Novčani dobici i obnove veza

Marina JUNGIĆ MILOŠEVIĆ

16. 04. 2018. u 12:41

U prvoj polovini nedelje Bikovi, Ribe, Rakovi i Škorpije mogu da stanu na "ludi kamen" ili da se zaljube ponovo

Новчани добици и обнове веза

Shutterstock

Saturn, planeta prošlosti i trajanja, krajem prošle godine, posle 30 godina, ponovo je ušao u znak Jarca u kome je njegov uticaj naglašen. Prelazak ove planete preko desetog zodijačkog znaka najviše se odražava na rođene u prvoj dekadi Ovna, Raka, Lava, Vage, Jarca i Vodolije, kao i one čiji podznak ili 12. astrološka kuća zauzima znak Jarca. Njima će biti potrebno više vremena, nego inače da realizuju neke poslovne ciljeve, jer mogu biti suočeni sa kašnjenjem rokova i otkazivanjem dogovora koje su sklopili sa poslovnim partnerima.

Tranzit Saturna preko desetog astrološkog polja, simbola karijere i društvene pozicije, preduzimljivim Ovnovima može da donese novčane dobitke, naročito ako se bave građevinskim poslovima ili kupoprodajom nekretnina. Predstavnici prvog zodijačkog znaka takođe mogu da napreduju u karijeri, naročito ako već duže vreme priželjkuju da postignu nešto više u svojoj profesiji.

Do sredine maja, Saturn obrazuje konjunkciju sa Marsom, vladaocem Ovnova i Škorpija, kao i desete astrološke kuće rođenih u znaku Vodolije, zbog čega će predstavnici ovih znakova biti pod velikom tenzijom i prilično opterećeni poslovnim obavezama i rokovima koje moraju da ispoštuju. Trud će im se i te kako isplatiti, budući da Jupiter u Škorpiji obrazuje harmoničan aspekt sa Marsom i Saturnom, što im donosi veće mogućnosti za zaradu ali i ulaganje u neke nove poslovne aranžmane.

Saturn u Jarcu obrazuje trigon sa Venerom u Biku i sekstil sa Neptunom u Ribama, što će pozitivno uticati na ljubavni život svih znakova, jer ovi aspekti produbljuju osećanja i učvršćuju emotivne veze. Zato su veće šanse da u prvoj polovini nedelje duge veze dožive svoju renesansu, pa će mnogi Bikovi, Ribe, Rakovi i Škorpije poželeti da stanu na "ludi kamen", dok će drugi doći u iskušenje da obnove vezu s nekadašnjim partnerom. S druge strane konjunkcija Marsa i Saturna, planeta seksualnosti i prepreka, do sredine maja, upozorava da bi svi znaci trebalo da se potrude da izbegnu rasprave sa partnerom, zbog njegove ljubomore i posesivnosti. Uticaj Venere u Biku je naglašen, baš kao i Saturna u Jarcu, tako da je trigon između ovih planeta snažniji nego inače, što će najviše osetiti Bikovi, Jarčevi, Škorpije i Rakovi. Njihovi partneri će očekivati da im pruže više nego inače, što može da rezultira pojačanom tenzijom, raspravama i svađama.

Bikovi, sa Venerom u kući ličnosti i Neptunom u 11. kući, biće rado viđeni u društvu, naročito suprotnog pola. Veće su šanse i za odlazak na kraći zajednički put s partnerom, naročito ako su u braku ili dužoj vezi. Blizanci, sa planetom ljubavi u kući tajni, mogu da uđu u tajnu vezu sa starom simpatijom ili osobom koja je starija od njih. Rakovi će preko prijatelja upoznati nekoga sa kime, mogu ući u ozbiljnu vezu, dok će zauzeti predstavnici ovog vodenog znaka učvrstiti svoj odnos sa partnerom.

Lavovi, sa planetom novca u astrološkoj kući karijere Jupiterom u Škorpiji, mogu da pokrenu neki privatni posao, zajedno sa nekim kolegom ili osobom koju poznaju preko posla. Devicama se sreća osmehuje preko poslova sa strancima ili osobama koje se bave zanimanjem koje podrazumeva češća putovanja, na primer, turizmom, marketingom, komercijalom.

Vage, sa Venerom u osmoj i Saturnom u četvrtoj kući, mogu dosta da steknu preko kupoprodaje nekretnina ili nasledstva. Škorpije će imati mnogo posla ali i šansi za dobru zaradu, dok bi Strelčevi sa njihovim vladaocem Jupiterom u opoziciji sa Venerom, trebalo da pripaze kako troše novac, ali i kako ga ulažu u neke nove poslovne projekte. Jarčevi i Vodolije biće takođe pod velikom tenzijom, zbog posla, ali i mogućnosti da dosta steknu, budući da jedan od njihovih vladalaca Saturn obrazuje sjajan trigon sa planetom novca. Ribe, sa Neptunom u kući ličnosti, Venerom u trećoj i Saturnom u 11. kući, mogu da očekuju profesionalni i finansijski uspeh preko saradnje sa strancima.

PROBLEMI SA HORMONIMA

Pozicija Venere, planete ljubavi, novca i hrane u Biku, u opoziciji sa tranzitnim Jupiterom, planetom koja sve uvećava, upozorava da će se mnogi prepustiti uživanjima u životnim zadovoljstvima, zbog čega će i njihov apetit biti pojačan, a samim tim i mogućnost da nabace višak kilograma. Ovo se više odnosi na žene koje mogu da imaju i problema sa hormonima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije