Nedeljni horoskop za period od 30.10. do 6. novembra

ASTROLOG Mihailo Čukić * 063/359-260

30. 10. 2016. u 00:05

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

Недељни хороскоп за период од 30.10. до 6. новембра

OVAN

Posao – Mars tranzitira znakom Jarca i bliži se stepenu svoje egzaltacije što nagoveštava povoljne i uspešne poslovne situacije. Neko će se jako potruditi da vas po svaku cenu pridobije za svoje poslovne projekte.

LJubav – Partner teško doživljava vaše česte promene raspoloženja, koje će naročito biti naglašene početkom perioda. Venera, vladar polja partnerstva, spojena sa Saturnom, ukazuje na brojne dileme i brige, ali i preuzimanje odgovornosti. Slobodni pripadnici znaka su na pragu ulaska u ljubavnu vezu.

Zdravlje – Ostavite cigarete, smanjite kafu, alkohol i slične stimulanse.


BIK

Posao – Tokom celog perioda, zbog prolaska Venere kroz znak Strelca, stalno ćete osećati kao da vam je nekakva opasnost iza leđa. Ali, umesto što sumnjičite većinu saradnika, pronađite način kako da uspostavite bolju komunikaciju sa njima. Takođe, loš spoj Venere i Saturna ukazuje na pritisak okoline.

LJubav – Mars, vladar polja partnerstva, svojom pozicijom u znaku egzaltacije ne doprinosi mnogo situaciji u kojoj se već duže vreme nalazite sa voljenom osobom. Umesto rešavanja, doći će do zataškavanja problema. Ipak, početkom perioda, s mladim Mesecom u Škorpiji, nastupiće promene u odnosu s partnerom.

Zdravlje – Manji problemi sa prehladom i glavoboljom.

BLIZANCI

Posao – Merkur, vladar znaka u Škorpiji, usred promene mesečeve faze, a u znaku koji se ne vidi s vašim, nalik je gubljenju tla pod nogama. Nadređeni će uspeti da poljuljaju vaše samopouzdanje, pre svega zbog grešaka iz prošlosti. Izlaz je u preuzimanju akcije, iniciranju promena i angažovanju prijatelja koji su voljni da pomognu.

LJubav – Tokom celog perioda najviše ćete preispitivati odnos sa voljenom osobom, ali nećete biti u stanju da nešto bitnije promenite u emotivnom životu. Vladar polja partnerstva ima povoljan aspekt s Venerom, ali će se sve dešavati usporeno.

Zdravlje - Prekontrolišite šećer u krvi i smanjite obroke.

RAK

Posao – Boravak Merkura u Škorpiji u sadejstvu s mladim Mesecom u ponedeljak nagoveštava uspešne poslove. Mladi Rakovi trebalo bi što pre da krenu u nove poslovne poduhvate, a stariji da obnove stare kontakte.

LJubav – Venera je sustigla Saturna, a kako je on vladar vašeg polja partnerstva, gotovo je izvesno da vas očekuju dešavanja u emotivnom životu. Takođe, spoj ovih planeta ukazuje na neke stvari iz prošlosti, kao i da je period povoljan da se razjasne nesporazumi s partnerom i vrati izgubljeno poverenje.

Zdravlje – Smanjite uzimanje lekova koji mogu uticati na oscilacije pritiska.

LAV

Posao – Mnogi predstavnici znaka biće u prilici da započnu posao sa strancima ili da pređu na novo, bolje radno mesto. Lavovi koji imaju privatni biznis, tokom ovog perioda neočekivano će uspeti da ugovore nove poslovne projekte koji će biti veoma značajni za neke buduće poslove, u smislu njihove afirmacije. Neki pripadnici znaka zaokupljeni su događajima u vezi doma i imovine.

LJubav – Saturn, vladar vašeg sedmog polja, udružen s Venerom u sekstilnom Strelcu, ukazuje na novo poglavlje u emotivnoj vezi. Promena će biti burna, ali ne i suštinska.

Zdravlje – Dobro se osećate.

DEVICA

Posao – Polje finansija je naglašeno prisustvom Jupitera, što će vam pružiti priliku da ostvarite velike poslovne zamisli i finansijsku dobit. Tokom ovog perioda bićete u situaciji da poboljšate status na poslu ili da dobijete unapređenje. Merkur, vaš vladar u sekstilnoj Škorpiji i uz promenu mesečeve faze ukazuje na korak napred u karijeri.

LJubav – Svaka prejaka emocija i previše subjektivnog stava pri sagledavanju ljubavnog života može naneti više štete nego koristi, a vi ste često spremni da analizirate radi same analize, a ne pronalaženja rešenja.

Zdravlje – Budite oprezni, postoji mogućnost povređivanja leđa.

VAGA

Posao – Jupiter u vašem znaku, aspektovan povoljno od Venere i Saturna, uz prisustvo mladog Meseca u polju novca, ukazuje da su sve šanse na vašoj strani. Potrebno je samo da realno postupate, da se ne rasplinete na više strana i uspeh je gotovo zagarantovan.

LJubav – Osećate se prilično sigurnim pored partnera, što je jedno od značenja vladara vašeg polja partnerstva, Marsa u znaku svoje egzaltacije. Ukoliko ste slobodni, najverovatnije će jedno prijateljstvo da preraste u emotivnu vezu.

Zdravlje – Zbog oslabljenog imuniteta, u ovom periodu najviše će vas mučiti prehlada.

ŠKORPIJA

Posao – Skup planeta u vašem znaku može da inspiriše na novi posao ili ćete poželeti da se oprobate u nekom poslu o kojem vež dugo razmišljate. Škorpije koje nisu zaposlene, najzad će rešiti ovaj problem posredstvom osobe koja je bliska vašoj porodici. Venera udružena sa Saturnom i uz sekstil Jupitera nagoveštava da ćete uspeti da naplatite nešto iz prošlosti.

LJubav – Slobodni pripadnici znaka biće u prilici da uđu u emotivnu vezu sa osobom koju poznaju preko posla, ali, zbog Saturna, trebalo bi da budu veoma oprezni, jer se emocije lako mogu izgubiti.

Zdravlje – Nesanica je posledica stresa.

STRELAC

Posao – Saturn je spojen s Venerom u vašem znaku, što ukazuje na brojne promene na poslu, ali će Venera uspeti da pomiri suprotnosti. Osobe koje su vas podržavale u ovom periodu mogu biti indiferentne, a podršku će vam pružiti oni sa kojima ste se konfrontirali. Dobićete ponudu da se sretnete sa osobom koja će vam ponuditi zajednički posao.

LJubav – Tokom ove nedelje poželećete da se viđate s novom osobom, ali pod uslovom da to ostane u tajnosti, jer se Merkur, vladar polja partnerstva nalazi usred promene mesečeve faze.

Zdravlje – Proverite dioptriju.

JARAC

Posao – Vladar Saturn, udružen s Venerom u dvanaestom polju i egzaltirani Mars u vašem znaku ukazuju na raskorak između poslovnih planova i realnosti. Osim toga, pravite i previde u proceni okoline i osoba sa kojima ste sarađujete.

LJubav – Vladar polja partnerstva, Mesec ulazi u fazu mladog i najavljuje nova, bitna događanja u vašem emotivnom životu. Kako se faza dešava u Škorpiji, znaku mesečevog pada, postoji nešto fatalno u vašim idejama. Zato je potrebno da se u takvim situacijama obavezno konsultujete s nekim u koga imate poverenja.

Zdravlje – Manji stimačni problemi.

VODOLIJA

Posao – Deseto polje, koje ukazuje na karijeru i poslovni status, veoma je aktivno, pa će sredinom perioda doći do bitnih promena na poslu. To najavljuje i mlad Mesec koji je povezan s Marsom, vladarem vašeg polja karijere, a koji najavljuju događaje u vašu korist.

LJubav – Toliko ste okupirani poslom da o ljubavi uopšte ne razmišljate. Vodolije koje su u vezi ne bi trebalo da je opterećuju poslovnim brigama. Slobodni pripadnici znaka prevideće signale osoba koje pokušavaju da im se približe.

Zdravlje – Ukoliko ojačate imunitet, rešićete mnoge zdravstvene probleme.


RIBE

Posao – U ovom periodu dogodiće se nešto značajno što će vas pomeriti s mrtve tačke. Iako je polje karijere pod Saturnovom dominacijom, mlad Mesec koji je povezan sa poljem odnosa sa inostranstvom, ukazuje na neočekivanu promenu na poslu. Finansijska situacija se polako stabilizuje.

LJubav – Merkur, vladar polja partnerstva, udružen s mladim Mesecom u vama trigonskom znaku Škorpije, nagoveštava nove mogućnosti i promene u ljubavnom životu.

Zdravlje – Obratite pažnju na sinuse i stomačne tegobe.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije