Horoskop za petak, 18. avgust

Astrolog Suzana Ban / 064 13 66 88 5 / www.astrosvastara.com

18. 08. 2017. u 07:00

Хороскоп за петак, 18. август

Thinkstock

Dnevni horoskop: Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene...

OVAN

Koncentracija vam nije na zavidnom nivou. Uglavnom razmišljate o uživanju i relaksaciji. Duhom ste daleko od mesta boravka, pa bi bilo poželjno da se krajem dana spustite na zemlju, u protivnom, sledi vam bolan povratak u realnost.

BIK

Vrtite se ukrug jer ne prihvatate neke male poraze. Radi se o nekim potpuno beznačajnim stvarima, a vi ste od toga napravili dramu u više činova. Možda je vreme da analizirate svoje unutrašnje porive, zbog čega vaš ego ne prihvata odstupanja, pa makar i simbolična.

BLIZANCI

Pojačavaju se vaše novčane preokupacije, partnerstvo i dugoročna ulaganja. Od vas se traži da promenite neke svoje navike i prilagodite se novim okolnostima, a to je za vas uvek naporno, a često i neizvodljivo. Budite strpljivi i istrajni.

RAK

Za vas je ovo dan kao i svaki drugi. Umorni ste od tempa kojim ste pritisnuti već neko vreme, uz to ni voljena osoba vam nije po volji. Ne krivite druge što je sve na vama, sami ste sve preuzeli na sebe, pa sad treba da u tome i istrajete.

LAV

Čeznete za promenama. Nedostatak sredstava vas sprečava da nešto konkretno učinite, zbog toga se odlučujete na sitne prepravke i premeštaje koji će vašem okruženju uneti novu energiju. Ako uključite i ukućane, zadovoljstvo će biti zajedničko.

DEVICA

Umorni ste od čekanja. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite nestrpljivi i brzopleti, jer greške koje biste danas mogli da napravite u budućnosti bi bile nepopravljive.

VAGA

Bliži se trenutak realizacije nekih projekata kao i prilika za potpisivanje novog ugovora. Ipak, sačuvajte strpljenje i odložite završne poteze, jer, iako sve ide po planu, još se nisu ostvarili svi preduslovi da na sve stavite tačku. Izbegavajte prečice.

ŠKORPIJA

Čekate promene koje se sve više bliže. I kao što to obično biva, minuti vam postaju kao godine. Nestrpljivost vas remeti, neophodno je da pronađete način da se relaksirate. Na primer, popodne provedite sa voljenom osobom ili prijateljima.

STRELAC

Oko vas se generiše negativna energija koju ste vi pokrenuli. Čini vam se da vas okruženje iscrpljuje, a zanemarujete to da i vi njih, svojim zanovetanjima, opterećujete. Ne zaboravite, ono što stiže do vas je srazmerno onom što dajete.

JARAC

Idete preko svojih mogućnosti. Umor, koji vas već izvesno vreme muči, uzima svoj danak. Za svakodnevne poslove potrebno vam je više truda nego inače. Zbog nedostatka sna pada vam i koncentracija pa ako to ne rešite, sledi vam ozbiljan pad energije.

VODOLIJA

Za svaki dinar morate dobro da se pomučite. Oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanja, samo ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspeh. Sav novac koji vam dođe na neki brži i lakši način, tako će i da ode.

RIBE

Pod velikim ste pritiskom. Na vama je da sprovedete odluke koje se ne tiču samo vas. S druge strane, potrebna vam je podrška partnera, ali je ne dobijate. Možda je ovo prilika da preuzmete potpunu odgovornost i stvari završite sami.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije