Nedeljni horoskop od 28.1. do 4.2.2018. godine

Astrolog: Marina Jungić Milošević

28. 01. 2018. u 00:05

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

Недељни хороскоп од 28.1. до 4.2.2018. године

Ilustracija

OVAN (21. 3 - 20.4)

Posao Period pred vama nije povoljan za pokretanje privatnog biznisa i promenu radnog mesta, zbog čega nemojte da ulazite u rizične finansijske transakcije niti da menjate posao. Ipak, zbog pomračenog Meseca pod uticajem vašeg vladaoca Marsa, sredinom perioda, možete da profitirate, naročito ako se bavite sportom. Poslušajte savet jedne Vage.

LJubav Odgovara vam naglašen znak Vodolije, naročito ako ste rođeni u trećoj dekadi, pa preko neke društvene mreže, na kraćem putu ili u nekom klubu, možete da upoznate interesantnu osobu. Ukoliko ste zauzeti, krajem nedelje, možete da "padnete" na šarm osobe koja se bavi umetnošđu, naročito muzikom.

Zdravlje Moguća glavobolja.


BIK (21. 4 - 21.5)

Posao Pozicija Merkura, planete koja vlada vašom kućom novca, ide vam na ruku sredinom perioda, jer dobijate nove ideje za isplative projekte. Već krajem nedelje, novac pritiče preko saradnje s nekim Rakom. Krajem perioda, trebalo bi da povedete više računa šta i kome pričate, naročito ako se bavite zanimanjem zbog koga ste prisutni u javnosti.

LJubav Vladalac vaše astrološke kuće ljubavi, Mars, u avanturistički nastrojenom Strelcu, u vaš život može doneti šarmantnu osobu koja radi u turizmu, marketingu ili se bavi zanimanjem zbog koga često putuje. Vaš vladalac Venera u aspektu sa pomračenim Mesecom, donosi mogućnost ulaska u tajnu vezu sa nekim koga poznajete preko posla.

Zdravlje Smanjite obroke.


BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Posao Naglašeno peto astrološko polje, sredinom perioda, najavljuje mogućnost tajnog dogovora sa osobom na položaju, ukoliko se bavite umetnošću, šou biznisom ili sportom. Pozicija Merkura, u prvoj polovini nedelje, odgovara vam, ako se bavite ekonomijom, kupoprodajom nekretnina, prevodilaštvom ili predavaštvom. Sredinom perioda, budite obazriviji prilikom pregovora sa poslovnim partnerima, naročito ako se radi o strancima iz neke prekookeanske zemlje.

LJubav Sredinom perioda, moraćete da smislite neki originalniji način da privučete pažnju jednog harizmatičnog Lava. Krajem nedelje, na nekom koncertu ili utakmici može da vam se dopadne neki Lav, Vodolija ili Vaga.

Zdravlje Podložnost povredama.


RAK (21. 6 - 22.7)

Posao Pomračenje vašeg vladaoca Meseca u astrološkoj kući posla, sredinom nedelje, upozorava da izbegavate rasprave sa šefovima. Tokom celog perioda povedite više računa o finansijama i budete oprezniji ukoliko se bavite kupoprodajom nekretnina. Naglašena kuća finansija, donosi vam nove ponude za saradnju od stranaca.

LJubav Pozicija Venere i Saturna, planea ljubavi i prošlosti u polju ljubavi, može vas odvesti u zagrljaj stare simpatije, moguće jedne Škorpije ili nekog Jarca. Krajem perioda poći će vam za rukom da privučete pažnju osobe koja se bavi poslom zbog kojeg je prisutna u javnosti.

Zdravlje Pazite se za volanom.


LAV (23. 7 - 23.8)

Posao Naglašen znak Vodolije u koji "pada" vaše sedmo astrološko polje, povoljno utiče na vašu finansijsku situaciju, naročito ako se bavite zanimanjem koje ima veze sa medijima, pravom, politikom ili umetnošću. Ipak, sredinom nedelje, budite oprezniji prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja važnih ugovora, naročito sa nekadašnjim partnerima. Poslušajte savet jedne Vage.

LJubav Oko 31. januara, veće su šanse da sa dugogodišnjim partnerom otpočnete zajednički život pod istim krovom, naročito ako se radi o nekom Strelcu ili Ovnu. Na kraćem putu, krajem nedelje, možete da upoznate atraktivnu i duhovitu osobu čijem ćete šarmu teško odoleti. Blizanac vam šalje SMS.

Zdravlje Smanjite obroke.


DEVICA (23. 8 - 23.9)

Posao Merkur, vladalac vašeg znaka i astrološkog polja karijere, zajedno sa Suncem i Venerom (simbolima ugleda i novca) u astrološkoj kući posla i finansija, upozorava da sredinom nedelje pazite šta potpisujete i izjavljujete. U drugoj polovini perioda, trebalo bi da izbegavate podizanje kredita i rizične finansijske transakcije.

LJubav Oko 31. januara, postoji mogućnost da obnovite vezu s nekim Bikom ili Jarcem, i to najverovatnije preko poslovnih kontakata sa strancima. Rasprava sa članom porodice, u drugoj polovini perioda, može nepovoljno da utiče na vaš odnos prema partneru, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Škorpija vam šalje SMS.

Zdravlje Izbegavajte stresne situacije.


VAGA (23. 9 - 22.10)

Posao Pomračen Mesec pod uticajem Marsa, simbola akcije, nagoveštava dogovor u četiri oka sa osobom na položaju koja za vas ima izazovnu i isplativu ponudu. Ipak, koji god posao da prihvatite, trebalo bi da budete oprezniji u rukovanju s novcem. Ako ste u dilemi, poslušajte savet jednog Jarca ili Strelca.

LJubav Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi, u društvu Sunca i Merkura u Vodoliji, u koje pada vaša deveta astrološka kuća nagoveštava mogućnost susreta sa atraktivnom osobom na nekom predavanju, seminaru ili kraćem putu. Pozicija vladaoca vašeg polja partnerskih odnosa, kraje nedelje može vam doneti susret sa osobom koja nosi uniformu na radu.

Zdravlje Promenite način ishrane.


ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11)

Posao Pozicija jednog od vaših vladalaca, Marsa, planete akcije i energičnosti, povoljno utiče na vaše poslove, naročito ukoliko je u pitanju saradnja sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Međutim, probleme mogu da vam stvaraju kašnjenja u realizaciji nekih poslovnih aranžmana koje zbog neočekivanih okolnosti niste mogli da završite na vreme.

LJubav Izazovan aspekt između Venere, vladaoca vašeg astrološkog polja ljubavi i pomračenog Meseca, upozorava na mogućnost sukoba i rasprava sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, naročito ako se radi o nekom Lavu ili Jarcu. Povedite više računa o tome kako reagujete na udvaranje neke Ribe.

Zdravlje Smanjite konzumiranje alkohola.


STRELAC (22. 11 - 21.12)

Posao Naglašena treća astrološka kuća, u kojoj se nalaze Sunce, Venera i Merkur, odgovaraju predstavnicima vašeg znaka koji se bave privatnim biznisom, turizmom, marketingom ili IT tehnologijama. Ukoliko vaše zanimanje podrazumeva rukovanje s novcem a već ste afirmisani u svom poslu, sredinom nedelje, povedite više računa o poslovima koje nameravate da sklopite.

LJubav Početkom perioda možete da uplovite u tajnu vezu sa nekim koga poznajete preko posla, što se posebno odnosi na mlađe predstavnice vašeg znaka. Ako ste muškarac, u drugoj polovini nedelje, neko kome ste već duže vreme opsesija, pokušaće da stupi u kontakt s vama.

Zdravlje Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu.


JARAC (22. 12 - 29.1)

Posao Jedan od vaših vladalaca, Uran, u harmoničnom aspektu sa masom planeta u vašem astrološkom polju posla, povoljno utiče na vaše finansije, naročito ako se bavite IT tehnologijama ili radite u medijima. Trebalo bi da povedete više računa o svom odnosu prema sradnicima. Obratite više pažnje na odredbe ugovora, ako sarađujete sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

LJubav U prvoj polovini perioda, bračni ili dugogodišnji partner, obradovaće vas pozivom na odlazak na zajednički put. Sredinom perioda, stara simpatija najverovatnije će pokušati da preko neke društvene mreže ili SMS-om stupi u kontakt sa vama. krajem sedmice može vam doneti susret sa zauzetom osobom.

Zdravlje Moguć pad imuniteta.


VODOLIJA (20. 1 - 19.2)

Posao Mnoštvo planeta u vašem znaku, koje simbolizuju uspeh, novac i putovanja, pod uticajem vašeg vladaoca Urana, donose vam ponudu za angažman na nekom novom poslovnom projektu. Aspekti Marsa, planete akcije, sredinom sedmice najavljuju mogućnost saradnje sa nekim Strelcem ili Ovnom. Poslušajte savet jedne Škorpije.

LJubav Aspekti Marsa, simbola strasti u vašem astrološkom polju više sile, donose nove kontakte i poznanstva i unose uzbuđenja u vaš ljubavni život. Ukoliko ste mladi, sredinom nedelje, može da vas privuče neko ko će pokušati da manipuliše vama, što vi naravno nećete odmah primetiti. Blizanac vam šalje SMS, a Lav misli na vas.

Zdravlje Mogući problemi sa sinusima.


RIBE (20. 2 - 20.3)

Posao Aspekti Sunca, Venere i Merkura, planeta ugleda, novca i komunikacija, sredinom sedmice, sredinom nedelje, mogu da vam donesu nove kontakte i susrete sa partnerima iz bliskoistočnih zemalja. Ukoliko ste u dilemi, jedan Jarac ili neka Vaga mogu vam dati dobar savet u vezi sa investiranjem u neki nov projekat ili poslovni aranžman.

LJubav Pozicija vašeg vladaoca Neptuna, simbola zabluda, obmana i ideala, u vaš život može da vrati nekoga s kim ste nekada bili veoma bliski ili vam je na neki način bio drag. Ukoliko ste slobodni, a želite da privučete pažnju jednog Strelca ili Škorpije, dovoljno je da budete tajanstveni i neuhvatljivi, bar neko vreme.

Zdravlje Smanjite konzumiranje alkohola.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije