Nedeljni horoskop za period od 30. 4. do 7. 5. 2017. godine

ASTROLOG Mihailo Čukić * 063/359-26

30. 04. 2017. u 00:10

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

Недељни хороскоп за период од 30. 4. до 7. 5. 2017. године

Shutterstock

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao – Mars je u Blizancima, a njegov vladar Merkur retrogradnost privodi kraju. Krajnje je vreme da neke stvari postavite na pravo mesto. Delujete vrlo promišljeno i kompletnu situaciju na poslovnoj sceni procenjujete sa različitih aspekata. Neophodno je da se što pre opredelite za dugoročno poslovno rešenje i za pouzdanog partnera.

LJubav - Venera je ponovo u vašem znaku, pa se pripremite na brojna dešavanja. Ne odbacujte ljubav, jer će se i za vas naći prava osoba, samo je poželjno da budete strpljiviji.

Zdravlje – Okupirani ste zdravljem i pokušavate na razne načine da nađete odgovore na pitanja koja vas muče. Paničite bez potrebe.


BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao – Venera, vaš vladar je u znaku Ovna, vašem dvanaestom polju i utiče da ne vidite sve sitnice koje bi trebalo da vas usmere u poslu. Situacije koje nisu po vašoj meri ili ukusu odbijate da čujete i ne dozvoljavate da bilo ko menja vašu strategiju i stil rada. Pokušajte da se distancirate od saradnika i ne očekujte da se uvek slože sa vama. Bićete veoma uspešni u svim kreativnim poslovima, ali novca, nažalost, neće biti.

LJubav – Početkom nedelje biće naglašena sklonost ka flertovanju i tajnim vezama. Ali, kako se, osim Venere, u dvanaestom polju nalazi i Merkur, ono što bi trebalo da ostane tajno lako će postati javno.

Zdravlje - Mnogo provoda, besanih noći i pića ima svoju cenu.


BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao – Mars u vašem znaku daje ubrzanje svim stvarima, ponekad možda i previše. U finansijskim transakcijama budite promišljeniji i ne dozvolite da bilo ko odlučuje u vaše ime o zajedničkim ciljevima. Imate osećaj da vam neko radi iza leđa, ali dok je Merkur, vaš vladar retrogradan najveći problem ste sami sebi, jer donosite brze i nejasne odluke.

LJubav – Mnogo je osoba oko vas, i starih, i novih, i onih koje bi naizgled samo da se druže. Prijateljstvo i te kako prija, ali budite umereniji i ne preterujte, jer sve što je suvišno ne valja. Bez potrebe, skloni ste eksperimentima u emotivnom životu.

Zdravlje – Dobro se osećate, zadovoljni ste, a samim tim i zdravi.


RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao – Nedelja počinje Mesecom u vašem znaku. Jako vam je stalo da ostvarite uspešne poslovne rezultate i da poboljšate finansijsku situaciju, koja vas već dugo muči. Ne pristajete na ultimativne ponude i vešto pronalazite zaobilazna rešenja. Napredovanje na poslu je gotovo izvesno, a podrška Sunca i Venere u vašem polju prijatelja i planova temelj je budućeg blagostanja.

LJubav – Odjedanput ste okruženi osobama koje nešto žele od vas, ali ni same ne znaju šta. Ni vi niste u boljem položaju jer ste nesigurni i podložni raznim uticajima.

Zdravlje – Nervoza je normalno stanje, ali pokušajte da je sanirate tako što ćete pažnju duže zadržati na određenoj stvari.


LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao – Često dolazite u situaciju da se namećete okolini, i to bez valjanih argumenata. Neko pažljivo analizira vaše ponašanje ili izjave koje dajete. Pokušajte da izbegnete javnu raspravu sa saradnicima koji koriste drugačije poslovne kriterijume. Neke poslovne ciljeve možete ostvariti na zaobilazan način.

LJubav – Ukoliko ste usamljeni, najbolje je da negde otputujete, jer ćete verovatno sresti osobu koja će vas jako zaintrigirati. Nije isključeno da romantična avantura preraste u nešto veće. Putovanje bi vas i lepo opustilo jer ste previše zaokupljeni poslom.

Zdravlje – Čuvajte se virusa, više se odmarajte, pojačajte ishranu i imunitet.


DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao – Odlučili ste da revidirate sve odnose iz prošlosti, naročito one koji se tiču finansija, kako i dolikuje kada se Jupiter nađe u vašem drugom znaku. Potrebno je da osmislite dobar plan i da preduhitrite određene saradnike. Pravilna informisanost i dobra poslovna organizacija vode ka uspehu.

LJubav – Venera je napustila vaše sedmo polje i došao je trenutak da utvrdite šta je ostalo i kojim putem nastaviti. Posle perioda nestabilnosti i brojnih uzbudljivih dešavanja vreme je da se stvari smire i uđu u prijatnu svakodnevicu.

Zdravlje – Sredinom nedelje mogući su manji problemi sa žlezdama i hormonima, ali nema razloga za paniku.


VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao – Iritira vas retrogradni Jupiter, a posebno to što sve odlaže, pa niste u stanju nijedan posao da završite. Potrudite se da uspostavite bolju komunikaciju sa saradnicima, sa kojima se često ne razumete, ponekad i sukobljavate. Iako ste po prirodi istrajni, ovih dana počeće da vas izdaje strpljenje.

LJubav – Venera u Ovnu i u sekstilu sa Marsom iz Blizanaca znatno će obogatiti vaš ljubavni život. Opet ćete biti na mukama kako da uredite emotivni život kad sa svih strana iskaču razna dešavanja koja vam odvlače pažnju.

Zdravlje – Višak energije može negativno da utiče na zdravlje. Ukoliko budete umereni, uspećete da izbegnete sve opasnosti.


ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao – Ukoliko ne ispunite nečije zahteve, očekuju vas dodatne komplikacije. Ne možete da promenite trenutne okolnosti na poslovnoj sceni i da zanemarite svoje obaveze. Nalazite se u veoma aktivnom i komunikativnom periodu, zainteresovani ste za brojne stvari i pokušavate da zadovoljite radoznalost.

LJubav – Skladan odnos Venere i Marsa, koji predstavljaju vaše sedmo polje, teorijski ukazuju na smiren ljubavni odnos, ali praksa je ipak drugačija. Mnogo toga iz prošlosti još izvire i sprečava da veza bude harmonična.

Zdravlje – Neumereno konzumiranje slatkiša može uticati na pojavu šećera u krvi ili višak kilograma.


STRELAC (23. 11 - 21. 12)

Posao – Događaji na poslovnoj sceni veoma su promenljivi, pogotovo za vas jer su upletene dve malefične planete, Mars u Blizancima i Saturn u vašem znaku. Diplomatija i veština prilagođavanja u određenim situacijama imaće najbolji efekat. Potrebno je da se orijentišete ka dugoročnijim interesima i da prihvatite savremeni trend izražavanja.

LJubav – Mars i Saturn nepovoljno utiču na vaš emotivni život i bitno komplikuju odnose s partnerom. Često se sukobljavate, tako da je ponekad najbolje da što manje vremena budete zajedno.

Zdravlje – Sklonost ka preteranom konzumiranju alkohola ili cigareta može dovesti do zdravstvenih problema.


JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao – Umete da procenite povoljnu situaciju na poslovnoj sceni i da osmislite dobar nastup pred saradnicima. Obratite pažnju na mogućnost partnerskog udruživanja u dužem vremenskom periodu, ali zbog retrogradnog Jupitera u polju karijere nemojte žuriti sa realizacijom.

LJubav – Mesec u vašem sedmom polju početkom nedelje ukazuje na susrete sa dragim osobama, ali i na to da ne razumete namere nekoga iz vašeg bliskog okruženja. Ili, možda ta osoba ne ume da izrazi šta tačno hoće, pa može doći do nesporazuma.

Zdravlje – Mogući su manji bolovi u grudima i problemi sa srcem. Za početak će biti dovoljno da smanjite cigarete.


VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao – Borite se s problemima i nesporazumima, ali postoje situacije koje zahtevaju dodatni napor. Čini vam se da gubite dragoceno vreme ili energiju dok slušate saradnike o poslovnim idejama koje nemaju perspektivu. Prihvatite isključivo poslove za koje imate dovoljno znanja ili iskustva. Materijalni dobitak dobro će doći da popuni brojne rupe u budžetu.

LJubav – Retrogradni Merkur još utiče na sve, pa i na vas. Sredinom nedelje napetost će dostići vrhunac u vašem emotivnom životu. Sve se skupilo, posebno problemi s posla.

Zdravlje – Hronične bolesti povezane su sa načinom ishranom, pa se preporučuje stroga dijeta.


RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao – Povratak Venere u Ovna, vaše drugo polje iskoristite da nadoknadite prethodne gubitke. Izbegavajte saradnju sa osobom koja vam stvara različite neugodnosti i nije trenutak da se razračunavate sa neistomišljenicima. Posvetite pažnju poslovima koji će vam doneti konkretne rezultate i finansijsku dobit.

LJubav – Retrogradni Merkur, vladar vašeg polja emocija ukazuje da još niste spremni da krenete napred. Nemojte komplikovati život trudeći se da održite neke iluzije koje vam izmiču iz ruku.

Zdravlje – Povremeni naleti pojačane nervoze.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije