Buka i dalje velika muka

08. 11. 2012. u 06:21

Бука и даље велика мука
Zorana Mihajlović o oceni Evropske komisije: Potrebna je praktična realizacija propisa koji se odnose na zaštitu od buke kako bismo u narednom izveštaju dobili bolju ocenu
MINISTARKA energetike i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović izrazila je nadu da će Srbija naredne godine dobiti bolju ocenu Evropske komisije o primeni direktive zaštite od buke.

Na otvaranju skupa u hotelu ”Hajat” o primeni ove direktive, ona je navela da bi želela da u narednom izveštaju Evropske komisije stoji da je Srbija uradila mnogo više na primeni tog dokumenta.

Ona je naglasila da je zakon koji reguliše ovu oblast usvojen, ali da je potrebna njegova realizacija u praksi.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Zoran

08.11.2012. 10:16

Teško će u brdovitom gradu buka biti manja od ove, osim da svi pređemo na električna vozila...

Voja Radovanovic

08.11.2012. 12:01

Nadam se da će nadležni za rešavanje problema buke...pokazati više sluha nego do sada...

dragan

08.11.2012. 13:03

Ministarka je izrazila nadu,sta ima da se izrazava nada kada je zastita zivotnesredine u Srbiji zabranjena.Reke su unistene, zagadjene otpadnim vodama,smrad sa farmi se oseca u centru Beograda, obalama reka od smrada sa splavova koji nemaju sanitarni tank nemoze da se dise,u Macvi u Sremu deca dobijaju asmaticne napade od smrada iz svinjaca a ministarka izrazava nadu.Nejasno mi je sta nama EU treba nesto da kaze kao da smo mi idioti. Pocnite daradite posao i da kaznjavate zagadjivace.