MERKUR U BIKU: Oprez za volanom, klonite se rasprava

Astrolog Marina Jungić Milošević

15. 05. 2017. u 23:46

Ne rasipajte novac, ne sukobljavajte se sa okruženjem, obratite pažnju na dokumenta i ugovore

МЕРКУР У БИКУ: Опрез за воланом, клоните се расправа

Shutterstock

Merkur, planeta komunikacija i biznisa, 16. maja ulazi u Bika, znak u kojem je njegov uticaj oslabljen i tu će se zadržati do 6. juna. NJegovi aspekti, konjunkcija sa Uranom iz Ovna i trigon sa Saturnom iz Strelca, ove nedelje odgovaraju onima koji posluju sa strancima, ali istovremeno upozoravaju na oprez, naročito ukoliko zbog posla često putujete.

Osim na finansije, gde su mogući neplanirani izdaci, obratite posebnu pažnju na dokumenta i ugovore, na šta upozorava kvadrat između Marsa u Blizancima i Neptuna u Ribama, planeta sukoba i prevara. "Spoj" Merkura i Urana upozorava da čuvate vredne predmete i klonite se rasprave sa kolegama i saradnicima, a vozače da budu oprezniji za volanom.

OVAN (21. 3 - 20.4)

Pozicija planete biznisa u astrološkoj kući posla, blizu Urana u vašem znaku, opominje da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije. Klonite se rasprava sa kolegama.

BIK (21. 4 - 21.5)

Vladalac polja karijere, Uran, planeta iznenađenja u konjunkciji sa Merkurom u vašem znaku upozorava da povedete računa o svojim izjavama, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija, u astrološkoj kući tajnih neprijatelja i prepreka, upozorava da da se čuvate intriga na poslu. Budite oprezni za volanom.

RAK (21. 6 - 22.7)

Konjunkcija vašeg vladaoca Meseca i Neptuna u polju kontakata sa strancima, odgovara umetnicima i lekarima, dok "spoj" Merkura i Urana, opominje da budete oprezniji prilikom potpisivanja ugovora.

LAV (23. 7 - 23.8)

Pozicija Merkura, vladaoca astrološke kuće posla, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove. Početkom perioda, na kraćem putu u inostranstvu ili nekom predavanju možete da upoznate zanimljivu osobu.

DEVICA (23. 8 - 23.9)

Vaš vladalac Merkur u konjunkciji sa Uranom, planetom neočekivanih okolnosti ne utiče povoljno na vaše rasuđivanje u poslovnoj komunikaciji. Klonite se rasprava sa partnerom.

VAGA (23. 9 - 22.10)

Pozicija Saturna i Merkura, planete komunikacija, koja upravlja vašim poljima inostranstva i podsvesti, donosi vam mogućnost novih šansi za poslovanje sa strancima o kojima odavno maštate.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11)

Aspekti Merkura, vladaoca vaših astroloških kuća rizika i novca, upozoravaju da izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita. Obratite više pažnje na pravne aspekte ugovora.

STRELAC (22. 11 - 21.12)

Pozicija Merkura, vladaoca astrološkog polja ljubavi u trigonu sa Saturnom u vašem znaku i konjunkciji sa Uranom, najavljuje mogućnost saradnje sa strancima. Čuvajte vredne predmete.

JARAC (22. 12 - 29.1)

Aspekti između vaših vladaoca Saturna i Urana i Merkura, donose vam neočekivanu ponudu za saradnju sa strancima ili odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo, naročito ako ste mladi.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2)

Merkur, simbol biznisa, pod uticajima vaših vladalaca, Urana i Saturna, planeta kontakata sa strancima i prošlosti, nagoveštava mogućnost dobijanja ponude za neki nov isplativ posao.

RIBE (20. 2 - 20.3)

Zahvaljujući aspektu između Merkura, vladaoca kuće partnerskih odnosa i Saturna u kući karijere, možete da se nađete pred donošenjem odluke o saradnji sa nekadašnjim poslovnim partnerima.

UGROŽEN NERVNI SISTEM

Konjukcija Merkura i Urana utiče na nervni sistem, naročito ako ste Blizanac, Devica ili Škorpija ili vam je natalni Merkur u tim znacima. Ukoliko se premišljate i odmeravate svaku situaciju, pazite da ne propustite nove poslovne šanse, a ako ste skloni brzom donošenju odluka, dobro razmislite ili se prvo posavetujte s osobama od poverenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije