Venera i Merkur u Strelcu: LJubav cveta preko interneta

Astrolog: Marina Jungić Milošević

29. 11. 2017. u 15:35

Šta će se događati u periodu dok su Venera i Merkur u Strelcu: Izbegavajte rizične finansijske transakcije, ulaganje u nove poslove ili podizanje kredita

Венера и Меркур у Стрелцу: Љубав цвета преко интернета

Shutterstock

Venera, planeta ljubavi i novca, 1. decembra ulazi u Strelca, znak putovanja i kontakata sa strancima, preko kojeg će prelaziti do 25. decembra. Za vreme tranzita preko devetog zodijačkog znaka, Venera obrazuje harmoničan aspekt sa tranzitnim Merkurom, ali i napete aspekte sa Uranom i Plutonom.

Polusekstil sa Merkurom, simbolom biznisa, na poslednjim stepenima Strelca, pogoduje vam ako zbog posla često putujete, očekujete stipendiju ili odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo. I na ljubavnom planu možete da očekujete promene, naročito ako ste mladi ili studirate, jer ćete na nekom kraćem putovanju ili preko neke društvene mreže najverovatnije upoznati privlačnu, šarmantnu osobu.

Inkonjunkcija sa Uranom, planetom neočekivanih okolnosti, upozorava da su mogući nagli raskidi, ali i iste takve obnove veza ili razdvajanje zbog partnerovih profesionalnih obaveza.

Polukvadrat sa Plutonom, simbolom moći i bogatstva, može da vam donese poslovnu ponudu koja će delovati vrlo primamljivo, ali, ipak, trebalo bi da budete budite oprezniji kada se radi o rizičnim finansijskim transakcijama, investicijama u nove poslove ili podizanju kredita.

OVAN (21. 3 - 19. 4)

Vladalac vaše astrološke kuće ljubavi, Venera, u izazovnom aspektu sa Uranom u vašem znaku, opominje da je moguće razdvajanje od partnera, zbog neočekivanih okolnosti. Takođe, trebalo bi da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije.

BIK (20. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac, Venera, pod uticajem Merkura iz Strelca, donosi vam susret sa nekim koga ćete da upoznate preko društvene mreže, u banci ili čekaonici. Napeti aspekti sa Uranom i Plutonom, upozoravaju da budete oprezniji ako planirate obnovu saradnje sa partnerima iz inostranstva.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur u harmoničnom aspektu sa Venerom, u vašoj astrološkoj kući partnerskih odnosa, donosi vam susret sa mlađom, interesantnom osobom, na nekom javnom skupu. Izbegavajte nepotrebne troškove i pokušajte da odložite eventualne sudske sporove.

RAK (21. 6 - 22. 7)

Napet aspekt koji Pluton u astrološkom polju ljubavi obrazuje sa Venerom u Strelcu, nagoveštava mogućnost susreta sa harizmatičnom osobom koja će pokušati da vam nametne svoju volju. Izbegavajte rasprave sa nadređenima i kolegama.

LAV (23. 7 - 23. 8)

Polusekstil između vladaoca astrološke kuće posla, Merkura i Venere, donosi vam profesionalnu satisfakciju i priliv novca, ako se bavite sportom ili umetnošću. Pozicije Urana i Plutona, upozoravaju da budete oprezni prilikom sklapanja ugovora.

DEVICA (23. 8 - 23. 9)

Vaš vladalac Merkur, planeta komunikacija, pod uticajem Venere, simbola novca, nagoveštava uvećanje zarade preko intelektualnih delatnosti ili poslova, zbog kojig često putujete. Dobro proučite sve aspekte ugovora sa strancima.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Vaš vladalac Venera, u istom znaku sa Merkurom, i to u harmoničnom aspektu, nagoveštava mogućnost odlaska na kraći zajednički put sa partnerom. Ukoliko ste odnedavno u vezi, moguć je raskid ili razdvajanje, zbog nečijih poslovnih obaveza.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21. 11)

Vaš vladalac Pluton, u kvadratu sa Venerom u astrološkom polju tajni, podsvesti i mašte, donosi vam strastveni susret sa osobom koju ćete upoznati na kraćem putu ili preko interneta. Pozicija Venere i Merkura donosi vam uvećanje prihoda.

STRELAC (22. 11 - 21. 12)

Sa Venerom i Merkurom u vašem znaku, vi ste znak u trendu, omiljeni i popularni, naročito kod suprotnog pola. Pozicije Plutona u drugoj i Urana u petoj astrološkoj kući, upozoravaju da izbegavate rizične finansijske transakcije.

JARAC (22. 12 - 29. 1)

Pluton u vašem znaku u izazovnom aspektu sa Venerom, simbolom novca, upozorava da budete oprezniji ako planirate da pokrenete privatni biznis. Partner vam priprema prijatno iznenađenje, naročito ako se radi o nekom vodenom znaku.

VODOLIJA (20. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac Uran u inkonjunkciji sa Venerom, nagoveštava mogućnost poznanstva ili susreta sa nekim sa kim ste već ostvarili kontakt preko neke društvene mreže. Ako ste mladi, rastu šanse za odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvu.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Polusekstil između Venere i Merkura, vladalaca astroloških polja novca i partnerstva, povoljno utiče na dogovore sa strancima. Izazovni aspekti sa Uranom i Plutonom upozoravaju da ipak malo sačekate sa potpisivanjem ugovora.


SEKSUALNOST I MOĆ ZAVOĐENJA

Venera simbolizuje ono što volimo i u čemu uživamo, utiče na našu seksualnost, moć zavođenja, društvenost, ali i apetit. Upravlja čulom ukusa, štitastom žlezdom, grlom i krajnicima, jajnicima, hormonima, venama, dojkama. NJen uticaj naglašen je u Biku, Vagi i Ribama, a oslabljen u Škorpiji, Ovnu i Devici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije