Kako se ne prosi...

M. D.

sreda, 11. 04. 2018. u 21:20

Како се не проси...

Shutterstock

Ovo je lista najlošijih klišea među prosidbama...

AKO nastupajuća sezona venčanja i u vama probudi želju da stanete na ludi kamen, evo kako ne bi trebalo da zaprosite svoju lepšu polovinu. Ovo je lista najlošijih klišea među prosidbama:

Latice cveća na krevetu - Ona ulazi u stan u kom je svetlo prigušeno, a u pozadini se čuje lagana muzika. Ulazi u spavaću sobu, a tamo je čekaju sveće na podu i latice cveća na krevetu. On iskače iz nekog ugla, pada na kolena i pita: "Hoćeš li da se udaš za mene?" Ako vaša draga ima više od 25 godina, ovo će joj biti vrlo neinventivno. Čuvajte se klišea i scena koje dobro izgledaju samo na filmu, dok su u realnom životu pomalo smešne.

Prsten u torti - Kad smo već kod klišea, onaj u restoranu je jedan od najčešćih. Ako uz to prsten sakrijete u čaši šampanjca ili u torti, kandidat ste za najneinventivniju prosidbu.

Na koncertu - Prosidbu uz srceparajuće note izvedite jedino ako je vaša buduća verenica ekstrovertna. Ako to priredite devojci koja ceni privatnost i želi da sačuva svoju intimu, nateraćete je da se zapita da li je uopšte poznajete. Prosidba bi trebalo da bude intiman trenutak, a ne predstava za javnost.

Na njen rođendan - Ma kako romantično zvučalo, nemojte je zaprositi na njen rođendan, jer joj tako kradete specijalan datum. Ako budete deo neslavne statistike po kojoj se svaki četvrti par razvede, ona više nikada neće moći da proslavi rođendan nasmejano i veselo, već će imati pomešana osećanja.

Usput - "I, kad ćemo da se venčamo", jedna je od čestih "prosidbi" koja se većini dama neće dopasti. Čak i one koje ne vole romantiku želeće da se osete posebno, a pitanje izrečeno usput, između utakmice i pranja sudova, sigurno neće učiniti da se osete kao kraljice.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Aleksandar

11.04.2018. 23:11

Zasto klisei? Neke ideje su lepe, poput one sa laticama na krevetu. Vecina ideja je ponovljena vise puta, negde, retko sta je bas originalno. A i mora li biti? Kad nekoga stvarno volite, bice vam lepo i da jedete sedeci na panju i gledate zalazak Sunca... ili lezite na cebetu i gledate zvezde. Prosidbe uopste ne moraju da budu ni skupe, ni neobicne, ni originalne. Jedino sto je bitno je da se dve osobe stvarno vole, da zele ceo zivot da budu zajedno. Sam nacin tog cina nije toliko ni bitan.

Jovan

12.04.2018. 13:15

@Aleksandar - Promasio si temu. Ako je volis potrudi se da osmislis nesto originalno i lepo, a ne da radis iste stvari koje vecina radi. I ne, to ne ukljucuje gomile novca, to ukljucuje gomilu maste. E sad, ako je nemas, pa ti je svaka originalna ideja povezana sa novcem, onda ti nema pomoci.

Lilay

12.04.2018. 02:08

Ako te voli nabi prsten u sarmu nasmejace se i reci da..jedino ako ne slomi zub...ostavite se pritiska iz magazina i saveta inprovizujte.