Nedeljni horoskop za period od 6. do 13. novembra

Astrolog Mihailo Čukić *063/359-260

06. 11. 2016. u 00:01

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

Недељни хороскоп за период од 6. до 13. новембра

Thinkstock

OVAN (21.3.-20.4)

Posao – Period počinje prelaskom Marsa preko stepena svoje egzaltacije što vas stavlja u privilegovan položaj u odnosu na većinu događaja na poslu. Kako je kreativnost naglašena, na šta ukazuje Venera u vašem devetom polju, okrenite se više umetnosti. Zaboravite konflikte iz nedavne prošlosti i okrenite se budućnosti.

LJubav – Nije pravi trenutak za emotivna raščišćavanja, jer Mesec u desetom polju više skreće pažnju na poslovni nego na emotivni život.

Zdravlje – Nervna razdražljivost je sastavni deo vaše kolerične prirode. Smirite živce i bavite se nekim hobijem.

BIK (21.4.-21.5)

Posao – Prisustvo Venere u osmom polju nagoveštava neočekivano povoljne poslovne pogodnosti i veliku finansijsku dobit. Zato je potrebno da se dobro organizujete i pazite na svaki detalj.

LJubav – Izbegavajte impulsivne reakcije koje donosi Mars, vladar sedmog polja, a pogotovo tokom narednih dana kada se spaja sa Mesecom, koji polako izlazi iz kvadrata sa Jupiterom, prenoseći ga na Mars. Kvadrat Marsa i Jupitera uvek donosi moralna dileme, neretko i skandale, što zahteva veliku opreznost.

Zdravlje – Energiju rasipate na sve strane, što može dovesti do velike iscrpljenosti, ali i bolesti.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao – Budite veoma oprezni s novcem, jer postoji mogućnost finansijskog gubitka, odnosno da vaši poslovni partneri zarade, a vi izgubite. Merkur u Škorpiji ukazuje da vidite ono što biste želeli, a ne ono što jeste.

LJubav – Mlađi i slobodni predstavnici znaka, pod simbolikom Venere i Saturna u sedmom polju, najverovatnije će uploviti u bračne vode. Blizanci koji su u braku ili dugogodišnjoj vezi najzad će uspeti da raščiste probleme u odnosu sa voljenom osobom, a koji su pretili da ugroze vezu.

Zdravlje – Najveću pažnju obratite na stomačne tegobe koje su već postale hronične.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao – Očekuju vas velike promene na poslu. Mesec početkom perioda prelazi preko Marsa ukazuje na povišen adrenalin koji vas može navesti na ishitrene i neoprezne odluke. Zato sa kolegama budite strpljivi i uzdržani.

LJubav – Kao što vam je poslovni život prilično zakomplikovan, tako vam nije lako ni kada je ljubav u pitanju. Mesečev prelazak preko Marsa i te kako vas potresa u komunikaciji sa voljenom osobom. Partner neće burno reagovati smo ukoliko vi uspete da se suzdržite.

Zdravlje – Kako je nervni sistem delimično uzdrman, više se opuštajte, šetajte i boravite u prirodi.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao – Sve poslove pokušajte da završite tokom prvih dana perioda. Jer, od 10. novembra, kada Mars uđe u vaše sedmo polje, očekuju vas brojni nesporazumi, napetost i sukobi sa kolegama i poslovnim partnerima.

LJubav – Od 10. novembra, ulaskom Marsa u vaše sedmo polje, odnosi sa voljenom osobom iznenada će se jako zakomplikovati. Tokom narednom perioda očekuje vas detaljno preispitivanje i redefinisanje odnosa sa partnerom. Sve nestabilne i učmale veze biće prekinute.

Zdravlje – Mogući su problemi sa hormonima i žlezdama. Vreme je da obavite određene analize.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao – Jupiter u polju novca, uz dobar aspekt sa Saturnom i Venerom, ukazuje na nove poslovne mogućnosti koje će povoljno uticati na vašu karijeru i finansije. S druge strane, Mars još nekoliko dana trigonom aspektuje znak Device, pa je krajnje vreme da iskoristite šanse iz prethodnog perioda.

LJubav – Jupiter, vladar polja partnerstva, skladno aspektovan s Venerom nagoveštava kvalitetan period s partnerom. Ne razmišljajte o negativnim stvarima nego se bavite onim što unapređuje život.

Zdravlje – Nekontrolisano konzumiranje hrane može dovesti do zdravstvenih problema.

VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao –Odvajanje Venere od Saturna znači da ste empatični i da pažljivo birate društvo u kojem se nalazite, jer jako utiču na vas. Previše ste se zatvorili u svoj fiktivni svet, ali je krajnje vreme da se suočite sa realnošću.

LJubav – Mars, vladar polja partnerstva, sredinom nedelje menja znak što će dovesti do bitnih promena u ljubavnom životu. Ne samo da će se promeniti uslovi vašeg emotivnog života, nego će i partner imati nove potrebe.

Zdravlje – U ovom periodu postoji mogućnost ispoljavanja hroničnih bolesti. Zato pojačajte imunitet, uzimajte više vitamina...

ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

Posao – Najzad su poslovni problemi za vama, ili vi to tako vidite, zbog nemogućnosti spaljenog Merkura da analitički sagleda stvari. AMeđutim, slobodno krenite promenama u susret, jer su neminovne čim Mars, vladar Škorpije uđe u znak Vodolije, kada će se dogoditi sasvim novi uslovi u vašem poslovnom životu.

LJubav – Venera, vladar sedmog polja, konačno odlazi od Saturna, što je znak popuštanja tenzija i smirivanja problema u emotivnom životu. Trenutno ne vidite mogućnost poboljšanja zbog čega ste nepotrebno okrenuti događajima iz prošlosti.

Zdravlje – Manji problemi sa grlom i prehladom.

STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao – Ne planirajte novi posao tokom ovog perioda, jer je Veneri potrebno još malo vremena da ode iz konjunkcije sa Saturnom i da vam bitno olakša uslove poslovanja. Budite strpljivi, toleranrniji, učite stvari koje nisu svojstvene vašoj prirodi i uskladite ih s Vagom, znakom koji je domaćin Jupiteru, vašem vladaru.

LJubav – Spaljeni Merkur, vladar sedmog polja, trenutno je u vašem dvanaestom polju, što ukazuje na sklonost ka pogrešnim procenama, zabunama i lošim informacijama koje dobijate o partneru.

Zdravlje – Smanjite konzumiranje kaloričnih namirnica.

JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao – Pod povoljnim aspektima Jupitera i Saturna, u ovom periodu očekuje vas izvestan priliv novca ili dobijanje novog, bolje plaćenog posla. Kako se Jupiter nalazi u vašem polju karijere, potrebno je da pokažete i dokažete svoje sposobnosti osobi koja je hijerarhijski iznad vas.

LJubav – Stabilnost veze ne meri se koliko je ko uradio, već koliko se ko trudi. Ne budite sitničavi, svađalački nastrojeni, ni ljubomorni jer to samo zagorčava život i vama i partneru. Rešenje je u toleranciji i poverenju.

Zdravlje – Kako ste skloni raznim preterivanjima, poželjno je da budete umereniji i da ne uzimate lekove na svoju ruku.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao – Spaljeni Merkur u polju karijere ukazuje da loše rezonujete, da niste dobro organizovani i da propuštate bitna događanja na poslu. Proširite sektor interesovanja i obnovite komunikaciju sa osobama s kojim ste nekada poslovno sarađivali.

LJubav – Partnera opterećujete sitničavošću i prebrojavanjem postupaka koji su bitni u vezi. Takvo ponašanje odvešće vas na pogrešan put. Pokušajte da se promenite, jer će u suprotnom veza biti u ozbiljnoj krizi.

Zdravlje – Hipohondrični ste, ali ništa ne preduzimate kako biste sprečili neugodnosti.

RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao – Iako je Jupiter povoljno postavljen, mnogi pripadnici znaka nalaze se u totalnom haosu, što zahteva kompletnu promenu načina poslovanja. Od 10. novembra očekujte veće nesporazume i probleme na poslu.

LJubav – Spaljeni Merkur, vladar polja koje opisuje vašeg partnera, ukazuje na pogrešne procene i nesporazume. Ne obraćajte pažnju na glasine niti stvari koje ne možete da proverite.

Zdravlje – Pazite se povreda donjih ekstremiteta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije