OVAN (21.3.-20.4)

Posao – Događaji tokom ovog perioda zahtevaju prevazilaženje raznih ograničenja, što simbolizuje loš aspekt Marsa, vladara znaka, sa Suncem i Jupiterom, što znači da će doći do brzih promena na poslu. Važno je da osmislite odgovarajuću poslovnu strategiju i da ne dolazite u sukob sa autoritetima.

Ljubav – Skup planeta u sedmom polju označava dominaciju partnera. Sunce, Jupiter i Merkur, u lošem aspektu sa Marsom, ukazuju na pritajeni sukob i nepovoljan razvoj događaja. Budite odmereni u komunikaciji i ne pravite dramu za svaku sitnicu.

Zdravlje – Pokušajte da odložite hiruršku interevenciju i probajte alternativne lekove.


BIK(21.4.-21.5)

Posao – Pozicija Venere, vladara znaka u Škorpiji, osim negativnih može doneti i nove, povoljne uslove poslovanja, ali je neophodno da se pravilno organizujete i da se pridržavate zadatih rokova. Kontaktirajte saradnike koji imaju pouzdane informacije o novim događajima na poslu, jer ćete tako izbeći donošenje brzopletih odluka.

Ljubav – Prisustvo Venere u Škorpiji, osim na poslu, donosi nove uslove i u emotivnom životu. Srećom, Mars, vladar Škorpije, uticaće povoljno, pa sesituacija neće mnogo zakomplikovati.

Zdravlje – Ne zapostavljajte zdravlje. Ukoliko imate probleme sa donjim stomakom, obavezno posetite lekara.


BLIZANCI(22.5.-21.6)

Posao – Situaciju na poslu trebalo bi da sagledate iz različitih uglova, pre nego što donesete zaključak i konačnu odluku o budućim poslovnim potezima, kako to obično biva kada se Merkur iz svog znaka preseli u Vagu.

Ljubav - Uprkos manje povoljnim aspektima planeta, emotivna veza sa partnerom postaće kvalitetnija. Period je posebno povoljan za Blizance koji nemaju jasno definisanu vezu, kao i za ženske pripadnike znaka. Iako pomalo haotično, počeće sređivanje partnerskih odnosa.

Zdravlje – Slabe tačke su disajni putevi i glasne žice. Unosite što više vitamina i pojačajte imunitet.


RAK(22.6.-22.7)

Posao – Vladar u sedmom znaku nagoveštava nekakvu vrstu procene, onosno neko će ocenjivati vaš rad. Dostojanstveno i bez suvišnih pitanja prihvatite kritiku bliskih saradnika. Skup planeta u četvrtom polju označava bitna dešavanja u vezi nekretnina i imovine.

Ljubav – Slobodni pripadnici znaka upoznaće šarmantnu osobu koja će ih istovremeno i privlačiti i odbijati. Rakove koji su u vezi očekuje period zavrzlama i peripetija sa partnerom. Veliki značaj pridajete sitnicama što vam dodatno komplikuje život.

Zdravlje – Budite oprezniji, jer lako može doći do preloma kostiju.


LAV(23.7.-22.8)

Posao – Tri planete u vašem znaku ukazuju na nove poslovne dogovore i brojna putovanja. Ne dozvolite mogućnost iznenadnih promena u poslovnim pregovorima da ne bi došlo do gubitka. Preteranim isticanjem ličnih zahteva pobuđujete različite komentare saradnika.

Ljubav - Mnogi pripadnici znaka o pravoj ljubavi zasad samo maštaju, ali snovi će im se uskoro ostvariti. Ne vraćajte se na konflikte iz prošlosti i shvatite da je vaše poverenje bilo iskazano pogrešnim osobama.

Zdravlje – Previše ste osetljivi i preoterećeni poslom, što može da prouzrokuje razne bolesti.


DEVICA(23.8.-22.9)

Posao – Spremaju se promene na poslovnoj sceni,. Pazite se loše procene sve dok je Merkur, vaš vladar, pod uticajem Sunca. Saradnicima je bitno da čuju vaše mišljenje, ali upotrebite profesionalne manire i diskreciju, jer postoje stvari o kojima ne bi trebalo javno da raspravljate. Tri planete u polju novca ukazuju na dobro poslovne i finansijske prilike.

Ljubav – Ulaskom Jupitera, vladajuće planete polja partnerstva, u Vagu očekujte bitne promene u emotivnom životu. Device koje su u vezi i dalje će imati problem kako da sačuvaju i obogate vezu. Zdravlje – Umor je posledica slabog imuniteta i nepravilne ishrane.


VAGA(23.9.-22.10)

Posao – Tokom ovog perioda uspećete da ostvarite poslovne planove, na šta ukazuje ulazak Merkura u vaš znak i njegovo združivanje s Jupiterom. Sve ovo je u dobrom aspektu sa Saturnom, što nagoveštava velike poslovne šanse i mogućnost useha na duge staze.

Ljubav – Venera i Mars, vladar polja partnerstva, nalaze se u povoljnom aspektu, zbog čega je sve moguće u emotivnom životu. Zato se opustite i nemojte sebe da kočite u ostvarivanju ljubavnih planova i odnosa sa voljenom osobom.

Zdravlje – Ne jedite između obroka i izbegavajte slatkiše – bolje ćete se osećati, a bićete i zdraviji.


ŠKORPIJA(23.10.-22.11)

Posao – Verujete da je pravo vreme za uspeh, u čemu vas podržava prisustvo Marsa, vašeg vladara u Jarcu, znaku svoje egzaltacije. I pored toga, nemojte se opustiti i ne prenagljujte u donošenju važnih poslovnih odluka.

Ljubav – Venera, vladar polja partnerstva, prisutna je u vašem znaku, što znači da u potpunosti kontrolišete odnos sa voljenom osobom. Pitanje je samo da li vam to prija ili na taj način kontrolišete sopstvenu nesigurnost. Iako su aspekti podređeni vama, dobro razmislite da li je to zaista u vašu korist.

Zdravlje – Dobro se osećate, samo nastavite da uzimate vitamine i neće biti problema.


STRELAC(23.11.-21.12)

Posao – Jupiter, vladar znaka, napustio je retrogradni hod, ali ima loš aspekt s Marsom i dobar sa Saturnom. Pazite se poslova i odluka koje mogu dovesti u pitanje poštovanje zakona. Potrebni su vam razni trikovi i kompromisne varijante kao formula koja donosi uspešno dugoročno rešenje.

Ljubav – Prisustvo Jupitera i Merkura u Vagi označava spoj nepomirljivih razlika. Iako nepomirljive, uz obostrani trud mogu biti usaglašene. Reč je o sitnicama koje polako, ali sigurno nagrizaju vezu.
Zdravlje –
Bolove u nogama uzrokuje hiperaktivnost, a reumu nedovoljna fizička aktivnost.


JARAC(22.12.-20.1)

Posao – Planirate buduće događaje i poslovne poteze sa mnogo naboja i energije, jer želite da ih što pre rešite. Mars vam daje odličnu energiju, ali ste prilično neoprezni i ne vidite sve sitnice koje su i te kako važne za uspeh u poslu.

Ljubav – Mesec, vladar sedmog polja i Mars u vašem znaku nalaze se u konjunkciji, što je siguran znak preterivanja, pogrešnog i nepotrebno silovitog pristupa u komunikaciji sa partnerom. Pokušajte da budete maksimalno suzdržani, ukoliko želite da sačuvate vezu.

Zdravlje – Stresovi su evidentni. Ponekad su glavna pokretačka snaga, ali često izazivaju zdravstvene probleme.


VODOLIJA(21.1.-19.2)

Posao – Niko od saradnika ne sumnja u vaše praktične sposobnosti i uspešne finansijske rezultate, ali zato makar malo posumnjajte vi u sebe, pogotovo što je Mars prisutan u vašem dvanaestom polju, što nije dobar znak. Za uspeh je potrebno da imate proverenu ekipu saradnika, da osmislite dobar redosled poteza i da svaku situaciju detaljno analizirate.

Ljubav – Malo dešavanja u emotivnom životu za većinu pripadnika znaka. Jedino zauzete osobe očekuju ljubavne avanture, i to na radnom mestu. Međutim, spoj posla i emotivnog odnosa uglavnom nije dobar, zato budite veoma oprezni i razumni.

Zdravlje – Manji problemi sa kostima, ligamentima i zglobovima.


RIBE(20.2.-20.3)

Posao – Zbog promenljivih okolnosti na poslu delujete kao da imate velike ambicije i neskromna očekivanja, a za sve je kriv Jupiter udružen s Merkurom i Suncem. Zapaženi uspeh nemoguće je ostvariti bez detaljnih analiza i dobrih priprema.

Ljubav – Ulazak Merkura u Vagu mnogo obećava, ali je površan u realizaciji. Zato u ovom periodu ne očekujte veliki uspeh, sve dok Vener ane promeni znak.

Zdravlje – Više se odmarajte i opuštajte, jer ste se preforsirali i osećate konstantan umor.