Horoskop za vreme vladavine VODOLIJE od 21. 1. do 19. 2.

24. 01. 2017. u 14:28

Saznajte šta vam predviđaju zvezde u periodu vladavine horoskopskog znaka Vodolije, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako će vas služiti zdravlje

Хороскоп за време владавине ВОДОЛИЈЕ од 21. 1. до 19. 2.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

Posao
Ulazak Merkura u znak Jarca uneo je novu pozitivnu energiju u dešavanja na poslovnom planu. Sada je fokus na realizaciji ranijih dogovora, a ako ste nezaposleni, od 28. januara očekujte nove prilike za zaposlenje. Istog dana počinje nov lunarni ciklus koji pada u vaše jedanaesto polje, pa iskoristite povoljne zvezdane aspekte za sklapanje novih poslovnih dogovora i aranžmana. Tokom ovog perioda, vaša kreativnost i preduzimljivost doći će do punog izražaja i imaćete utisak da vam sve ide od ruke. Da biste ostvarili željene rezultate, veoma je važno da se maksimalno fokusirate na ono što radite i da ne zanemarujete detalje. Ukoliko dođe do bilo kakvog zastoja ili odugovlačenja dogovora, budite strpljivi. Iskoristite šansu da se dokažete i da pokažete koliko zaista vredite. Izbegavajte sukobe.

LJubav
Naglašen je sukob između obaveza i emotivnog života, posebno od momenta kada Mars prelazi u znak Ovna, a Venera ostaje u Ribama. Tek od 4. Februara, kada se Venera pridruži Marsu, ponovo se uspostavlja skladan odnos. Sve između će biti praćeno jakim tenzijama, nerazumevanjem i odnosom na ivici prekida. Tenzije mogu nekada da deluju i konstruktivno, ali pazite da se ne istrošite previše u ovom periodu. Oni koji su u braku ojačaće vezu kroz zajednički posao i tako stabilizovati nesporazume iz prethodnog perioda. Podsećanje na stara dobra vremena povećaće šansu za zbližavanje i bliskiji kontakt što će prijati i jednom i drugom. Ako nemate priliku za zajednički angažman, onda je stvorite. Ukoliko želite da sačuvate sadašnji status, izbegavajte flertove i paralelne veze, posebno oko 4. februara. Vaša najveća "avantura" u ovom periodu biće borba za očuvanje stabilnog braka.

Zdravlje
Preterano zalaganje na poslu loše utiče na vaše zdravlje, pa bi bilo dobro da se malo zaustavite i odmorite. Mogući problemi sa povredama kao i glavobolje. Kontrolišite jetru i krvnu sliku. Izbegavajte stresne situacije.


BIK (21. 4. - 21. 5.)

Posao
Ulazak sunca u Vodoliju, u vaše polje posla, podstiče vas da preispitate svoj odnos prema poslu i utvrdite šta biste mogli da promenite. Ukoliko to ne učinite, nove okolnosti u poslovnom okruženju, nateraće vas da se više angažujete i menjate ono što vam ne odgovara. Trenutno vam Venera nije od velike pomoći za posao, jer, iako egzaltirana, sve do 4. februara pravi više nereda nego inače. Potom, ulaskom u znak Ovna, ukazuje na naglu promenu. Kriza sa finansijama se nastavlja kao i borba da se do novca dođe. Oni koji vam duguju neće biti spremni da vam blagovremeno vrate dugove, a ni spoljne okolnosti vam neće ići naruku. Moguće je da i vi, ukoliko nekome dugujete novac, ne budete u mogućnosti da ispunite obaveze. Nije vreme za zabijanje glave u pesak i ignorisanje realnosti, već za jasne odluke šta i kako dalje. Period nestabilnosti potrajaće do 8. februara. Očekujte bitne događaje i dogovore vezane za karijeru.

LJubav
Ako ste bili u svađi sa partnerom, od momenta ulaska Marsa, vladara vašeg polja partnerstva, moguće je pomirenje, a ukoliko ste bez partnera, bićete u prilici da se zaljubite. U ovom periodu ćete zaista uživati u svim blagodetima koje ljubav nosi. Ovo je vreme kada ste spremni da zbog ljubavi učinite sve što možete. Naravno, setite se da sve što je lepo ne traje dugo, a posebno nek vam to bude na umu od 4.februara kada Venera pridruži Marsu u Ovnu. Imajte na umu da ćete morati da platite ceh ako budete preterivali. Ako ste ženskog pola obratite pažnju na to sa kim u vezu ulazite jer ono što sada vidite samo je projekcija vaših snova i ideala. Mlade osobe mogle bi da se suoče sa neplaniranom trudnoćom i kajanjem zbog nekih postupaka. One malo starije mučiće griža savesti. Mogu se boriti sa sramotom ili gubitkom časti, naročito ako su u braku. Pazite šta radite da se posle ne biste kajali.

Zdravlje
Tenzija i napetost vaši su pritajeni neprijatelji. Obratite pažnju na svoje telo, koliko ste opušteni, kako sedite, gde spavate i koliko spavate. Proverite da li ima tehničkog zračenja na mestu gde spavate.


BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

Posao
Imate utisak da vaši nadređeni imaju prevelika očekivanja od vas i da nisu zadovoljni vašim rezultatima. Situacija se, međutim, bitno menja nakon ulaska vašeg vladara Merkura u znak Jarca i donosi mogućnosti za pozitivne promene. Bićete spremni i za promenu radnog mesta, a ponuda u vezi sa tim stiže preko prijatelja. Finansijska situacija je i dalje nestabilna a troškovi iznenadni i neočekivani, što u vaš život unosi dosta nemira i nervoze. Srećom, tranzit Merkura vam donosi i priliku za neočekivanu zaradu kroz honorarne poslove. Ne budite lenji da ih prihvatite, iako biste radije prespavali zimu. Ne budite izbirljivi. Ako nešto ne razumete, bićete primorani da usput učite ali korist će biti dvostruka. Dobićete neophodna sredstva i steći iskustvo koje možda nikada ne biste imali da ovo što vam se nudi niste prihvatili. Mnogi će se zaposliti preko veze uz podršku osoba na položaju. Bolje će prolaziti oni sa višim obrazovanjem, ali nema prepreka ni za ostale ako su aktivni.

LJubav
Ako ste u braku izbegavajte sukobe u ovom periodu jer vam Mars pravi opoziciju sa vladarem polja partnerstva Jupiterom. Partner će biti svadljiv, hirovit i nepromišljen, želeće više nego što može, a za neuspehe će kriviti vas. Ukoliko imate paralelnu vezu čuvajte s, jer će biti dovoljno šansi da se sve otkrije, a kako su sukobi na pomolu, nećete se olako izvući. Oni koji su slobodni imaće priliku da se vrate na situacije u kojima su nekada već bili ili da obnove neku staru vezu. Mladi će imati dovoljno šansi da uživaju u provodu i zabavi. Važno je da se čuvate neželjenih posledica i da ne očekujete previše od osobe sa kojom u vezu ulazite. Zaboravite na stidljivost i prepustite se strastima.

Zdravlje
Ovo je vreme za kretanje i vežbe na otvorenom prostoru. Udahnite svež vazduh i ojačajte imunitet. Čuvajte se povreda, upala i infekcija, posebno uroloških organa. Stariji neka kontrolišu pritisak.


RAK (22. 6. - 22. 7.)

Posao
Jupiter u četvrtom polju i ulazak Marsa u deseto nagoveštavaju velika dešavanja i promene. Imate dosta ideja, ali ne i dovoljno materijalnih sredstava za njihovu realizaciju. Obratite pažnju da li su sve razumne. Onoliko koliko sebe uložite toliko će vam se i vratiti. U velikoj meri stvari zavise od vas. Imaćete potrebu da realizujete ono što ste počeli pre par meseci kao potpuno novu stvar. Preliminarne dogovore možete zaključiti do 4. februara. Bilo kako bilo, uspeh poslovnom planu zavisiće pre svega od vašeg svakodnevnog angažovanja, posvećenosti i istrajnosti. Pokušajte da se sada ne zadužujete, da ne uzimate kredite i pozajmice ako to nije neophodno. Kasnije će biti borbe oko vraćanja. Ako ste nezaposleni, neki kućni prijatelj bi mogao da vam pomogne da pronađete ono što tražite već početkom meseca. Ukoliko ste već konkurisali za neki posao, očekujte odgovor tek posle 9. februara.

LJubav
Ako imate stabilnu vezu, ovo je period u kome ćete poželeti da promenite svoj status. Moguće da ćete još jednom preispitati vaš odnos sa partnerom. Planete koje simbolizuju muško ženske odnose nalaze se u vašem polju karijere, pa će na neobičan način ispoljavati svoj uticaj. Slobodni pripadnici ovog znaka mogli bi da obnove neku staru emotivnu vezu. Moguće je da se pojavi neka osoba iz prošlosti sa kojom ste naglo prekinuli vezu, pa da sada poželite da još jednom pokušate. Kako je Saturn naklonjen planetama u Ovnu, moguće da sve krene bolje nego što očekujete, pod uslovom da ste shvatili da jedino možete menjati sebe i svoj odnos prema partneru. Ako ste u braku, bićete pod uticajem izazova i iskušenja, a šta će se tačno dešavati zavisi pre svega od natalnog položaja Merkura. U polju tajni naći će se osoba koja će vas privući kao magnet. Da li ćete situaciju iskoristiti ili ne, opet zavisi od ličnih predispozicija ali izazov će svakako biti jak.

Zdravlje
Glavni izvor zdravstvenih tegoba je haos u glavi. Vaš mozak radi velikom brzinom i stvara napetost i nervozu. Obratite pažnju na glavobolje ukoliko se pojave. Striktno poštujte saobraćajna pravila i nigde ne žurite.


LAV (23. 7 - 23. 8.)

Posao
Situacija na poslovnom planu nije povoljna, pogotovo za one koji se bave privatnim biznisom. Ukoliko ne požurite sa reorganizacijom poslovanja, bolje stavite ključ u bravu da se dalje ne zaglibljujete. Sve vam stvara tenziju, napetost i nervozu, a osobe na položaju stalno su ispred vas i nešto kontrolišu, što će vas dovoditi u stanje rastrojenosti. Ovi aspekti se posebno ispoljavaju 28. januara, tokom lunacije mladog Meseca. Oni koji ne rade trebalo bi da dobro prouče sve ponude pre nego što krenu u akciju i prihvate ono što im se nudi. Ovaj period nije povoljan za sklapanje novih poslovnih dogovora, širenja veza i kontakata. Zato radije sledite dobro utabane puteve i izbegavajte rizične poduhvate. Uspeh je verovatan jedino u prezentacijama, školama, kursevima, aukcijama. Moguć iznenadni dobitak oko 14. februara.

LJubav
Na emotivnoj ste prekretnici, bilo da ste u vezi ili još čekate princa na belom konju. Ulazak Venere u vaše treće polje, koje između ostalog predstavlja i svakodnevna dešavanja, pojačaće vašu harizmu. Bićete privlačniji, ali i tajanstveniji nego inače. Iznenadiće vas strasti koje se neočekivano bude, potreba da osvojite i budete osvojeni. Imaćete utisak da su sve vaše želje mnogo intenzivnije. Moguća je i nova, fatalna ljubav. Privući će vas osoba puna samopouzdanja, magnetski privlačna, uporna i odlučna, koja po svaku cenu želi da vas osvoji. Dajte joj šansu ako ste sami. Moguće je da nova ljubav uzdrma vaš tradicionalni sistem vrednosti. Na raskrsnici ste između starog i novog, a vreme će presuditi kuda ćete dalje. Osobe koje su u braku mogu se rastati ako to njihova natalna karta podržava, moguće su selidbe i promene mesta boravka. U svakom slučaju, polje doma i porodice biće na vetrometini.

Zdravlje
Precenjivanje sopstvenih mogućnosti vodi u bolest i nervnu iscrpljenost. Ako nemate nikakvu aktivnost koja će vam oplemenjivati slobodno vreme, shvatićete da su mnoge stvari prošle mimo vas.


DEVICA (23. 8 - 22. 9.)

Posao
Nije baš pametno da mnogo mudrujete početkom februara, posebno zbog Merkurovog ulaska u Vodoliju. Prisutno nezadovoljstvo i želju za promenama možete kanalisati kroz neki kreativan rad. Imajte na umu da je ovo samo prolazan period. I sami ste se već mnogo puta uverili da nakon kiše uvek zasija sunce. Možda život ne posmatrate iz tog ugla, ali ako se toga setite, lakše ćete podneti početak meseca kada sve ide naopako. Ulazak u nove poslovne partnerske odnose izbegavajte do 16. februara, ili se bar suzdržite do momenta kada ćete moći bolje da procenite osobu koja vam dolazi sa puno entuzijazma i volje, ali s nerealnim planovima. Sve važne odluke ostavite za kasnije, bavite se onim što je trebalo da uradite, a niste, vreme je za veliko unutrašnje i spoljašnje spremanje. Ujedno ovo je i najbolji period za to.

LJubav
Slobodni pripadnici ovog znaka mogu očekivati poslovno-ljubavnu kombinaciju, odnosno poznanstvo preko posla sa osobom koja će ostaviti dubok utisak. I trag na vašem srcu ako to vi dozvolite. Položaj Venere na poslednjim stepenima Riba, do ulaska u znak Ovna, 4. februara, nije dobar za eksperimente u vezi, kao ni za avanture. Uprkos obostranoj želji, nova veza neće dugo potrajati ako pokušate da je ukalupite u norme i opšteprihvaćena pravila. Brak je na vetrometini, moguće svađe zbog dece, novca i raznih partnerovih provokacija. Pazite kako reagujete, jer ono što biste mogli da izgovorite u afektu neće se lako zaboraviti. Obuzdajte bes, sačuvajte samokontrolu u kritičnim situacijama da se kasnije ne biste kajali. Ako su deca odrasla, jedno od njih može dobiti posao, a vi ćete odahnuti bar nakratko u vezi s troškovima koji su stalno prisutni. Parovi koji su u dužoj vezi moraće da preispitaju vrednosti koje zastupaju. Posle ovog perioda imaćete bolji uvid u budućnost veze.

Zdravlje
Mogući su problemi sa ishranom kao i tendencija ka dobijanju na težini. Obuzdajte apetit ako ne želite da kraj meseca dočekate za zaobljenom figurom. Kontrolišite pritisak.


VAGA (23. 9 - 22. 10.)

Posao
Promena radnog mesta, koja je već bila nagoveštena, od polovine februara dobija jasniju strukturu. Neočekivani problemi nateraće vas da brzo donesete odluku. Svako zlo sa sobom nosi i nešto dobro, a sada imate priliku da menjate ono što vam ne odgovara i preuzmete stvari u svoje ruke. Merkur u Jarcu, u polju imovine, donosi finansijske probleme koje ćete početi da rešavate od 4. februara, ali značajnije poboljšanje očekujte tek od sledećeg meseca. Sve se odvija sporo i prati ritam aspekata Marsa i Saturna sa Jupiterom koji do proleća opterećuje vaš znak. Ako ste nezaposleni, partner vam donosi glas o slobodnom radnom mestu. U ovom periodu mogli biste da imate uspeha u poslovima vezanim za vođenje knjiga, reklame, medicinske usluge, zemljoradnju, uslužne delatnosti i zanate koji su orijentisani na detalje. Bilo da radite samostalno ili za nekoga, bićete to angažman na određeno vreme. Budite aktivniji u traženju posla.

LJubav
Bračnim partnerima ljubav će uglavnom kvariti finansijski problemi. Kako će novac biti problem i kod jednog i kod drugog, svađe i uzajamna optuživanja za nesposobnost rađaće nerazumevanje i neprijateljstvo. Ipak, sukobi neće biti katastrofalni, a serije svađa i pretnji rastankom završavaće se pomirenjem u kasnim noćnim satima. Od 4. februara, Venera se pridružuje Marsu u vašem polju partnerstva. U ovom periodu biće naglašen eros, želja za osvajanjem i dominacijom. Ako ste slobodni, postoji šansa da tokom ovog perioda sretnete srodnu dušu. Veze koje neko vreme traju, a temelje se na čvrstim osnovama, sada se mogu produbiti. Odluke o ozakonjavanju veze ipak donesite tek posle 8. februara. Sve što budete odlučili pre polovine meseca može biti promenjeno zbog okolnosti na koje ne možete da utičete.

Zdravlje
Zdravlje vam je nestabilno već duže vreme. Ukoliko vam klasična medicina ne odgovara, probajte alternativne metode lečenja. Posvetite veću pažnju prevenciji i iskorenjivanju loših navika.


ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11.)

Posao
Neočekivani preokreti, kao i mogućnosti vezane za nove poslove daju vam nadu da je napokon nešto krenulo napred, ali to može biti i varka Merkura. Iskoristite šanse koje vam se nude, ali ne očekujte da će sve ostati isto. Pazite šta potpisujete, dobro proučite nove ugovore. Polje komunikacija, informacija i kontakata sada je najugroženije. Neke stvari ćete morati da ponovite više puta pre nego što ih dovedete u red. Imate dobre odnose s kolegama, a vaša osećajnost i lepi maniri su, takođe, razlog vaše popularnosti u ovom momentu. Početkom perioda finansijska situacija biće napeta, ali problem rešavate pozajmicom, a moguće je da konačno pristigne novac od honorarnog posla na koji već dugo čekate. U suštini nema razloga za zabrinutost. Ako ste nezaposleni, više se angažujte u traženju posla. Dovršite sve zaostale poslove.

LJubav
Vreme je pogodno za romansu, ljubav, brak. Oni koji su u vezi početkom meseca biće obradovani lepim vestima koje daju nadu za stvaranje bolje budućnosti. Sa partnerom ćete se dobro slagati i stvarati planove za naredni period. Kako vam još nije jasno na koji način ćete rešiti pitanje prostora u kom biste mogli da živite zajedno, ideja o ovome pojaviće se polovinom meseca neočekivano, a time otvoriti put ka životu udvoje. Ako ste u braku, ljubomora i neprijateljstvo jačaju. Imate naglašenu potrebu da se takmičite s partnerom, zbog čega su moguće svađe koje su bezopasne, ali unose teskobnu atmosferu u dom i porodicu. Postoji opasnost da vas partner polovinom meseca iznenada napusti. Moguće da je to već odavno planirao, ali sada su se stvorili uslovi da to i ostvari. Slobodnim pripadnicima ovog znaka predstoji nezaboravna romansa. Sreća je na vašoj strani.

Zdravlje
Problemi sa kašljom, grlom, moguća virusna infekcija koja bi mogla da utiče na srce. Pažljivo u saobraćaju, naročito prilikom noćnih vožnji. Izbegavajte javna mesta.


STRELAC (23. 11 - 21. 12.)

Posao
Početak perioda biće prilično naporan, a boravak Saturna u vašem znaku posebno ukazuje na finansijske probleme kao na nesporazume sa osobama iz najbližeg okruženja. Ipak, bez obzira na sve nepogode koje vas budu snašle, uspećete da prebrodite teškoće. Imate dovoljno energije za borbu sa nedaćama, ali i za svakodnevne aktivnosti. Nije vam svejedno što sve morate sami, što je teret porodičnih i poslovnih obaveza pao na vaša leđa, ali u trenutnoj situaciji, to je zapravo najbolje za vas. Ne ulazite u konflikte jer svaki razgovor može da se pretvori u sukob mišljenja, a pozicija Saturna čini vas izuzetno osetljivim i ranjivim. Fokusirajte se na ono što radite ma šta de je u pitanju i rezultati će stići. Neke pripadnici ovog znaka će biti isuviše oštri i svadljivi, pa će sve što su danima potiskivali i skrivali sada izbiti na videlo. Nažalost, ovo će se najviše odraziti na porodicu i dom.

LJubav
Pojačana osetljivost biće primetna i na ljubavnom planu. Tokom celog perioda vaše reakcije biće suviše emotivne, a vaše ponašanje biće, blago rečeno, nesvakidašnje. Napeti ste, rasejani, ljuti. Uglavnom su vam drugi krivi za sve. Dozvolite drugima da imaju svoje mišljenje, naročito bliskim osobama, bilo da su u pitanju rođaci ili prijatelji. Unutar porodice su mogući konflikti sa ocem, suprugom, osobom koja vas na neki način organizuje, odnosno dominantnom figurom. Ako ste u braku, teško ćete se uskladiti ukoliko ne napravite kompromise, a partnerova preosteljivost vam može ići na živce ili predstava koju igra za javnost. Ako ste sami, imate priliku da upoznate osobu koja će vas fatalno privući. Borite se za njena osećanja na svaki način jer proviđenje ju je dovelo na vaš put.

Zdravlje
Budite oprezni u saobraćaju, moguć je gubitak kontrole zbog klizavog kolovoza. Izbegavajte svađe, čuvajte se napada i tuča. Srce i kardiovaskularni sistem su opterećeni, a trebalo bi da prekontrolišete i vid. Više se odmarajte.


JARAC (22. 12 - 20. 1.)

Posao
Krajem januara Merkur u Jarcu, na mestu sa kog je krenuo i retrogradnost, simbolizuje težnju za povratak u neko od prethodnih stanja. Ako je neophodno ulaganje u privatan posao nećete se ustručavati da uložite sredstva, ali dobro izvagajte svoje mogućnosti jer ćete se pružiti više nego što realno možete. Iako su vam krediti dostupni, izbegavajte ih jer bi zbog loših uslova mogli da imate probleme oko otplate. Na radnom mestu uživaćete u miru i harmoničnoj saradnji, kako sa šefovima, tako i sa ostalim kolegama. Ako niste zaposleni, bićete u prilici da u ovom periodu lako dođete do posla, naročito u sferi putovanja, izvoza-uvoza, spoljne trgovine, špedicije i avio transporta. Takođe je odličan period za pohađanje kurseva i profesionalno usavršavanje. Sve što sada naučite moglo bi da vam bude korisno u budućnosti. Obuzdajte potrošačku groznicu.

LJubav
Ako ste slobodni, spremite se za promenu statusa. LJubav se oseća u vazduhu, a moguće je da vaše srce osvoji neka osoba koju ćete upoznati preko posla, ali koja će vam se učiniti nedostižnom, bilo zbog razlike u vaspitanju, obrazovanju ili društvenom statusu. Pošto ste navikli da se stvari odvijaju onako kako ih sami organizujete, ovde će biti problema već u startu jer ćete nesigurnost skrivati temperamentnim istupanjem i agresivnim nametanjem. Budite pažljivi da osobu ne oterate pre nego što bilo šta i započnete, jer u određenim situacijama možete prenagliti. Oni koji su u vezi mogli bi da se suoče sa negodovanjem roditelja u vezi sa izborom partnera pa će morati da balansiraju i prave kompromise. Ako ste u braku pritisak i obaveze delovaće neizdrživo. Priča o razdvajanju mogla bi da padne u drugi plan zbog neočekivanog sleda dešavanja. Možda čak i trudnoće kojoj se niste nadali. Početkom meseca treba zastati i sačekati sa donošenjem odluke.

Zdravlje
Ako se pojave zdravstveni problemi, to će biti zbog nezdravih navika ili loše dijete. Svaki vid preterivanja u bilo kom pravcu na zdravlje deluje problematično.


VODOLIJA (21. 1 - 19. 2.)

Posao
Ako se bavite privatnim biznisom, došlo je vreme za svođenje računa. Mogući problemi i sukobi sa poslovnim partnerima zbog kontrola, inspekcija i finansija. Ako očekujete da neko uloži novac u posao koji planirate, otvoreno mu izložite sve opcije. Bilo kakav previd mogao bi da dovede do toga da neko zbog vas izgubi manji ili veći kapital. Sa kolegama se nećete najbolje razumeti jer će se uplitati u stvari koje ih se ne tiču. Zato izbegavajte preteranu bliskost i poveravanje. Početkom perioda mogući su problemi sa dokumentima, papirima kao i informacijama koje do vas stižu, a mogu biti pogrešne ili pogrešno shvaćene i protumačene. Stvari se sređuju kada nastupi Mlad Mesec. Ovo je odličan period za one čiji je posao povezan sa pisanjem, naročito ako to zahteva neki vid borbe ili odbrane svojih prava. Novca će biti dovoljno početkom meseca, ali neće nedostajati ni šanse da se brzo potroši ili izgubi.

LJubav
Svaki razgovor sada bi mogao da se pretvori u raspravu ili sukob mišljenja, zato radije stišajte strasti. To naravno nije lako, posebno ako u svom natalnom horoskopu imate dobre aspekte, ali pokušajte. Srećom, ovaj krizni period neće dugo trajati. Ukoliko imate loše aspekte u natalnoj karti, poželećete da konačno sredite svoj ljubavni život. Sada je vreme da se udaljite, otvorena su vam vrata za promene, selidbe. Neki će stvarati porodicu, neki će iz nje odlaziti. Kod većine mladih parova koji sada planiraju zajednički život biće protivljenja jednog od roditelja. Zbog ovoga će nastajati svađe i sukobi. Kod bračnih parova roditelji će se mešati, pa će opet biti uslova za sukobe koje treba kroz kompromis pomiriti kako bi se brak očuvao, a roditelji ispoštovali.

Zdravlje
Budite vrlo, vrlo oprezni u saobraćaju jer je to najosetljivije područje gde može doći i do povreda ekstremiteta. Naravno, moguće su prehlade, upale i temperature. Čuvajte se virusnih infekcija.


RIBE (20. 2 - 20. 3.)

Posao
Postoji tendencija da se iscrpljujete, pogotovu ako radite posao u pokretu. Pozitivan stav vam može pomoći da prevaziđete fizičku slabost ili loše zdravstveno stanje. Neophodno je da se koncentrišete i uskladite sve svoje aktivnosti vezane za rutinske poslove. Ne bi trebalo da se previše opterećujete nevažnim detaljima, biće dovoljno da preduzmete mere koje će dovesti do generalnog poboljšanja. Što se svakodnevnih obaveza tiče, organizujte se tako da budete što efikasniji, pa najpre rešite probleme koji vas ometaju i usporavaju. Lako se može desiti da vas obaveze pritiskaju toliko da ne znate šta biste pre. Pa, jednostavno pobegnete u sanjaranje, a na kraju dana se posvađate sa svima jer ništa niste završili. Izbegavajte sukobe sa kolegama. Ako vas neko nervira, smireno rešite problem. Nakon 6. februara situacija na poslu se popravlja. Prilike za dobru zaradu se uvećavaju. Moguć dobitak.

LJubav
Dok jedni uživaju, drugi pripadnici znaka će samo sanjati o ljubavi. Izbegavajte tajne veze jer vam mogu doneti samo jedno veliko "ništa", a toga ćete postati svesni kada dođu teži aspekti, već sredinom meseca. Biće prilika za virtuelna poznanstva, ali ni takve veze nisu za preporuku ukoliko ne stojite čvrsto na zemlji jer će vam oduzeti vreme koje biste mogli da iskoristite za druženje sa pravim prijateljima. Mnogo realnije je da početkom meseca sretnete osobu u prevozu, na putu ili da fatalan susret doživite na nekom poslovnom sastanku. Bilo kako bilo, postoje šanse da vam se dogodi prava ljubav. Oni koji su u vezi početak perioda mogli bi da iskoriste za uživanje u romantičnoj atmosferi uz sveće i vino. Vreme je pogodno za uspostavljanje boljih i bliskijih odnosa.

Zdravlje
Zbog preteranog iscrpljivanja na poslu može doći do pada imuniteta. Ne čekajte da se razbolite, nego na vreme mislite na zdravlje. Kontrolišite šećer i masnoće u krvi. Ovog meseca od pomoći vam je muzika za opuštanje.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije