@ - Mozda autor clanka nije dobro video da li su bile dve zemicke ili jedna....sramno i sramotno za profesiju

Dragan Sweden

04.02.2013. 09:35

Ova prljava igra oko Miskovica ipak dolazi sa zapada.Ako je Miskovic ostetio gradjane Srbije i drzavu Srbiju onda i treba da odgovara. Ali ako je smetao zapadnim globalistima da vrsljaju po Srbiji sto moze da bude istina jer zapad najvise insistirao da Miskovic mora da padne. U tom slucaju treba coveka pod hitno osloboditi ili bar da se javno kaze zbog cega ga terete.