Nedeljni horoskop od 27. januara do 3. februara

Astrolog: Suzana Ban / www.astrosvastara.com / 064/13 66 885

26. 01. 2019. u 23:00

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

Недељни хороскоп од 27. јануара до 3. фебруара

Ilustracija / Depositphotos

OVAN (21.3 - 20.4)

POSAO Manji priliv novca možete potrošiti na sitna zadovoljstva iako bi bilo mudrije da to odložite, bar do kraja nedelje kada će se situacija bitno promeniti. Ukoliko ste često na točkovima, budite oprezni, naročito za vikend. Postoji opasnost i od fizičkih povreda pa u tom smislu budite pažljivi kako na ulici tako i na poslu.

LJUBAV Prepuni ste pozitivne energije. Danima uživate u planiranju budućnosti, ali čini se da zaboravljate da su takvi planovi nerealni sve dok u tome ne učestvuje i druga strana. Kako nedelja odmiče tenzija između vašeg partnera i vas raste. Izbegavajte diskusije.

ZDRAVLJE Čuvajte se povreda.BIK (21.4 - 21.5)

POSAO U pripremi su značajne promene koje se tiču vašeg poslovanja. Pre nego što se to desi, neophodno je da savladate neke nove veštine. Taj uslov koji vam je predočen budi u vama uznemirenost i pojačava nervozu koju teško kontrolišete. Pre nego što impulsivno odreagujte, promislite koliko možete da izgubite i da li vam se inat isplati.

LJUBAV Napetost na poslu projektujete na partera. Pritisak pod kojim se nalazite nije uzrokovan njegovim ponašanjem pa zbog toga budite obazrivi da ne napravite štetu koju biste kasnije teško popravili. Kraj nedelje može biti izuzetno napet, pa nastojte da izbegnete ozbiljne razgovore i svađu.

ZDRAVLJE Problemi sa stomakom.BLIZANCI (22.5 - 21.6)

POSAO U jeku su ozbiljna previranja. Sve je uzdrmano, muči vas razočaranje. Shvatate da ste izloženi velikoj manipulaciji, naročito od strane saradnika kojima ste verovali. Bezrazložno paničite, zaštićeni ste od strane osoba koje se nalaze na samom vrhu. Ostale teškoće shvatite kao lekciju kojom učite kako da odvojite bitno od nebitnog i složite sopstvene prioritete.

LJUBAV Šta god uradili i kako god se postavili ovih dana, vi ste sumnjivo lice. U svetlu toga, radi preventive, osigurajte sva polja gde ste nešto prikrili jer postoji velika šansa da budete otkriveni. Pazite kome se poveravate, jedan od prijatelja može, nehotice, da vas izda.

ZDRAVLJE Bolovi u leđima.RAK (22.6 - 22.7)

POSAO Početak nedelje je obeležen većim stresom. Mešate posao i privatan život pa vam to, ovih dana, može dodatno otežati situaciju koja je, ionako, već neko vreme napeta. Postoji i dobra strana ovih planetarnih aspekata, a to je veliki potencijal koji ćete iskoristiti ukoliko prionete na posao i sve usputne provokacije prećutite.

LJUBAV Nedostaju vam porodični mir i toplina. Čini vam se da od partnera ne dobijate neophodnu podršku. Ako svoju preosetljivost svedete na minimum, shvatićete da niste sami i da ambijent u kome živite ipak čini dragocenu polaznu tačku iz koje crpite nepresušnu energiju.

ZDRAVLJE Čuvajte se virusnih infekcija.LAV (23.7 - 22.8)

POSAO Dobar period za one koji su u potrazi za poslom. Planetarni aspekti obećavaju dobar ishod ukoliko sredinom nedelje napravite iskorak iz dosadašnje rutine. To može biti pohađanje nekog kursa ili pokretanje projekta. Ipak, bilo bi dobro da budete i oprezni, naročito ukoliko baratate dokumentima i papirima. Moguće su greške i previdi.

LJUBAV Na neki način ste nevidljivi drugoj strani. Bez obzira na to da li ste u vezi ili niste, ovih dana kao da vam je to polje uspavano. Ukoliko vam se čini da je ovo zatišje pred buru, u pravu ste. Da biste s lakoćom prevazišli sve ono što uskoro dolazi, štedite energiju i primirite se.

ZDRAVLJE Problemi s kolenima.DEVICA (23.8 - 22.9)

POSAO Okruženi ste prijateljima s kojima i poslovno sarađujete. Priliv energije inicira rađanje novih ideja ili pokretanje reorganizacije u kojoj biste vi igrali važnu ulogu. Podrška pretpostavljenih lica obećava pozitivan ishod svega što ovih dana započnete. Osim toga važno je da ostanete prizemljeni kako vas preterani optimizam ne bi savladao.

LJUBAV Možda vam i nije sve potaman ali vi kao da niste spremni da bilo šta promenite. Ista meta, isto odstojanje. Tako bi se, najkraće rečeno, opisao vaš ljubavni život ovih dana. Ipak, svesni ste da je sve prolazno, pa i ova životna faza. Čekate da voljena osoba povuče prvi korak.

ZDRAVLJE Muči vas nesanica.


VAGA (23.9 - 22.10)

POSAO Na krilima velikog entuzijazma privodite ovaj period kraju. Mnogo toga ste započeli, na više strana ukazuju se manji projekti koji vam se, svaki za sebe, mnogo dopadaju. Sva je prilika da ste rasplinuli svoju kreativnu energiju pa vam je neophodan ozbiljan predah. Ne posustajte, sve što ste do sada uradili, u narednom periodu će se berićetno isplatiti.

LJUBAV Kako posao bude jenjavao, tako se romantično raspoloženje uzdiže. Voljena osoba očekuje da joj posvetite njenih pet minuta. Da biste ispunili svoju ulogu u potpunosti, neophodno je da izađete iz kuće na nekoliko dana. Povoljan je period za kratkotrajno putovanje i odmor.

ZDRAVLJE Čuvajte se gripa.ŠKORPIJA (23.10 - 22.11)

POSAO Pod velikim ste pritiskom i to vam već postaje zamorno. Sa svih strana ste nekako blokirani. Odsustvo podrške osoba koje su vam pretpostavljene čini da se osećate beznadežno i izdano. Kraj nedelje je obeležen teškim tranzitima, naročito na polju svih vidova komunikacije. Budite strpljivi i iznad svega pažljivi, naročito na ulici i u saobraćaju.

LJUBAV Jaka tenzija opterećuje i vaše polje ljubavi i partnerstva. Bez obzira šta biste mogli da pokušate, odgovor voljene osobe će izostati. Oni koji su slobodni, u ovom periodu treba da zadrže taj status, u protivnom bi svako otpočinjanje ljubavne veze završilo brzim krahom.

ZDRAVLJE Problemi sa plućima.STRELAC (23.11 - 21.12)

POSAO Ovo je nedelja tokom koje biste mogli da potpišete neki ugovor ili da postignete čvrst dogovor o nekoj poslovnoj saradnji. Ako budete u toj poziciji, povedite računa, osoba koja predstavlja autoritet ili poslodavca može prevideti neke detalje pa ih kasnije preskočiti i u realizaciji čitavog projekta. Budite pedantni i detaljni u svemu.

LJUBAV Niste sami. Podrška voljene osobe vam je od neprocenjive važnosti, naročito ovih dana kada ste u poziciji da donesete odluku koja ima možda i životnu važnost. Ne zaboravite da vi niste centar sveta. Energija vašeg partnera je u padu, uskoro ćete i vi njemu biti važan oslonac.

ZDRAVLJE Mogući su problemi s grlom.


JARAC (22.12 - 20.1)

POSAO Ovo nije polje koje će vas radovati ove nedelje. To ne iznenađuje pošto se već izvesno vreme "gomila" neka teška energija i vi to osećate. Kraj nedelje donosi ozbiljan stres, a ukoliko ne budete pažljivi moguće su ozbiljnije komplikacije. Ovaj aspekt, takođe, može ukazati i na odluke kojima ćete utabati novu poslovnu stazu u budućnosti.

LJUBAV U odnosu s voljenom osobom u poslednje vreme postoji pritajeno zahlađenje. Nemate vremena da se posvetite tom problemu, čini vam se da imate preča posla. Planetarni raspored na nebu ukazuje na potencijalnu eskalaciju loših odnosa, naročito krajem nedelje.

ZDRAVLJE Problemi s krvnim pritiskom.VODOLIJA (21.1 - 19.2)

POSAO Vas je baš pritislo sa svih strana. Prozvani ste da donesete važne odluke, a niste sigurni šta vam je najpametnije. Nudi vam se partnerstvo koje nema neke obećavajuće karakteristike, ali vama je to neodoljivo privlačno. Osim toga, moguća su previranja u vašem radnom okruženju u okviru koga vi izlazite na čelnu poziciju koja vam ne prija.

LJUBAV Bez obzira na to da li ste u vezi ili ne, ovih dana vam se udvaraju osobe koje su na neki način neadekvatne za vas. Bilo da se radi o razlici u godinama ili bračnom statusu, postoji velika prepreka preko koje ne prelazite. Ukoliko biste prihvatili udvaranje računajte na to da će romansa biti kratkotrajna.

ZDRAVLJE Problemi s leđima.RIBE (20.2 - 20.3)

POSAO Očekujete povoljne vesti, ali one ne stižu. Neki ljudi su vam, verovatno, podgrejavali lažnu nadu. Naoružajte se strpljenjem i nekako izdržite početak nedelje, jer krajem nje stiže nagoveštaj promena, a sa tim i rešenje situacije koja vas već neko vreme muči. Ne zamarajte se dilemom šta će biti dalje jer razrešenje svega vi sada ni ne sanjate.

LJUBAV Romantično vas privlači osoba s kojom se srećete u svom radnom okruženju. Ukoliko ovih dana odlučite da se odvažite na tajni susret, budite spremni na neprijatna iznenađenja. Dakle, čuvajte se skandala jer koliko god budete obazrivi, vaša tajna će biti otkrivena.

ZDRAVLJE Alergije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije