Mars u Blizancima: Koji znakovi zodijaka treba da budu oprezni do 15. maja?

Novosti Online

09. 04. 2019. u 23:46

U astrologiji, Mars predstavlja borilačke veštine, poroke i ljutnju i takođe zahteva rešenje problema

Марс у Близанцима: Који знакови зодијака треба да буду опрезни до 15. маја?

Free image Pixabay

PLANETA Mars je ušla u znak Blizanaca i tamo će ostati do 15. maja. U astrologiji, Mars predstavlja borilačke veštine, poroke i ljutnju i takođe zahteva rešenje problema.

Tokom ove tranzicije, prolazak planete Mars kroz Blizance će uticati na sve znake zodijaka. Vaša psihička energija će biti jaka. To znači da ćete mnogo više pričati, bićete sarkastični, osetićete nervozu i pokušati da uradite nekoliko stvari odjednom. Zbog povećane motivacije poželećete da završite što više obaveza u kratkom vremenu. Iako će rad na više stvari iznenada izgledati lako i dalje ćete biti površni i neprecizni. Potrošićete puno vremena na ispravljanje grešaka.

U trenucima kada nemate obaveza osećaćete se loše i mnogo ćete razmišljati, ili ćete tražiti neku akciju. Potreba za prijateljstvom će se povećati, a većinu vremena ćete potrošiti pokušavajući da prevaziđete neke probleme. Pokušaćete drugima da dokažete da ste u pravu sa jeftinim logičnim izborima, ili ćete se zapetljati u vašoj priči i sami ćete se prepirati oko toga. Ovo neće imati veliki uticaj na neformalne razgovore, ali ako pregovarate o nečem važnom, pokušajte što pre preći na glavnu stvar i izbegavati bežanje od teme.

Ako imate problema sa spavanjem, može se pogoršati u narednih mesec dana. Ako do sada nije došlo do takvih promena, očekujte nesanicu. Prolazak Marsa kroz Blizance je povoljan period za sport i rekreaciju. Umerena fizička aktivnost će vam pomoći da bolje i lakše zaspite. Ako ste rođeni u znaku Blizanaca, Device, Strelca ili Riba, budite oprezni u sportu, saobraćaju i struji. Mars će biti neprijateljski raspoložen prema vama, tako da se mogu pojaviti neke povrede, umor mišića ili slučajne povrede.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije