Nemaju sreće u ljubavi: Ova četiri horoskopska znaka najteže pronađu srodnu dušu

Novosti online

03. 11. 2019. u 10:30

Немају среће у љубави: Ова четири хороскопска знака најтеже пронађу сродну душу

Foto ilustracija: Depositphotos

Ovi horoskopski znakovi su, nažalost, skloni biranju pogrešnih osoba
IAKO je zaista teško pronaći srodnu dušu, nekim ljudima prava ljubav jednostavno nije suđena.

Ovi horoskopski znakovi su, nažalost, skloni biranju pogrešnih osoba i zato često završe slomljenog srca.

Rak

Dobroćudnost Raka razlog je zašto se za njega uvek vežu pogrešne osobe. Rak pokušava da gleda samo dobro u ljudima i zato ostaje u nezdravim okruženjima puno duže nego što bi trebalo. Jako loše podnosi prekid pa se trudi svim snagama da popravi odnos s postojećim partnerom.

Ribe

Za osobe rođene u znaku Ribe moglo bi se reći da žive u nekom svom svetu i ne shvataju šta se zapravo događa oko njih. Njihove ljubavne priče neretko su tragične jer se zaljubljuju u one koji njih nikada ne bi ni pogledali. Teško im je pronaći nekoga ko će ih razumeti pa većinu života provedu oplakujući propale veze.

PROČITAJTE JOŠ -  Nedeljni horoskop za period od 3. do 11. novembra

Ovan

Ovnovi najčešće pucaju od samopouzdanja, što nije uvek dobra stvar. Upravo ih to uverenje da oni uvek znaju i biraju najbolje zaslepi pa svoje partnere pokušavaju da promene i nameću im svoje stavove i mišljenja što vrlo brzo rezultira pucanjem ljubavne veze.

Bik

Bikovi ne podnose samoću. Oni su u neprestanoj potrazi za partnerom jer ne žele da budu sami pa se često odluče za nekoga ko im uopšte nije kompatibilan. Vrlo su tvrdoglavi pa pokušavaju da dovedu vezu na zelenu granu, ali kada jednom shvate da im nije suđeno, razočarano odlaze u dalju potragu.

(Index.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije