LJubavni horoskop: Ovnovi raskidaju, Blizanci pred matičarem

Astrolog: Marina Jungić Milošević

16. 10. 2018. u 15:15

Šta vas čeka u ljubavi ove jeseni? Biku sledi bogat društveni život i biće zapažen kod suprotnog pola. Devici oktobar donosi slučajno poznanstvo. Period pun uzbuđenja za Jarca

Љубавни хороскоп: Овнови раскидају, Близанци пред матичарем

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Početkom novembra moguć je raskid ili obnova veze sa bivšom simpatijom, ako ste martovski Ovan, jer se Uran, početkom novembra, retrogradnim hodom vraća na poslednje stepene vašeg znaka. U decembru vas očekuju novi susreti i poznanstva sa umetnicima, sportistima i osobama koje često putuju, zbog posla.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Jesen vam donosi bogat društveni život, pa krajem oktobra može da vas privuče Jarac ili Devica. Bićete vrlo zapaženi kod suprotnog pola početkom novembra pa će mnogi želeti da se nađu u vašem društvu. U prvoj polovini decembra možete da upoznate tajanstvenu Škorpiju, a krajem godine harizmatičnog Jarca.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Početkom novembra možete da upoznate zanimljivu osobu jer Jupiter posle 12 godina ulazi u znak Strelca, vašu astrološku kuću ljubavi što označava početak ozbiljne veze koja može da vas odvede i u brak. U decembru, dame očekuje strastveni susret sa Vagom, a muškarce Blizance sa nekom Vodolijom.

RAK (21. 6 - 22. 7)

Sredinom oktobra, na službenom putu vas očekuje susret sa Lavom ili Strelcem. Vaš bračni ili dugogodišnji partner će biti okupiran poslom, pod uticajem Jupitera koji početkom novembra ulazi u Strelca, zbog čega se možete osetiti zapostavljenim. U decembru, damama može da se udvara Bik ili Jarac.

LAV (23. 7 - 23. 8)

Vaša popularnost kod suprotnog pola raste, zbog čega će sredinom oktobra mnogi želeti da se nađu u vašem društvu, a naročito jedna Vodolija. Odnos sa osobom koja često putuje zbog posla, studira ili radi sa strancima postaje mnogo interesantniji. Ako ste slobodni, možete da upoznate nekoga ko nosi uniformu na radu.

DEVICA (23. 8 - 23. 9)

Oktobar vam donosi slučajno poznanstvo sa nekim koga već poznajete preko poslovnih kontakata, moguće Rakom ili Jarcem. Ulaskom Jupitera u znak Strelca, 8. novembra, vašu pažnju može da privuče atraktivan umetnik ili sportista. U decembru, bračni ili dugogodišnji partner očekuje da mu poklonite više pažnje.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Putovanja u inostranstvo početkom novembra donose vam ljubavne izazove. Ako ste muškarac može da vam se dopadne Vodolija a damama neki Ovan. Jupiter, početkom novembra, posle 12 godina, ulazi u znak Strelca, pa ćete se posvetiti osobi do koje vam je stalo. Ako ste septembarska Vaga, možete da dobijete bračnu ponudu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21. 11)

Krajem oktobra očekuje vas susret sa Devicom ili Jarcem. Početak novembra, kada Jupiter ulazi u Strelca, donosi vam raskid ili razdvajanje od partnera koji očekuje da se izjasnite po pitanju vašeg odnosa. U decembru želite da zadržite interesovanje Bika ili Device za vas.

STRELAC (21. 11 - 22. 12)

Ove jeseni možete odlučiti da li ćete da stanete na ludi kamen ili da raskinete vezu. Odnos sa nekim ko je poznat u javnosti, zbog posla, početkom novembra može da preraste u nešto veće. Potrudite se da do kraja godine bolje upoznate osobu zbog koje ćete poželeti da napravite zaokret na ljubavnom planu.

JARAC (22. 12 - 29. 1)

Očekuje vas period pun uzbuđenja na emotivnom planu, zato što ćete biti u dilemi da li da se vratite staroj ljubavi ili okrenete novoj koju vam posle 8. novembra donosi ulazak Jupitera u znak Strelca. Krajem godine, može da se pojavi osoba za koju ćete pomisliti da je ona prava, o kojoj ste maštali prethodnih 12 godina.

VODOLIJA (20. 1 - 19. 2)

Druga polovina oktobra je povoljna za donošenje odluke o početku zajedničkog života ili braka sa dugogodišnjim partnerom, naročito ukoliko se radi o nekoj Vagi. Posle 8. novembra, kada Jupiter posle 12 godina ulazi u Strelca, na službenom putu ili predavanju možete da upoznate Blizanca ili Ovna.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Oktobar vam donosi ulazak u novu vezu sa interesantnom osobom, pod uslovom da prethodno raščistite odnos sa bivišim partnerom, ukoliko ste dama. Početkom novembra, jedan od vaših vladalaca Jupiter, posle 12 godina, ulazi u znak Strelca, donoseći vam mogućnost da ozvaničite zajednički život sa voljenom osobom.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)