Nedeljni horoskop za period od 23. do 30. aprila

ASTROLOG Mihailo Čukić * 063/359-26

23. 04. 2017. u 00:04

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

Недељни хороскоп за период од 23. до 30. априла

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao - Retrogradni Merkur u vašem prvom polju ukazuje na odlaganje svih projekata. Ne samo poslovni nego i drugi aranžmani urodiće plodom tek krajem sledećeg meseca. Osećate se kao prenapregnuta struna, ali ne vredi da se nervirate. Ne preostaje vam ništa drugo nego da se naoružate strpljenjem i sačekate povoljnije dane.

LJubav - Mnogi pripadnici znaka nalaze se u fazi obnavljanja starih emotivnih veza tokom boravka retrogradne Venere i njenog direktnog hoda u Ribama, vašem dvanaestom polju. Emotivno zadovoljstvo je iluzija koju uporno pokušavte da nađete na nemogućim mestima.

Zdravlje - Zbog bakterijske infekcije mogući su problemi sa bubrezima i ginekološke smetnje.


BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao - Mars je ušao u vaše polje novca i najavljuje nove poslovne mogućnosti. Ne prepuštajte se događajima sve dok je Merkur retrogradan u vašem dvanaestom znaku. Pasivnost vas dovodi u konfuzno stanje, pogrešne procene i evidentne greške.

LJubav - Vladar znaka Venera nalazi se u Ribama, znaku egzaltacije, i ukazuje na stanje koje znači neko bitno dešavanje vezano za ljubav. Međutim, Mars, vladar vašeg sedmog polja u Blizancima, pravi varijante koje situaciju čine veoma nestabilnom.

Zdravlje - Psihosomatske bolesti možete otkloniti ukoliko sanirate uzrok. Ali, to nimalo nije lako jer mnoge stvari ne zavise samo od vas.


BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao - Ulazak Marsa u vaš znak pokazuje da ne oskudevate u volji i energiji. Sve što zamislite uspevate da sprovodite u delo, ne štedeći se nimalo. Dok je Merkur, vladar vašeg znaka, retrogradan, potrebno je da budete maksimalno smireni i da izbegavate donošenje brzopletih odluka.

LJubav - Jupiter, vladar vašeg sedmog polja, retrogradan je, a dispozitor je Venere koja je u Ribama i tek se okrenula iz retrogradnosti. Ovo je siguran znak da je u vašoj blizini osoba sa kojom je u prošlosti ostalo nešto nedorečeno.

Zdravlje - Većina pripadnika znaka dobro se oseća, dok neki Blizanci očekuju hiruršku intervenciju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao - Retrogradni Merkur vratio se u vaše polje karijere i ponovo vas dovodi u situacije u kojima se nedavno niste najbolje snašli. Ne pravite se važni u situacijama kojima niste dorasli. Prave vrednosti će se kad-tad pokazati. Mars u dvanaestom polju ukazuje da ste se nekome zamerili i da vam "podmeće nogu". Budite tolerantniji u komunikaciji sa okolinom.

LJubav - Veza u kojoj se trenutno nalazite opterećena je nesporazumima i obostranim nezadovoljstvom. Slobodne pripadnike znaka očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom.

Zdravlje - Pokušajte da se ne iscrpljujete previše na poslu i da što manje budete izloženi stresnim situacijama.


LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao - Period počinje prisustvom Venere i Meseca u osmom polju, što znači da ste na pragu dobre zarade ili velikog gubitka. Sve je u znaku novca, pa ćete tokom čitavog perioda toliko biti okupirani materijalnim vrednostima da nećete uopšte videti gde je suština problema. Ukoliko želite ispravno da procenite o čemu se radi, potrebno je da budete vrlo oprezni.

LJubav - I dalje se nastavlja veoma komplikovan odnos sa partnerom. Krajnje je vreme da nešto učinite i počnete da rešavate emotivne probleme.

Zdravlje - Spolja delujete veoma lepo i zdravo, ali nedostaje vam duševni mir, a do njega možete doći baveći se nekim hobijem.


DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao - Na poslu je sve nekako usporeno i ne vidi se kako će se završiti. Ovakva situacija uslovljena je nepovoljnim aspektom planeta i retrogradnim hodom vašeg vladara. Zbog toga imate osećaj da je situacija bezizlazna. Pokušajte da racionalnije organizujete vreme ili, još bolje, da odete na odmor.

LJubav - Povratak Venere u vaše sedmo polje pokazuje da ima mnogo stvari koje ste uradili pogrešno ili niste dovršili. U svakom slučaju, neće vam biti dosadno jer će se pojaviti nove osobe koje će vam privući pažnju.

Zdravlje - Hronične bolesti su zadesile mnoge pripadnike znaka, a umor gotovo sve Device.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao - Jupiter je retrogradan u vašem znaku, što vas veoma usporava u poslu. Ukoliko uspete da prevaziđete inertnost i krenete u akciju, bićete zadovoljni i ispunjeni. Sve što budete radili tokom retrogradnog Merkura zahtevaće "popravku".

LJubav - Merkur se retrogradnim hodom vratio u vaše sedmo polje i ukazuje na povratak nekih starih dešavanja i dvoumljenja. I pre njegove retrogradnosti mnoge stvari u vašem emotivnom životu bile su komplikovane, a sada još više. Pazite kojim putem ćete krenuti, jer kraj neće biti onakav kakav očekujete.

Zdravlje - Boravite što više u prirodi i uživajte u njoj, jer ćete se bolje osećati, a vratiće vam se i optimizam koji ste izgubili.


ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao - Od trenutka kada se Merkur okrenuo u vašem sedmom polju, koje predstavlja kolege i saradnike, mnogi poslovni projekti su u zastoju. Mars, vaš vladar, ušao je u znak Blizanaca i nagoveštava nekoliko novih poslovnih šansi. Ali, budite oprezni i nemojte žuriti sa donošenjem odluke, jer će se u narednom periodu mnogo toga promeniti.

LJubav - Venera, vladar vašeg polja emotivnog života, u znaku je svoje egzaltacije i deluje kao da je sve idealno. Međutim, situacija je drugačija, pa ćete morati mnoge stvari da menjate.

Zdravlje - Krajnje je vreme da pređete na dijetalnu ishranu, jer ste preterali sa hranom i pićem. Mogući su bolovi u nogama.


STRELAC (23. 11 - 21. 12)

Posao - Izbegavajte nerviranja, površnost i započinjanje poslova koje niste u stanju da završite. Mars u vašem sedmom polju nagoveštava nesuglasice i sukobe sa okolinom i saradnicima. Retrogradan Saturn u vašem prvom polju ukazuje na to da će nepovoljni aspekti sa Marsom prouzrokovati više štete nego obično.

LJubav - Kad je reč o emotivnom životu, Mars u sedmom polju nagoveštava mnogobrojne prepreke, nesporazume, negodovanja, suprotne stavove i ozbiljne sukobe s partnerom. Pokušajte sve probleme da odložite za naredni period, jer ih u ovom nećete rešiti.

Zdravlje - Da li razmišljate o tome da uzalud trošite ne samo fizičku nego i psihičku energiju. Najviše će vam prijati smirenost.


JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao - Prisustvo retrogradnog Jupitera u polju karijere ukazuje na potrebu da se povučete u sigurniji deo poslovnog angažmana i da ne istrčavate ispred drugih. Posebno će kontraproduktivno biti ukoliko pokušate da dominirate.

LJubav - U emotivnom životu izraženo je prisustvo tenzija kojih se ne možete lako rešiti. Emotivno stanje će se još više komplikovati tokom ove nedelje, pa je najbolje da ne pokušavate bilo šta da ispravite. Slobodne pripadnike znaka očekuje romantična, nažalost kratkotrajna, ljubavna veza.

Zdravlje - Neophodno je čišćenje organizma od toksina. Smanjite alkohol, slatkiše i cigarete.


VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao - Nalazite se u fazi učenja, pa u svemu pokušavate da nađete mudrost i težite da se usavršavate i proširite znanja. Period retrogradnosti Merkura je idealan za ovakav oblik sagledavanja događaja. Paradoksi su vaša glavna slabost. Kako niste u stanju da optimistički posmatrate situaciju, promenite ugao gledanja. Situacija nije ni približno dramatična kako vam izgleda.

LJubav - Najviše vam smetaju partnerov ego i sklonost ka sukobima. Ali, period nije povoljan za ispravljanje nesuglasica i neprijatnosti, nego prepustite da se vremenom stvari same od sebe srede.

Zdravlje - Prolazne manje tegobe sa žlezdama, stomakom, grlom i venama.


RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao - Prisustvo Meseca u Ribama, kojim započinje ova nedelja, pojačava otvorenost i direktnost. Okolinu često zapanjujete jasnim ispoljavanjem stavova. Konjunkcija Meseca sa Venerom ukazuje na dobre šanse da ostvarite sve što budete zamislili. Budite istrajni u poslovnim namerama.

LJubav - Venera se nalazi u vašem znaku i podstiče potrebu za emotivnom razmenom. Krajem perioda bićete u prilici da se sretnete sa osobom sa kojom ste nekada bili u vezi. Bez dileme, prihvatite poziv za izlazak, jer nemate šta da izgubite.

Zdravlje - Ovih dana bićete previše nervozni, zbog čega su moguće zdravstvene neprijatnosti.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije