Horoskop za ponedeljak, 21. maj: Ovnovima ljubavni život u centru pažnje, Strelčevi čekaju promene koje se sve više bliže

Astrolog Suzana Ban / 064 13 66 88 5 / www.astrosvastara.com

21. 05. 2018. u 07:02

Dnevni horoskop: Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene...

Хороскоп за понедељак, 21. мај: Овновима љубавни живот у центру пажње, Стрелчеви чекају промене које се све више ближе

Ilustracija

OVAN

LJubavni život je u centru pažnje. Glavna tema su laži ili prećutkivanja, bilo da su vaše ili voljene osobe. Neizvesnost ishoda može prouzrokovati veliku neprijatnost, zbog koje ćete se osećati čak i bolesno. Savladajte strahove, jer kriza je prolazna.

BIK

Samopouzdanje je na uzlaznoj putanji, pa zbog toga saradnicima nije lako da drže korak s vama. Vaša direktnost nije prijatna okolini, ali je vama korisna. Oslušnite svoju intuiciju, jedna naizgled banalna ideja može biti dobitak za vas.


BLIZANCI

Opterećenost poslom može prerasti u opsesivnu borbu s vetrenjačama. Vaša upornost jeste vrlina, ali nekada je pametnije stati. Zamerate ljudima što maštaju, a ne uzimate u obzir to da ni vi niste neki racionalan tip, i vaše su odluke često iracionalne.

RAK

Možete odigrati značajnu ulogu i ublažiti nepremostiv jaz među članovima svoje porodice. Ovo bi vam znatno poboljšalo raspoloženje i povratilo poljuljano samopouzdanje koje vas je možda u proteklom periodu potajno mučilo.


LAV

Ne verujete u razna obećanja kojima vas zatrpavaju. Morate se maksimalno angažovati i sami sebi pomoći u pronalaženju rešenja. Može se očekivati stagnacija svega, pa zbog toga ne pokušavajte da započnete neki novi posao.


DEVICA

Koncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, posebno na ljubavnom planu. Pripazite, verovatno ne primećujete da voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma važno.

VAGA

Konačno biste mogli da donesete odluku, iako je vam je to najveći problem. Pobedite svoju kolebljivost i prihvatite odgovornost. Izbegavajte rasprave sa muškarcima. U ljubavi ne oklevajte, pravi je trenutak da zauzmete čvrst stav.


ŠKORPIJA

Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija svega stiže danas, a dobra vest je da je rešenje jednostavno i za vas povoljno. Posle velikih turbulencija, predstoji veliko olakšanje.


STRELAC

Čekate promene koje se sve više bliže. I kao što to obično biva, minuti vam postaju kao godine. Nestrpljivost vas žestoko remeti, neophodno je da pronađete način da se relaksirate. Na primer, popodne provedite u krugu voljene osobe ili prijatelja.


JARAC

Osećate se prazno. Možda ste ovih dana završili važne zadatke, pa ste mislili da će ovaj dan biti spektakularno radostan. Zadovoljstvo izostaje zbog naglog pada adrenalina. Da biste se povratili, hitno smislite nove ciljeve.


VODOLIJA

Imate osećaj da vas niko ne razume. Teško je govoriti o takvim stvarima kada vi o sebi nemate visoko mišljenje. Svoju duboku nesigurnost krijete iza maske nezainteresovanog ponašanja, što svakako odbija čak i one ljude koji vas razumeju i vole.


RIBE

Dobijate vest o dodatnom prihodu na koji niste računali. To je dovoljan razlog da se naoružate novom motivacijom i prionete na posao još poletnije. Ne zatrpavajte se preko racionalnih mogućnosti, kako vam sve na kraju ne bi preselo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije