ONI su ti koji stalno moraju nešto da urade, ali jednostavno ne mogu da se sete šta zapravo treba uraditi. Ili su to oni koji prepoznaju lica ljudi, ali zaboravljaju njihova imena.

Kako starimo, sve više i više zaboravljamo, ali postoje određeni znakovi zodijaka koji su skloniji zaboravljanju nego ostali.

Pogledajte ko su oni!


Ovan
Ovnovi vode aktivan društveni život tako da ne trebalo da budu iznenađeni što im mozak ponekad „zamrzne“. Iako često zapisuju svoje obaveze i aktivnosti, ponekad zaboravljaju da kupe ono što im je potrebno. Često pokušavaju da se sete onoga što su zaboravili, ali sijalica im se upali onog trenutka kada prestanu to da pokušavaju. Kada se sete, počinju da prevrću očima jer ne mogu da razumeju kako se nisu mogli setiti nečeg tako jednostavnog.


Blizanci
Zaboravnost Blizanaca najčešće je posledica izlaganja velikom broju podataka. Umesto da odbace nevažno i puste mozak da odmori, oni se obavezuju na svakodnevnu rutinu. Oni se neprestano muče da podsećaju sebe na sve stvari koje treba da učine, a kada se konačno sete šta im treba, prekasno je. U svetu rada postoji tendencija da se zaborave rokovi.


Vodolija
Kreativni su i uvek pronalaze rešenja za probleme i spremni su da prihvate inovaciju. Pošto su njihove glave prepune brojeva, teorija i informacija, lako propuštaju ono što im je pred nosom. Zaboravljaju na svoju svakodnevnu rutinu, poput vađenja veša iz veš-mašine. Takođe prepoznaju lica ljudi koje sreću, ali slabo pamte njihova imena. Sa druge strane, oni pamte mnogo važnije stvari.


Ribe
Kad god napuste svoj dom, osećaju se kao da su nešto zaboravili, a često su to sitnice poput sunčanih naočara, kreme za sunčanje ili telefona. Tada počinju da rekonstruišu svoje misli i postupke kako bi pronašli, na primer, ključeve koje su slučajno stavili u frižider ili dokumente koja su nekako završila u kupatilu. Ribe provode toliko vremena u svom imaginarnom svetu da često zaboravljaju na praktične aspekte života. Pa, zaboravljaju da sipaju gorivo, ali detaljno se sećaju svih likova iz serije.Autor: Ženski magazin