Nedeljni horoskop za period od 21. do 28. maja 2017. godine

ASTROLOG Mihailo Čukić

21. 05. 2017. u 00:10

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

Недељни хороскоп за период од 21. до 28. маја 2017. године

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao – Nedelja počinje prisustvom Meseca u vašem prvom polju i njegovom konjunkcijom s Venerom, što ukazuje na brojna povoljna dešavanja. Ali, kako je Mars, vladar znaka u opoziciji sa Saturnom, što su šanse veće prepreke su brojnije. Zato, ukoliko želite da dođete do cilja, moraćete maksimalno da se potrudite.

LJubav – Mnogi pripadnici znaka nalaze se u fazi obnavljanja starih emotivnih veza, što najavljuje konjunkcija Meseca i Venere, kao i njihov povoljan odnos sa Marsom. Pitnje je samo da li je povratak bolja alternativa od nove veze.

Zdravlje – Izbegavajte slatkiše, alkohol i cigarete, jer najviše štete vašem zdravlju.


BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao – Čak i ukoliko ne planirate promene, dinamičmni aspekti Venere, vašeg vladara učiniće da baš do toga dođe. Prisustvo Marsa u polju novca nagoveštava nekoliko povoljnih šansi za zaradom i uvećanjem prihoda, ali i neočekivanih troškova. Zato budite veoma oprezni i uvek spremni na kalkulisanje u kom pravcu vas vode trenutne odluke.

LJubav – Venera u dvanaestom polju označava događaje koji vas jednostavno guraju u ljubavnu avanturu. Osim Venere, tu je i Mesec, pa avantura lako može da preraste u zabavu za okolinu.

Zdravlje – Psihosomatske bolesti uspećete da otklonite samo ukoliko sanirate uzroke stresa.


BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao – Predstavnicima ovog znaka uvek se savetuju smirenost i izbegavanje brzopletih odluka, pogotovo kada Merkur boravi u dvanaestom polju, što jasno ukazuje na brojne nesporazume sa okolinom. Jedino rešenje za ovakvu situaciju su oprez i sistermatičan pristup poslu.

LJubav – Nesuglasice s partnerom toliko su uzele maha da je krajnji trenutak da nešto preduzmete ili će u protivnom doći do raskida. Potrudite se da što pre raščistite odnose i da što manje privlačite interesovanje okoline.

Zdravlje – Dobro se osećate, jer ste u odličnoj fizičkoj i psihičkoj kondiciji.


RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao – Period počinje prisustvom Meseca, vašeg vladara u polju karijere, gde će se spojiti s Venerom. Poslovnu ponudu koju ste nedavno dobili bez dvoumljenja prihvatite, jer je dugoročno profitabilna. Mnoge pripadnike znaka narednih dana očekuje donošenje važnih poslovnih odluka.

LJubav – Opozitni odnosi Jupitera i Venere jesu naporni, ali bezopasni. Kako vam najviše smeta napetost s partnerom pokušajte nešto da promenite i uskladite odnos. Slobodni Rakovi su na putu da dugogodišnje prijateljstvo pretvore u vezu.

Zdravlje – Ukoliko poslovi teku „glatko“, i zdravlje će biti bez problema.


LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao – Nepovoljni uticaj na mnoge stvari, od posla do zdravlja, uzrokuje Mars u jedanaestom polju. Ali, kako se Merkur stabilizovao u desetom polju, greške iz prethodnog perioda ste prevazišli, a tokom narednih dana, osim vaše sujete, neće postojati bitnije prepreke.

LJubav – Ulazite u mirniji odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Predstavnici znaka koji nisu u vezi i dalje intenzivno tragaju za „drugom polovinom“.

Zdravlje – Osim virusnih infekcija, u ovom periodu mučiće vas srčani ritam i promenljivi krvni pritisak. Većinu zdravstvenih tegoba uspećete da rešite ukoliko smanjite poslovnu tenziju.


DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao – Posle Merkurove retrogradnosti polako vraćate stvari u red, ali sa određenim posledicama. Potreban vam je odmor od svega, posebno od opterećujućih situacija. Zato ne preduzimajte nove poduhvate, već samo povedite računa da sve stare povoljno realizujete.

LJubav – Niste još spremni za velike odluke o vezi u kojoj se trenutno nalazite. Zbog pozicije planeta dvoumljenje je naglašeno, pa je najbolje da sačekate da se stvari same od sebe reše. Slobodne Device očekuje prilično čudna veza.

Zdravlje – Zbog oslabljenog imuniteta, mogući su problemi sa infekcijama, prehladom i alergijama.


VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao – Retrogradni Jupiter u vašem prvom polju označava želju i inertnost u istom trenutku. Ukoliko prevaziđete pasivnost i krenete u akciju, bićete veoma zadovoljni i ispunjeni. Ali, nemojte da očekujete spektakularne rezultate nego samo ostvarenje postavljenih ciljeva, što nije malo.

LJubav – Očekujete sigurnost i stabilnost, ali boravak Venere u Ovnu to ne obećava. Verovatno ste pobrkali lončiće, pa pokušavate da se osigurate tamo gde niko nikada nije siguran. Ukoliko očekujete dinamiku i avanturu, toga će biti na pretek.

Zdravlje – Već duže vreme muče vas bubrezi i zadržavanje tečnosti u organizmu. Vreme je da posetite lekara.


ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao – Mars, vaš vladar je problematično aspektovan sa Saturnom i ukazuje da naredni period neće biti nimalo konstruktivan. Naprotiv, gotovo svaka poslovna situacija biće opterećena destruktivnošću. Da biste ovakvu situaciju što lakše prebrodili pokušajte da diplomatskim ponašanjem stvari držite pod kontrolom i nemojte ishitreno reagovati.

LJubav – Prolazak Merkura kroz znak Bika ukazuje da ćete rešiti sve nesporazume u vezi koji su dovodili do sukoba s partnerom. Slobodne Škorpije očekuje nekoliko interesantnih susreta.

Zdravlje – Osim intenzivnog stresa, koji će biti izražen tokom celog perioda, mogući su problemi sa zglobovima i reumatski bolovi.


STRELAC (23. 11 - 21. 12)

Posao – Osobe sa kojima bi trebalo da dogovarate nove poslove kao da ne pričaju vašim jezikom. Što se posla tiče, ulazite u period u kojem će mnogi događaji biti protiv, a i teško ćete ugovarati poslove. Ukoliko smireno i temeljno posmatrate probleme, imate veće šanse da ih povoljno rešite.

LJubav – Koliko god se trudili da smirite nesuglasice, druga strana će forsirati probleme. Zato se jedino potrudite da održite lični mir i da se ne pecate na sukob kao model funkcionisanja veze kod nestabilnih i nezrelih osoba.

Zdravlje – Manji problemi sa vratom, kičmom i bubrezima. Budite veoma oprezni u saobraćaju i čuvajte se povreda i padova.


JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao – Aspekti posla su se pretvorili u iščekivanje povoljnog raspleta i održavanje monotone situacije, praćene povećanim redovnim problemima. Sve što je novo dobro proverite koliko zaista može da se ostvari da ne biste rasipali energiju na poslove koji su bez konkretnog osnova.

LJubav – Stagnacija je osnova emotivnog života u nastupajućem periodu. Kako se bliži kraj nedelje tako se dinamika pojačava, pa je moguće da tokom mladog Meseca dođe do nekih bitnih dešavanja. Period je prilično nestabilan i pazite šta ste naumili.

Zdravlje – Neophodno je prolećno čišćenje organizma od toksina. Vreme je za redovnu kontrolu.


VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao – Očekivanja i realizacija su podeljeni u nedodirljive celine koje se periodično preklope kad to najmanje očekujete. Kako niste u stanju objektivno da posmatrate poslovnu situaciju, promenite ugao gledanja, a situacija nije ni približno tako dramatična kao što mislite.

LJubav – Emocije se stabilizuju i sve što je ugrožavalo odnose s partnerom ovih dana uspećete da dovedete u red. Polako rešavate nesporazume i probleme iz prethodnog perioda, ali nemojte biti nestrpljivi i odmah otvarati sve što vas muči.

Zdravlje – Prehlade, alergije, infekcije i problemi sa grlom izazvane su oslabljenim imunitetom.


RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao – Uprkos tekućim problemima, budite istrajni u poslovima koje ste započeli. Sve promene koje planirate deo su dužeg puta, tako da ne očekujte laka i brza rešenja. Polje finansija je naglašeno, pa bi bilo dobro da se fokusirate na prethodna dešavanja koja niste uspeli da realizujete.

LJubav – Emotivni odnosi su relativno komplikovani, ali sa tendencijom da se polako srede i da dođe do konkretnih rezultata, pogotovo kod pripadika znaka koji su duže vreme imali nedefinisanu situaciju.

Zdravlje – Vaš najveći problem je preterano nerviranje, zbog čega ovih dana možete imati zdravstvenih neprijatnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije