Vodolija voli motore, Ovan rođeni trkač: Kako se ponašaju pojedini znakovi u saobraćaju

Astrolog Suzana Ban

11. 11. 2019. u 10:47

Водолија воли моторе, Ован рођени тркач: Како се понашају поједини знакови у саобраћају

Ilustracija / Foto Depositphotos

U natalnom horoskopu može se naći i opis kakvi smo vozači i kakav automobil najradije biramo. Bik je oprezan vozač, Ribe često lutaju. Spretni Strelac bira kombije, Lav prestižne automobile

Naglašenost nekog astrološkog znaka u ličnom (natalnom) horoskopu opisuje, između ostalog, i kakvi smo vozači, kao i kakav automobil najradije biramo.

Ovan je brz, oštar vozač, ali previše hrabar. Pošto voli da bude prvi u svemu, vožnju polaže čim za to stasa. Oseća se važan ako među prvima kupi auto i rado ga prijateljima pozajmljuje. Razume se u mehaniku. Omiljeni automobili su mu trkački, naročito crvene boje.

Bik je spor i veoma oprezan vozač. Kao i u životu, voli mir, udobnost i muziku. NJegova prirodna potreba da poseduje čini od njega mudrog kupca automobila. Često bira težak i elegantan model koji deluje bezbedno. Ne voli da pozajmljuje auto, a omiljeni modeli su mu karavan ili porodični automobil.

Blizanci su spretni vozači. NJihova omiljena putovanja su kratka, a ako moraju da krenu na duže često prave pauze. Vole društvo u autu, naročito one sa kojima mogu veselo da razgovaraju. Auto mora biti praktičan, mali i brz i često ih menja.

Rak je disciplinovan vozač, sporih refleksa i sklon incidentima. Pošto je promenljivog raspoloženja koje utiče na stil vožnje, ako ste u vozilu s njim možete da doživete stresove. Automobil mu je druga kuća, u njemu vozi sve što bi moglo da mu zatreba.

Lav je odličan vozač i svojim stilom želi svima koji učestvuju u saobraćaju da da do znanja da je neprikosnoven. Bira prestižne automobile koji, osim po ceni, moraju da odudaraju od prosečnog okruženja.

Devica je bezbedan, ali i relativno spor vozač. Užasan je suvozač jer preteruje u kritikovanju. Auto je uvek besprekorno ispravan, čist i dobro uglancan.

Vaga je elegantan vozač, poštuje sva pravila i odredbe, ali ponekad može da bude impulsivna zbog sopstvene neodlučnosti. Strpljiva je u koloni i ne pravi nepromišljene manevre. Voli moderne i elegantne automobile, naglašeno jakih boja.

Škorpija je žestok vozač čiji je stil vožnje uvek na granici ozbiljnog rizika. Lako gubi živce, ne podnosi kad ga pretiču, kao ni gužve i zastoje. Voli da vozi noću i bira auto sjajnih boja i bučnog motora.

Strelac je spretan vozač. Upravlja svojim autom brzo i precizno čak i u vrlo tesnom prostoru. Govori o konjskoj snazi svog motora sa izuzetnim poznavanjem i sigurnošću. Bira velike, prostrane automobile, kombije, a veliki je zaljubljenik u autobuse.

Jarac je praktičan vozač. Sposoban je za volanom, auto je uvek besprekorno ispravan i obezbeđen. S lakoćom prelazi dugačke deonice, voli teretna vozila, naročito kamione.

Vodolija je brz i opušten vozač, ali može biti i brzoplet. Koristi automobil za duge vožnje, veliki je zaljubljenik u brzinu, pa ga možete zateći na motoru, ali i u avionskoj pilotskoj kabini.

Ribe ne vole brzinu. Spore su, a pošto vole da se vozaju bez cilja, često lutaju. Rado staju da pomognu drugima, kao i auto-stoperima. Između automobila i broda, uvek će odabrati ovo drugo, jer je to brzina koja je kompatibilna s njihovom prirodom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

FENOMENALNO!

11.11.2019. 12:49

To je pogodjeno,k'o prstom u oko!Tesko onome,ko ima nesto protiv!Ja licno,sam "Vodolija"..I volim camce!Probao sa,dva tri puta da zavolim motore,i da sa njima plovim...Na srecu,to su bila samo kratka ronjenja...Uz garantovano treznjenje!Na licu mesta.Prestao sam da "volim" motore i u istom hodu i da pijem...Radikalno!Elem,zamolio bih Vas da objavite,Vase izdanje sa datumom:11/11/1319...Ako se dobro secam...I tada su "Vodolije" volele..Mazge,konje,magarce,volove,bivole..Sa bezklipnim motorima...?