Merkur u Vagi i Venera u Škorpiji: Izbegavajte rasprave i provokacije

Astrolog: Marina Jungić Milošević

05. 10. 2016. u 20:44

Zbog oslabljene pozicije planete ljubavi žene mogu praviti ljubomorne scene i biti posesivne

Меркур у Ваги и Венера у Шкорпији: Избегавајте расправе и провокације

Shutterstock

MERKUR, planeta komunikacija, biznisa i flerta, krajem nedelje ulazi u znak Vage, najavljujući nove kontakte, susrete i poznanstva i na emotivnom i na profesionalnom planu. U drugoj polovini perioda obrazuje konjunkciju sa Jupiterom koja odgovara studentima, kao i onima koji sarađuju sa strancima ili često putuju zbog posla. Napeti aspekti sa Mesecom, krajem nedelje, upozoravaju da se klonite rasprava i izbegavate provokacije, naročito sa ženama. Takođe, Merkur obrazuje izazovan aspekt sa planetom akcije, zato budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora, naročito u vezi sa sudskim procesima.

Oslabljena pozicija Venere, simbola ljubavi i novca, koja prelazi preko znaka Škorpije, može da bude razlog ljubomornih scena ali i partnerkine posesivnosti. Iako je nazivaju ženskom planetom, Venera podjednako utiče i na muškarce jer njena u horoskopu pokazuje mesto gde tražimo srodnu dušu.

Merkur u Vagi i Venera u Škorpiji, ove nedelje, utiču na sve znake, a najviše na Vage, Ovnove, Device, Škorpije i Bikove.

OVAN (20.3. - 18.4.)

Napet aspekt između Merkura i vašeg vladaoca Marsa, upozorava da izbegavate rasprave sa emotivnim ali i poslovnim partnerom. Izbegavajte rizične finansijske transakcije i podizanje kredita.

BIK (19.4. - 20.5.)

Aspekti Merkura donose vam šanse za uspostavljanje novih dogovora sa strancima. Zbog pozicije vašeg vladaoca Venere, moguć je ulazak u vezu sa umetnikom, sportistom, modnim dizajnerom.

BLIZANCI (20.5. - 20.6.)

Vaš vladalac Merkur u astrološkoj kući ljubavi vam donosi vam nove kontakte i na ljubavnom i na poslovnom planu, naročito ako ste umetnik ili sportista. Izbegavajte nepotrebne troškove.

RAK (20.6. - 22.7.)

Pozicija Venere u astrološkoj kući kreativnosti donosi uspeh i novac umetnicima i sportistima. Može da vas zainteresuje neko sa kim nameravate da započnete poslovnu saradnju, moguće Riba.

LAV (22.7. - 22.8.)

Konjunkcija Jupitera i Merkura, vladaoca astrološkog polja posla i ljubavi, nagoveštava susret sa mlađom osobom na nekom kraćem putu. Izbegavajte rasprave s dugogodišnjim partnerom.

DEVICA (22.8. - 22.9.)

Sa vladaocem Merkurom u astrološkom polju ljubavi i posla, popularni ste i omiljeni, naročito kod suprotnog pola. Na kraćem putu moguć susret s osobom koja radi u nekoj stranoj firmi.

VAGA (22.9. - 22.10.)

Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Venere i Merkur u vašem znaku, nagoveštavaju mogućnost ulaska u tajnu vezu s nekim koga poznajete preko posla. Izbegavajte nepotrebne troškove.

ŠARMANTNE DIPLOMATE

MERKUR pokazuje način na koji razmišljamo, komuniciramo i rešavamo probleme. Osobe sa ovom planetom u Vagi imaju smisla za diplomatiju, jako vode računa o svom izgledu, šarmantne su, komunikativne, ljubazne. Rado polemišu i iznose svoje mišljenje, ali lako "padaju" na provokacije. Odgovara im timski rad, važno im je šta drugi misle o njima, naročito nadređeni na poslu.

ŠKORPIJA (23.10. - 21.11.)

Aspekti Venere u vašem znaku i Merkura u 12. polju, nagoveštavaju mogućnost ulaska u paralelnu vezu s mlađom osobom. Saradnja sa strancima donosi vam uvećanje prihoda.

STRELAC (21.11. - 20.12.)

"Spoj" vašeg vladaoca Jupitera i Merkura, vladaoca astrološke kuće ljubavi, donosi vam susret sa osobom koja često putuje, zbog posla. Izbegavajte rizične finansijske transakcije.

JARAC (20.12. - 20.1.)

Osoba sa kojom ste nekada bili bliski može ponovo da uđe u vaš život, naročito ako je u pitanju umetnik, lekar ili neko ko često putuje zbog posla. Klonite se rasprava sa ženama.

VODOLIJA (20.1. - 19.2.)

Pozicije Merkura povoljno utiče na vašu komunikaciju s partnerom, naročito ako se radi o nekom vazdušnom znaku. Izbegavajte rizične finansijske transakcije sa strancima.

RIBE (19.2. - 20.3.)

Sa Merkurom u astrološkoj kući strasti i novca, može da vam se dopadne osoba koju poznajete preko posla ili neko ko nosi uniformu na radu. Izbegavajte nepotrebne troškove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije