Muškarci vole starije dame

T. L.

ponedeljak, 14. 10. 2019. u 18:15

Мушкарци воле старије даме

Depositphotos

Većina muškaraca u ranim tridesetim godinama je priznalo da ih privlače žene sa stavom, a to, smatraju, imaju one koje su blizu pete decenije ili "troše" četvrtu, jer sa vršnjakinjama ne nalaze zajednički jezik

MUŠKARCI u ranim tridesetim godinama vole da izlaze sa starijim damama, pokazalo je istraživanje rađeno u Melburnu. Čak 57 odsto ispitanika je priznalo da ih privlače žene sa stavom, a to, smatraju, imaju one koje su blizu pete decenije ili "troše" četvrtu. Pripadnici jačeg pola su naveli da sa partnerkama istih godina često ne mogu da pronađu ni zajednički jezik, a kamoli da ih fizički privuku, jer su nesigurne ili uobražene. Mnogi su se požalili da su primetili da imaju kompleks više vrednosti.

- Samopouzdanje je uvek dobar afrodizijak, a kako se ono stiče sa godinama, logično je zašto se mladići radije okreću za ženama u zrelijem dobu, a ne za vršnjakinjama - stoji u izveštaju studije.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Aleksandar

14.10.2019. 19:54

Nekada su devojke vezle goblene ispred svojih kuca, a danas klinke kucaju sms-ove i cekaju sponzora u crnoj limuzini.Sponzor, sponzor, sloboda je skupa!

Milutin

14.10.2019. 21:42

Niko ne voli starije. Ni zene ni muskarci. Na to se pristaje iz interesa, pod uslovom da se ima jak zeludac.

Ana

15.10.2019. 10:39

Niko ne voli ni starije žene ,ni starije muškarce.Sa starijima su samo sponzoruše i sponzori,koji bi da se ogrebu za pare.Žene lakše podnose starost i ne jure mladje muškarce i prave budale od sebe kao muški,koji misle da su frajeri i u 70-toj!