Muškarci padaju na crveno i prirodno

S. D.

20. 10. 2019. u 14:53

Мушкарци падају на црвено и природно

Depositphotos

Svaki put kada muškarac odmeri ženu od glave do pete, odnosno ako mu se dopadnu njen struk i bokovi, nesvesno pomisli kako bi ona bila idealna da mu rodi dete. Pažnju privlače i drugi faktori

SVAKA žena se sigurno bar jednom zapitala šta muškarce najviše privlači na nežnijem polu. Odgovor na ovo pitanje dala je Midž Vilson, profesorka psihologije na univerzitetu De Pol u Čikagu. Ona tvrdi da svaki put kada muškarac odmeri ženu od glave do pete, odnosno ako mu se dopadnu njen struk i bokovi, nesvesno pomisli kako bi ona bila idealna da mu rodi dete.

Ali u obzir uzima i nekoliko drugih faktora. Lepa i duga kosa takođe će privući jači pol, jer je oličenje zdravlja i plodnosti. Muškarca će bez daha ostaviti i spontani ženski osmeh, naročito ako se iza njega kriju blistavo beli i negovani zubi. Pre će ga privući dama sa manje šminke od onih koje preferiraju napadni mejk-ap, jer vole prirodan izgled.

Kada je o bojama reč, crvena je fatalna za muškarce. Zato obavezno obucite nešto crveno i nanesite crveni karmin na usne kada idete na sastanak sa potencijalnim partnerom.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Drugo mišljenje

20.10.2019. 16:02

Beli zubi +++++ natprirodni veštački ,a crvena je odavnina bila kurvenjska boja(izvinjavam na izrazu) pa ako je ona lepak za muski rod ,zna se profil tih muskih.

неимени

21.10.2019. 00:11

@Drugo mišljenje - Црвена је одувек била боја јунака.

Bory

28.10.2019. 21:44

@Drugo mišljenje - Komunisti su uzeli crvenu boju za svoj simbol. Kako onda to protumačiti po tvom mišljenju za ovu boju?!