ŠTA NAM DONOSI DIREKTAN HOD VENERE: Romansa, maštanja i tajne veze

V. N.

15. 04. 2017. u 13:20

Dame će biti zanosnije nego ikada, neće odoleti kavaljerima i romantičnim porukama

ШТА НАМ ДОНОСИ ДИРЕКТАН ХОД ВЕНЕРЕ: Романса, маштања и тајне везе

Shutterstock

Venera, planeta lepote, ljubavi i novca, 15. aprila ulazi u senzibilne, kreativne Ribe, gde ostaje naredne dve nedelje, do 28. aprila. Vrlo blizu nje, na istom stepenu, naći će se i asteroid Hiron - aspekt koji podstiče tajne ljubavi i razdvojenost od partnera.

Nežniji pol će "padati" na lepu reč, romantične poruke i kavaljere spremne da, kao u bajkama, bace sako preko bare kako njihova princeza ne bi isprljala cipelice. Dame će biti zavodljivije i zanosnije nego ikada, tajanstvene, a ipak tako pune saosećanja, spremne da zbog ljubavi otputuju i na drugi kraj sveta...

Pored Venere i Hirona, u Ribama se nalazi i Neptun, planeta ljubavnog zanosa i mašte, tako da će u drugoj polovini aprila započeti mnoge tajne romanse. Ovaj aspekt, takođe, podstiče inspiraciju i nadahnuće kod umetnika i naučnika koji mogu da naprave remek dela ili da dođu do novih otkrića. Trigon između Meseca u Strelcu i Venere u Ribama, 14. aprila, može da vas odvede na putovanje, moguće i prekookeansko. Od 22. do 24. aprila, Mesec će se pridružiti Veneri, Neptunu i Hironu u Ribama (naglašava nežna osećanja), što podstiče kreativnost, inspiraciju i maštu, kod kompozitora, slikara i naučnika.

Venerini harmonični aspekti sa Marsom u Biku i Plutonom u Jarcu, donose uzbuđenja u njihov emotivni život ali i novac. Ipak, zbog napetog aspekta između Venere i Saturna u Strelcu, ne bi trebalo da se upuštate u kupoprodaju nekretnina, naročito ako imate kuću na moru, blizu jezera ili čak fontane. Ovaj aspekt simbolizuje i bakterijske infekcije, trovanje hranom, hormonski disbalans, probleme sa štitastom žlezdom, grlom, krajnicima, jajnicima, venama. Prelazak Venere preko poslednjeg zodijačkog znaka osetiće svi, a najviše vodeni i zemljani znakovi rođeni u trećoj dekadi.

OVAN (21. 3 - 20.4)

Pozicija Neptuna i Venere u 12. astrološkom polju nagoveštava modeli satovi mogućnost ulaska u tajnu romansu sa nekim ko živi u prekookeanskoj zemlji. Partner vam priprema neko iznenađenje.

BIK (21. 4 - 21.5)

Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi i novca i Neptun, simbol zanosa, u 11. astrološkoj kući polju, donose vam susret sa osobom koja zbog posla često putuje. Izbegavajte nepotrebne troškove.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Venera, vladalac astrološkog polja ljubavi i posla, blizu asteroida Hiron, donosi vam udvaranje zauzete osobe. Pažljivije proveravajte mejlove i poruke koje šaljete određenim osobama.

RAK (21. 6 - 22.7)

Zbog naglašene devete kuća u kojoj se pored Neptuna, nalazi i Venera, na kraćem putu, predavanju ili seminaru, možete iznenada da upoznate osobu rođenu u nekom vodenom ili zemljanom znaku.

LAV (23. 7 - 23.8)

Sa Venerom blizu asteroida Hiron i Neptunom u osmom astrološkom polju, pred vama je period ispunjen strastvenim susretima i poznanstvom sa nekim čiji vas šarm neće ostaviti ravnodušnim.

DEVICA (23. 8 - 23.9)

Povratak Venere u vašu kuću ljubavi, gde se već nalazi Neptun, vladalac polja partnerskih odnosa, unosi uzbuđenja u vaš emotivni život. Očekuje vas susret sa mlađom, atraktivnom osobom.

VAGA (23. 9 - 22.10)

Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi i novca, zajedno sa Neptunom u šestom astrološkom polju, donosi vam udvaranje osobe koju ste verovatno već upoznali preko poslovnih kontakata.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11)

Pozicija simbola ljubavi i zanosa, zajedno sa Hironom u petoj astrološkoj kući, nagoveštava ulazak u emotivnu vezu sa osobom koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem ili sportom.

STRELAC (22. 11 - 21.12)

Neptun, jedan od vladalaca vašeg znaka u četvrtom polju, zajedno sa Venerom i Hironom koji vlada vašim znakom, povećavaju šanse za rešavanje nekog pravnog procesa u vezi sa nekretninama.

JARAC (22. 12 - 29.1)

Neptun u vašoj trećoj astrološkoj kući, zajedno sa sa Venerom, planetom ljubavi, blizu koje je asteroid Hiron, nagoveštava odlazak na romantično putovanje u inostranstvo sa partnerom.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2)

Venera u konjunkciji sa Hironom i Neptun u drugom astrološkom polju ukazuje na mogućnost zarade preko honorarnih ili paralelnih poslova. Na kraćem putu možete da upoznate lekara ili umetnika.

RIBE (19. 2 - 20.3)

Zbog ljubavnih planeta u vašem znaku, zajedno sa asteroidom Hiron vi ste znak u trendu, omiljeni i popularni, naročito kod suprotnog pola. Povedite više računa o namirnicama koje jedete.


GDE VAM JE SLABA TAČKA

Asteroid Hiron se u "Ilijadi" spominje kao lekar koji čini čuda, a u grčkoj mitologiji povezuje sa Kentaurom (pola čovek, pola konj), koji je naučio Eskulapa, začetnika medicine i Apolonovog sina, kako da leči ljude.

Uticaj Hirona, koji se nalazi između Jupitera i Saturna, naglašen je u znaku Strelca. Tamo gde vam je u ličnom horoskopu, tu je vaša "Ahilova peta", slaba tačka. Istovremeno, u okviru simbolike znaka i astrološke kuće gde se nalazi, pokazuje i gde je vaša snaga da prevaziđete probleme.

Njegov uticaj je naglašen kada se nađe u prvoj (ličnost), petoj (ljubav), sedmoj (brak, partnerski odnosi), osmoj (strast, preljuba) ili 12. astrološkoj kući (tajne ljubavi).Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

valentina

19.04.2017. 15:35

rođena sam 03.11.1980 u ponedeljak u 845 ujutro u Pančevu i zanima me ljubav .hoće li je ikada i biti u mom životu dosad to i nije bio slučaj .