Tipične rečenice koje muškarci izgovaraju kad od tebe žele samo jedno

NovostiOnline

utorak, 29. 10. 2019. u 21:48

Типичне реченице које мушкарци изговарају кад од тебе желе само једно

Depositphotos

Svaka žena ih je čula barem jednom u životu

Ovo su izjave na koje je muškarac spreman samo da dobije ono što želi najviše od svega

"Reći ću ti nešto što prije nikom nisam rekao"

Muški um navodno nije tako složen kao ženski. Zaista je ponekad tako lako odgonetnuti šta on zapravo želi. I to zato jer se gotovo svi muškarci slažu u jednom: ženu je najvažnije uveriti da je nežan, a onda će dobiti i ono što želi. To im ne smemo zameriti, čini se da im je to upisano u genima.

Najčešće izjave kojima su skloni kako bi zadovoljili svoju seksualnu glad i ne, ne kažemo da svaki put kad to izgovore lažu su sledeće:

1. Nikad nisam vidio ženu koja je toliko seksi

Male su šanse da nikad nije video ženu koja je bolja „riba“ od tebe, samo tebe danas više nego išta na svetu želi da odvuče u krevet i možda mu zbog toga zaista tako i izgledaš. No, budi realna, nemoj očekivati više od seksa nakon ovake izjave muškarca, a tek si ga upoznala u nekom baru.

2. Reći ću ti nešto što nikad pre nisam nikome rekao

Ovo ne da je izgovorio i pre, izgovorio je to najmanje stotinu puta u različitim ženskim društvima. Želi da se osećaš posebno, sve bi učinio da osetiš koliko si mu važna - jer ti se želi uvući u krevet. Devojka ne bi trebalo da padne na ovu priču, već da upotrebi sve zalihe dostojanstva i samopoštovanja i nastavi mirno razgovor dok ne upozna muškarca.

3. Inače, jako retko izlazim

Naravno da izlazi. Samo to zvuči bolje. Kao da je miran, povučen, u potrazi za stalnom vezom, dobrica. Nije on dobrica, samo se pravi. Ono što bi on sad hteo od tebe, nije razmena misli i dobrih osećaja..

Pročitajte i: ŠTA SE KRIJE IZA NjIH: Ovo su najčešće muške laži

4. Celi život samo čekam onu pravu

Ne, ne čeka. Želi da ispadne nežan, osetljiv, ozbiljan tip kom je stalo do osećanja.

5. Moj problem je što sam toliko bogat da se žene bacaju na mene Mnogi frajeri misle da je račun u banci garancija njihove privlačnosti. Ne možemo reći da među devojkama oko nas nema onih kojima je to privlačno kad svi znamo da ih ima, ali ako misli da će te odvući u krevet hvaleći se svojim novcem, nije neki frajer, a verovatno čak nije ni bogat. Bogati se ne hvale svojim računom u banci.

6. Jedva čekam da upoznam tvoju porodicu

To je pokušaj da s tobom uspostavi emocionalnu i socijalnu vezu praveći se da mu je do intime i osećanja. On zna da je gotovo svakoj ženi njena porodica važna i on gađa upravo tu tvoju 'osetljivost'. Zna dobro da ćeš nakon te rečenice pomisliti kako mu je istinski stalo do tebe i zato je zaslužio da mu pružiš i u krevetu sve ono što želi.

7. To će biti naša tajna

Nekad su muškarci zaista bili džentlmeni koji nikad nisu spominjali svoje ljubavne afere i žene koje su osvojli. Na to se više ne možemo osloniti. Kad tad, pohvaliće se da i je tebe odvukao u krevet. Nemoj mu dopustiti da te pretvori u samo još jedan od njegovih trofeja.

8. Večeras si tako prelepa

To bi ti rekao i da si se pojavila prljave kose, zapuštena, nenašminka, nedepilirana. Njemu si večeras privlačna. Želi da budeš samouverena, jedna od onih žena kojima nije do sitnica nego do bitnih stvari u životu.

9. Mi smo neverovatno slični, kao jedna duša

Ne, nije on tvoja srodna duša zato što ti je to rekao u ponoć, nakon nekoliko piva. To ti je rekao jer mu je dosta vrdanja i izbegavanja onog najvažnijeg što želi.

10. Samo te želim zagrliti

Tehnički, nije slagao, želi on tebe i da zagrli. I to zato što zna šta sledi posle toga

11. Nisam tako dugo

Ovaj tip čak želi da ga i sažaljevaš, na sve je spreman da dobije ono što želi. Ali sažaljenje nije pravi razlog da s nekim započneš nešto ozbiljno, sama ideja je prezira vredna.

12. Nisam ja od onih koji samo tako pokupe žensku u klubu

To je rekao zato da pomisliš da ti nisi za njega samo jedna od žena na koje se bacao i baca. Želi te uveriti da je odmah s tobom osetio hemiju i zato želi više. Verojatno to radi svaki put kad izađe napolje.(miss7)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Анти Антифа

30.10.2019. 06:51

То је све нормално.Ненормално је да анализирате и да немате секс због оваквих глупости.Прође вам живот

Damir

30.10.2019. 09:43

Eee, ne znate vi sta je sve moja zenska u stanju da izgovori samo da dobije onoo :)(mislim na karticu)