Ponedeljak odaje preljubnike

T. L.

16. 07. 2018. u 14:54

Autori objašnjavaju da je ponedeljak problematičan, jer dolazi posle vikenda, tokom kojeg supružnici uglavnom provode vreme zajedno, zapostavljajući ljubavnike

Понедељак одаје прељубнике

UKOLIKO sumnjate da vas suprug ili supruga varaju, otvorite "četvore oči" ponedeljkom. To je dan koji bi mogao da ih oda - prenosi portal Illicita encounters. Autori objašnjavaju da je ponedeljak problematičan, jer dolazi posle vikenda, tokom kojeg supružnici uglavnom provode vreme zajedno, zapostavljajući ljubavnike. Zbog toga jedva čekaju prvi radni dan da nadoknade proteklu "tišinu" i iskupe se porukama, pozivima ili još češće sastankom usred radnog vremena.

Dešava se i da se ženama pravdaju da ponedeljkom imaju najviše posla, jer su se tokom vikenda previše odmarali, pa im najavljuju da će ostati duže na radnom mestu. Savršen alibi da vreme provedu sa ljubavnicom.

Osim ponedeljkom, oni koji varaju najčešće komuniciraju sa drugim partnerima petkom do 22 sata, kada se "odjavljuju" i najavljuju porodične aktivnosti.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Stevana Puzic

16.07.2018. 15:40

Ove koje se ne udaju do 35 -te, te se najviše vidjaju sa oženjenima. Bruka i sramota.

Maki

16.07.2018. 19:54

Evo ja se nisam udala do 35-e i ne vidjam se sa ozenjenima, nego sa neozenjenim jednim covekom. A to sto se nismo vencali to je nasa stvar. Kako mrzim te klisee!

Koleginica

16.07.2018. 22:32

se pojavljuje u istoj odeci obicno cetvrtkom i petkom znaci ovo nije tacno, ili je niko nije obavestio o pravilima ;) !