Ako započnete svađu sa ovim horoskopskim znakom brzo ćete se pokajati

Novosti Online

petak, 30. 12. 2016. u 11:25

Ако започнете свађу са овим хороскопским знаком брзо ћете се покајати
Postoji jedan horoskopski znak koji je bolje izbegavati u svađama ili zameranjima, smatraju astrolozi

Iako deluju miroljubivo, kada su besni bolje da ih ne dirate! Imaju dosta strpljenja za sve, ali imaju i svoj prag tolerancije. Ukoliko pređete taj prag, pazite se!

Najviše će ih razbesneti ukoliko ih potcenjujete, a ukoliko procene da im niste lojalni, potpuno će vas ignorisati. Vrlo su temperamentni, pa ne biraju sredstva kojima će srediti svog protivnika.

Ukoliko ste imali tu nesreću i pokazali im svoju najslabiju tačku, očekujte da će napasti upravo tu. Nažalost, njihova osveta može uključiti i vama bliske ljude, jer znaju da će vas na taj način još više povrediti.

Toliko znaju da se užive u planiranje osvete, da na kraju zaborave zbog čega uopšte planiraju osvetu. Ako ikako možete, pokušajte da izbegnete bilo kakve svađe s njim i nemojte mu se zamerati.

Verovatno ste prepoznali nekog svog prijatelja ili člana porodice u ovom opisu - govorimo o osobama rođenim u znaku Ovna.


(ba.n1info.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Francesco

30.12.2016. 18:07

Kako stvari stoje, danas ne smeš ljudski da se posvađaš ni sa peračem vozila ili kasirkom u marketu, nikad ne znaš ko će postati novi predsednik (mesne zajednice, opštine, "države").

Близанац

31.12.2016. 23:02

Што је непријатљ јачи и моћније, тиме је моја победа слађа.

snaja banatska

04.01.2017. 14:13

U ovom opisu sam prepoznala svog muza škorpiju i znam prilično brakova gde je muz škorpija da je to neodrzivo sem ako je zena jak znak pa mu se suprodstavi, bikice uglavnom loše prodju sa škorpijom, jel dok se one bave decom, kuhinjom, cvećem i macama, prodje voz a škorpija zagospodarila vašim zivotom...