Nedeljni horoskop za period od 26. februara do 5. marta

Mihailo Čukić * 063/359-26

26. 02. 2017. u 00:01

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

Недељни хороскоп за период од 26. фебруара до 5. марта

Thinkstock

OVAN(21.3.-20.4)

Posao Na poslu vas očekuju problemi na šta ukazuje usporavanje Venere pred retrogradno kretanje koje će se dogoditi krajem perioda. Mars se odvaja i formira egzaktnu opoziciju sa Jupiterom iz sedmog polja što nagoveštava brojne nesporazumena radnom mestu. Izbegavajte loše finansijske poteze i raspianje novca.

LJubav Odvajanje Marsa od Venere koja usporava i kreće se retrogradno znak je slabosti veze, braka i svega gde ste emotivno angažovani. Partner je u težem položaju, pa se potrudite da mu pomognete i budete oslonac.

Zdravlje Moguće su iznenadne virusne infekcije grla. Čajevi su trenutno najbolji lek.


BIK(21.4.-21.5)

Posao - Venera, vaš vladar okreće se retrogradno u dvanaestom polju i ukazuje da će svaka nedaća naći put do vas. Nije vam lako, ali srećom, situacija u kojoj se nalazite je privremena i ukoliko budete maksimalno strpljivi, uspećete lako da prevaziđete većinu problema.

LJubav Nećete uspeti da se snađete u događajima koji su pred vama jer vam nije jasno odakle problemi naviru. Tokom ovog perioda vrlo je bitno da budete uzdržani od suvišnih i brzopletih akcija. Ne podležite želji osobe da se vrati u vaš život, jer je nepouzdana.

Zdravlje Čuvajte se povreda u saobraćaju. Bezvoljnost je takođe jedna od zamki koja može da ugrozi vaše zdravlje.


BLIZANCI(22.5.-21.6)

Posao Merkur, vladar znaka upravo je ušao u Ribei pitanje karijere stavio na dnevni red. Ovih dana najvažnije je da se izborite sa velikom količinom napetosti koju nosite u sebi, a koja lako može da bude autodestruktivna. Nezadovoljstvo na poslu, zastoji i osujećenost planova zahtevaju maksimalno strpljenje.

LJubav U vašem polju partnerstva nalazi se Saturn što već duže vreme remeti stanje. Kad je reč o emotivnom životu, imate utisak kao da ste zaglavljeni u živom pesku i što se više trudite da isplivate sve vam je teže.

Zdravlje Utehu za iracionalne strahove neki pripadnici znaka traže u alkoholu.


RAK(22.6.-22.7)

Posao Mlad Mesec u vašem devetom polju ukazuje na kontakte sa inostranstvom i povoljne poslovne vesti. Iako prisustvo Venere u desetom polju ukazuje na probleme, uspećete da se usaglasite samisa sobom.

LJubav Retrogradnost Venere, iako u vašem polju posla, prvenstveno ukazuje na problem u emocijama. Zato je potreban je smiren i pametan pristup svakom, čak i najmanjememotivnom problemu, jer u protivnom lako može doći do sukoba sa partnerom.

Zdravlje Emotivno ste izuzetno zadovoljni, pa ste samim tim i zdravi. Većina Rakova najčešće je podložna psihosomatskimoboljenjima.


LAV(23.7.-22.8)

Posao Ulazite u period koji je odličan za nove početke, ali pre toga moraćete da raščistite sa starim navikama i osobama koje vas sputavaju. Svo ostali će biti sprečeni retrogradnošću planeta da deluju i da se organizuju na potreban način. Zato iskoristite ovako povoljnu situaciju, jer je pitanje kada će se sledeći pot pojaviti.LJubav Veza sa partnerom je na prekretnici i potrebna je nova energija za njeno obnavljanje ili će doći do razlaza. U ovakvim situacijama ne pomažu mnogo ni inicijativa niti odlučnost, jer je rešenje u rukama sudbine.

Zdravlje Najveće muke zadaju vam stres i oscilacija krvnog pritiska, što utiče na kardiovaskularne tegobe.


DEVICA(23.8.-22.9)

Posao Imate utisak da vam ništa ne polazi za rukom. Donekle ste u pravu, jer prelaskom Merkura u Ribe o svemu odlučuju drugi. Nalazite se na nekoj vrsti procene i zavisite od tuđeg mišljenja, pa će biti nezgodno ako počnete da se inatite. Budite pragmatični.

LJubav Uz mlad Mesec, prisustvo Merkura u vašem polju partnerstva siguran je znak da se nalazite pred bitnom promenom. Zato pazite da se ne zalećete i menjate neke nepotrebne stvari ili ono što dobro funkcioniše, jer je moguće da će izazvati veći haos nego što mislite.

Zdravlje Bilo bi poželjno da proverite stanje krvnih sudova i nivo šećera u krvi.


VAGA(23.9.-22.10)

Posao Imajte uvek na umu da sve što je lepo kratko traje, jer period optimizma nestaće sa retrogradnim kretanjem Venere, vladarem vašeg znaka. S druge strane, Jupiterova retrogradnost u prvom polju onemogućuje kvalitetne poslove. Strpljenje u kombinaciji sa razumom jedini je način da prođete bez velikih posledica.

LJubav Mars i Venera se razdvajaju u vašem sedmom polju i uzrokuju problem koji postaje već vrlo vidljiv. U emotivnom životu sve će se vratiti nekoliko koraka unazad, a moguće je da će se pojaviti i osobe iz prošlosti, što će dodatno zakomlikovati situaciju.

Zdravlje Pojačana depresija utiče da spas tražite u frižideru, što samo pojačava zdravstvene probleme.


ŠKORPIJA(23.10.-22.11)

Posao Neke nedostatke i mane trebalo bi što pre da stavite pod kontrolu. One se pre svega odnose na želju da manipulišete ljudima i držite sve konce u svojim rukama. Retrogradni Jupiter u dvanaestom polju ukazuje na preterivanje u svakom pogledu, pa se lako možete zaplesti u nezgodne stvari. U ovom periodu donećete važne poslovne odluke.

LJubav Marsovo odvajanje od Venere u slučaju emocija jasan je znak novih i dinamičnih dešavanja. Zato dobro razmislite o vrednosti trenutne veze da je ne biste menjali za nešto nebitno i prolazno.

Zdravlje Bolovi u grudima mogu biti posledica srčanih smetnji ili problema sa plućima. Smeta vam nerviranje, ali i pušenje.


STRELAC(23.11.-21.12)

Posao U ovom periodu poželjno je da budete veoma pažljivi i oprezni u ponašanju. Saturn predugo opterećuje vaš znak, a vladar Jupiter je slabiji nego ikada. Setite se izreke jezik kosti nema, ali ih lomi. Posledice pogrešno izgovore nih reči mogu biti nesagledive.

LJubav Merkur, planeta koja upravlja vašim poljem partnerstva ulazi u znak svog izgona i na taj način najavljuje velike probleme u emotivnom životu. Spas pokušavate da nađete u bekstvu, ali na taj način samo se otuđujete od partnera.

Zdravlje Moguće su manje tegobe sa žlezdama i hormonima, kao i psihički poremećaji. Ali, ukoliko ništa ne preduzmete uskoro mogu prerasti u veći zdravstveni problem.


JARAC(22.12.-20.1)

Posao Upornim zalaganjem imate šanse da postignete sve što ste naumili. Jedina opasnost vreba u obliku isključivosti i zainteresovanosti za sebične interese. U desetoj kući nikad slabija signifikacija Jupitera znak je promena na poslu.

LJubav Iako vas retrogrado kretanje Venere ne pogađa direktno, tokom narednog perioda u emotivnom životu mogu se pojaviti određeni problemi u vezi. Komunikacija sa partnerom biće opterećena brojnim nesporazumima.

Zdravlje Iako imate sve preduslove za dobro zdravlje javljaju se problemi u obliku preosetljivosti. Bezrazložno nezadovoljstvo utiče na nekontrolisano uzimanje hrane.


VODOLIJA(21.1.-19.2)

Posao Iskoristite višak energije za veliko spremanje. Konfliktnu situaciju na poslu za sada držite pod kontrolom. Ceo period proći će u ztnaku mira, reda i rada. Ne očekujte ništa spektakularno. Dinamični aspekti u polju novca najavljuju povećanje zarade.

LJubav Već duže vreme prisutna je konfuzija u emocijama. Prilagodite se dešavanjima i imajte uvek spreman odgovor na sve vrste ponuda, ali sa vremenskom zadrškom. Samo ovakvim ponašanjem uspećete na najlakši način da prevaziđetetrenutne probleme.

Zdravlje Budite veoma oprezni jer postoji opasnost od povređivanja. Veoma ste napeti, ali sve ostale zdravstvene probleme uspevate da sanirate na vreme.


RIBE(20.2.-20.3)

Posao Imate lošu naviku da započinjete više poslova istovremeno i da malo toga privedete kraju, što će tokom ovog perioda pospešiti konfuzni Merkur koji se nalazi u prvom polju.

LJubav Odnosi sa partnerom nisu najbolji, na šta ukazuje položaj Merkura, vladara sedmog polja. Novi problemi se nadovezuju na već viđene u prošlosti. Posebno je problematična odluka da obnovite neku staru vezu.

Zdravlje Loša cirkulacija i spondiloza zahtevaju lekarsku intervenciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije