MLAD MESEC U STRELCU: Pre svake odluke, dobro razmislite!

Astrolog: Marina Jungić Milošević

28. 11. 2016. u 23:33

Proverite krvnu sliku, mogući su problemi sa jetrom, žuči i prolongiranje dogovora

МЛАД МЕСЕЦ У СТРЕЛЦУ: Пре сваке одлуке, добро размислите!

Shutterstock

Mlad Mesec, simbol podsvesti, putovanja i mašte, jednom godišnje nađe se u Strelcu, znaku kontakata sa strancima, putovanja i bogatstva, a ove godine to će biti oko 29. novembra. Međutim, svake godine obrazuje drugačije aspekte sa tranzitnim planetama što će najviše uticati na naše raspoloženje i odluke koje donosimo. Jer, kada se mlad Mesec nađe u Strelcu, Sunce je uvek u Strelcu što naglašava subjektivnost i pristrasnost prilikom donošenja zaključaka i odluka.

Sekstil sa Jupiterom, planetom prosperiteta, donosi novac, a kvadrat sa Neptunom budi inspiraciju kod umetnika i naučnika. Mlad Mesec se krajem perioda približava Merkuru, što može da prolongira dogovore i poslove sa potencijalnim partnerima. Kada je reč o zdravlju, trebalo bi proveriti krvnu sliku, mogući su problemi sa jetrom i žuči. Aspekte mladog Meseca u Strelcu će osetiti svi znaci, najviše Bikovi, Rakovi i Ribe, a najmanje Škorpije, Jarčevi i Device.

OVAN (20.3. - 19.4) - Mlad Mesec u vašoj devetoj astrološkoj kući u sekstilu sa vašim vladaocem Marsom i trigonu sa Uranom u vašem znaku, donosi vam novac preko saradnje sa strancima.

BIK (19.4. - 20.5) - Pozicija Meseca u vašem astrološkom polju novca u poluseskstilu sa vašim vladaocem Venerom, najavljuje obnovu saradnje sa nekadašnjim poslovnim partnerima.

BLIZANCI (20.5. - 20.6) - Zbog mladog Meseca u sedmoj kući pod uticajem Jupitera i Urana, bićete uspešni ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti (umetnik, advokat, političar).

RAK (20.6. - 22.7) - Mlad Mesec pod uticajem Jupitera, Saturna i Urana, donosi vam ponudu za poslovno partnerstvo koja može imati značajnog uticaja na dalji tok vaše karijere.

LAV (22.7. - 22.8) - Mesec u kući kreativnosti u konjunkciji sa vašim vladaocem Suncem usporava neke vaše planove, ali vam zato otvara neke nove perspektive u poslovanju sa strancima.

DEVICA (22.8. - 22.9) - Aspekti između Meseca i vašeg vladaoca Merkura, kao i Saturna upozorava da budete oprezni prilikom sklapanja dogovora. Partnerovo ponašanje budi vašu sumnju.

VAGA (2.9. - 22.10) - Mlad Mesec pod uticajem Jupitera iz vašezg znaka i Urana iz Ovna, donosi vam iznenadni uspeh u poslu, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

ŠKORPIJA (22.10. - 21.11) - Sa mladim Mesecom u astrološkoj kući posla pod uticajem vaših vladalaca Marsa i Plutona, rastu vaše šanse za mogućnost zarade preko saradnje sa strancima.

STRELAC (21.11. - 21.12) - U vreme mladog Meseca u vašem znaku, rastu vaše šanse za uvećanje zarade preko nekadašnjih poslovnih partnera koji mogu da vam ponude isplativ poslovni aranžman.

JARAC (21.12. - 20.1) - Pozicija mladog Meseca, vladaoca polja partnerstva, u konjunkciji sa vašim vladaocem Saturnom, može da vam prolongira isplatu iz neke prekookeanske zemlje.

VODOLIJA (20.1. - 19.2) - Mlad Mesec pod uticajem Marsa iz vašeg znaka kao i vaših vladalaca Urana i Saturna, najavljuje mogućnost putovanja ili stručnog usavršavanja u inostranstvu.

RIBE (20.2. - 20.3) - Aspekti mladog Meseca u kući karijere sa vašim vladaocima Jupiterom i Neptunom, donose vam mogućnost dobijanja stipendije ili stručnog usavršavanja u inostranstvu.

PUTOVANJE U INOSTRANSTVO

Oko 29. i 30. novembra, mlad Mesec će biti pod povoljnim uticajima Jupitera iz Vage, Marsa iz Vodolije i Urana iz Ovna, planeta prosperiteta, akcije i putovanja, što najavljuje mogućnost isplative saradnje sa strancima, a veće su i šanse za odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije