4 znaka zodijaka koji su najčešće opsednuti Internetom

Novosti Online

utorak, 05. 11. 2019. u 23:20

4 знака зодијака који су најчешће опседнути Интернетом

Free image Pixabay

Proverite da niste na ovoj listi
NEKI od nas rado provode što više vremena izvan mreže i znamo kako da se posvetimo sami sebi, dok drugi skoro zavise od upotrebe interneta i kada nemaju pristup istom, osećaju kao da im se svet srušio.

Proverite da niste na ovoj listi.


Blizanac


Blizanac je onaj koji mora biti online u svako vreme. Za njega je telefon izuzetno beskoristan ako nema internet vezu. Njegovi brzi prsti uvek pregledaju sve informacije, ćaskaju, komentarišu. Internet je sjajni prijatelj Blizancu koji mu jako nedostaje kad ga nema. Često pokazuje i šalje zabavne snimke prijateljima koje je pronašao na mreži. Naravno, očekuje i njihovo interesovanje. Za Blizance je odmor bez internet veze nezamisliv.


Lav


Lav voli da kaže da mu je Internet velika pomoć u poslu, da bude informisan i da bude u kontaktu sa prijateljima. Problem nastaje kada Internet padne, jer se tada izgubi samouvereni Lav, osećajući da bi mogao da propusti neku važnu stvar. Lav ne može bez računara, telefona i tableta. Kada se poveže i pregleda nove vesti, oseća se sjajno. Njegovo razmišljanje se više puta zasniva na informacijama koje je prikupio na mreži. Lav, čak i kada je u društvu, voli da proverava svoj telefon ili tablet.


Jarac


Jarac obožava internet, jer može dodatno da poboljša svoju profesionalnost. Stiče znanja koja se odnose na poslovanje i druge oblasti. Jednom kada započne aktivno pregledavanje, vrlo je teško da se zaustavi i provodi sate za računarom. Za njega je veoma važno da ostane anoniman na mreži. Pametni klik miša obično je dovoljan da uđe u drugi svet gde može pitati šta želi, edukovati se i povezivati sa zanimljivim ljudima.


Vodolija


Vodolija je vrlo društvena i vešta, pa je za njih internet veza neophodno zlo. Vole da budu u toku sa dnevnim vestima i sa onim što je novo u tehnologiji. Vole da razgovaraju o tome šta su pronašli na vebu ili šta su doživeli na društvenim mrežama. Kada mora da ode negde gde nijedna bežična mreža nije dostupna za pristup Internetu, oseća se kao da mu nedostaje nešto važno i neprestano traži signal.


Autor: Ženski magazin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije