Kada na odmor sa novim partnerom

M. D.

26. 05. 2017. u 16:15

Mada mnogi oklevaju i čekaju barem pola godina dok se veza ne ustali, većina ispitanika smatra da je tri meseca zabavljanja sasvim dovoljno

Када на одмор са новим партнером

Shutterstock

TEK ste započeli romansu i čini vam se da je prerano da sa novim partnerom odete na odmor. Prema istraživanju lanca hotela sprovedenom na 1.000 ispitanika, u ovom domenu treba da se vodite onom - što pre, to bolje. Mada mnogi oklevaju i čekaju barem pola godina dok se veza ne ustali, većina ispitanika smatra da je tri meseca zabavljanja sasvim dovoljno da se postavi magično pitanje: "Da li hoćeš sa mnom na more?" A čak 60 odsto ispitanika misli da nikada nije suviše rano za zajednički odmor.

Psiholozi se slažu da je zajedničko letovanje test za vezu i da je može učvrstiti, ali i rasturiti. Svakako pruža priliku da bolje upoznamo partnera jer ga viđamo svaki dan, bez šminke, u različitim, kako stresnim, tako i opuštenim situacijama. Onima koji se i dalje snebivaju, psiholozi savetuju da odu na produženi vikend negde u zemlji ili inostranstvu, pa da vide kako stvari funkcionišu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije