OVAN

Posao – Mars, vladajuća planeta vašeg znaka nalazi se u lošem aspektu sa Jupiterom. Zato se pazite svih prečica i manipulacija na poslu, jer može doći do dodatnih problema.

Ljubav – Mlad Mesec u polju partnerstva ukazuje na gotovo izvesne promene statusa. Ovo važi pre svega za slobodne Ovnove koji su na pragu nove veze. Predstavnici znaka koji su u braku trebalo bi više pažnje da obrate na odnos sa partnerom, u protivnom može doći do velikih problema. Ovo je period u kojem partner dominira.

Zdravlje – Stres, napetost i konstantni pritisak loše utiču na zdravlje.

BIK

Posao – Nalazite se u fazi završavanja nekih bitnih projekata. Bilo je mnogo zastoja, ali se zbog dobrih aspekata Venere i Marsa situacija stabilizovala.

Ljubav – Venera, vladar znaka nalazi se u polju koje pripada partneru, što znači da su sve inicijative i odluke u rukama druge strane. I pored toga, veza u kojoj se trenutno nalazite je idealna za vas i zato ništa ne menjajte. Iako se ne zna ko koga podržava, niti ko se pita, bitno je da odlično funkcionišete.

Zdravlje – Dobro se osećate. Ipak, potrebna je veća fizička aktivnost.


BLIZANCI

Posao – Naredne nedelje imaćete mnogo poslovnih obaveza, susreta, ali i uspeha. Merkur se vraća na poziciju odakle je krenuo u retrogradno kretanje, što znači da nastavljate tamo gde ste stali krajem avgusta.

Ljubav – Budite veoma oprezni sa novim poznanstvima, ali ne odustajte već kod prvog neuspeha, jer je cim nadomak ruke. Uprkos Saturnovom prisustvu u polju partnerstva, odnosi sa voljenom osobom krenuće nabolje, jer će mnogi nesporazumi biti rešeni.

Zdravlje – Manji problemi sa cirkulacijom, kičmom i oscilacijama krvnog pritiska.


RAK

Posao – Mesec, vaš vladar ušao je u rastuću fazu, što ukazuje na nove poslovne događaje, uspešne poteze i napredovanje u karijeri. Kako se to dešava u vašem četvrtom polju, jasan je znak da ćete se udružiti s nekim i suprotstaviti se rukovodiocima

Ljubav – U odnosu sa partnerom imate izraženu potrebu da dominirate i da se samo vi pitate. Ali, to nikada nije dobar izbor, jer ukoliko dođe do bilo kakvog problema, sav neuspeh pašće na vaša leđa. Potrudite se da podelite odgovornost sa partnerom i da svako bude jednko bitan.

Zdravlje – Obratite pažnju na ishranu, jer su moguće tegobe sa stomakom.


LAV

Posao – Merkurov okret i prolazak kroz polje novca značajan je za Lavove koji očekuju neki zaostali novac. Poslovni uspeh pratiće značajna finansijska zarada. S druge strane, potrudite se da ne dolazite u sukob sa kolegama.

Ljubav – Narednih dana bićete u dilemi da li da prihvatite poziv šarmantne osobe s posla. Ipak, dilema će ubrzo biti otklonjena, prihvatićete poziv za izlazak. Uostalom, ništa vas ne košta, a može da se pretvori u kvalitetnu emotivnu vezu. Slobodni predstavnici znaka nikako da nađu ono što traže.


DEVICA

Posao – Zahvaljujući ličnoj snazi i mudrosti, ali i direktnom hodu Merkura, vladara vašeg znaka, dešavanja na poslu će vam odgovarati, pa ćete uspeti da vladate situacijom. Očekuju vas novi, uspešni poslovni potezi.

Ljubav – Shvatate da je stara veza pri kraju i da bi trebalo promeniti mnogo toga da biste je obogatili i sačuvali. Poželjno je da detaljno razradite plan budućih aktivnosti, jer ste na samom početku novog ciklusa. Ali, ne morate da žurite, jer je vladar sedmog polja tek promenio znak.

Zdravlje – Većinu Devica u ovom periodu očekuju manji zdravstveni problemi.


VAGA

Posao – Odlučni ste u nastojanjima da prevaziđete trenutne probleme na poslu. Međutim, položaj Venere, vladara vašeg znaka, ne nagoveštava da bi to moglo da se dogodi u skorijoj budućnosti. Možete da se izborite sa redovnim poslovnim obavezama, ali sve van toga vas zbunjuje.

Ljubav – Mars, vladar vašeg polja partnerstva nalazi se u znaku egzaltacije, što najčešće dovodi do udaljavanja od partnera i nesporazuma u komunikaciji. Da ne bi došlo do ozbiljnih problema u vezi, pokušajte da budete bliskiji sa voljenom osobom.

Zdravlje – Budite pažljiviji, jer postoji mogućnost povrede glave.

ŠKORPIJA

Posao – Do nedavno ste bili prilično potišteni, ali otkako je Venera ušla u Škorpiju, puni ste optimizma i veoma raspoloženi. Iako ste zadovoljni poslom kojim se trenutno bavite, razmišljate o novom izvoru prihoda. Odgovara vam sve što je vezano za brz i dobar obrt novca.

Ljubav – Kako vam se po glavi motaju nepraktične ideje, pokušajte da budete više realni. Menjajte ideje ili sebe, ali ne pomišljajte da bi Venera u Škorpiji mogla da vam pruži nešto idealno.

Zdravlje – I pored dobrih aspekata, previše ste nervozni, jer je vašoj ličnosti potrebno takvo stanje.


STRELAC

Posao – Promena na poslu samo je prirodan sled okolnosti još od ulaska Saturna u vaš znak. Sve ukazuje na otvaranje perspektive za bolju budućnost od kako Jupiter, vaš vladar ima dobru poziciju. Finansijski gubitak je posledica pogrešnih poslovnih procena i investicija.

Ljubav – Sa partnerom raščišćavate nesporazume nastale tokom Merkurove retrogradnosti, ali otvarate mogućnosti i za nove veze. Ne paničite, već mirno sačekajte pravi trenutak za promenu, jer na neke okolnosti ne možete da utičete, pa se ne nervirajte uzalud.

Zdravlje – Najvažnije je da smanjite cigarete.


JARAC

Posao – Nije poželjno da krivite druge za poslovne neuspehe. Čuvajte se laži i dvostrukih igara, naročito početkom perioda, na šta ukazuje prolazak Meseca kroz Vagu i Škorpiju, kada osobe koje vam nisu naklonjene mogu izgovoriti neistine o vama. Zato budite veoma oprezni i vodite računa o svakom potezu.

Ljubav – Previše se žrtvujete za osobe do kojih vam je stalo. U odnosu sa partnerom najviše je izraženo obostrano nerazumevanje i neprepoznavanje dobrih namera. Mlad Mesec, vladar vašeg polja partnerstva u ovom periodu biće u pozicijama koje vam neće prijati.

Zdravlje – Mogući su problemi sa žlezdama, srcem i nogama.


VODOLIJA

Posao – Zapljusnuo vas je talas optimizma, pa imate osećaj kao da vam je kamen pao sa srca. Veoma ste raspoloženi jer se dobro osećate na poslu. Saturn, vaš vladar pravi dobre aspekte sa Jupiterom iz Vage, što nagoveštava mogućnost da mnogi poslovi krenu u pravcu koji će vama odgovarati. Uskoro vas očekuje finansijski dobitak što će vas dodatno oraspoložiti.

Ljubav – Uključite razum kako ne biste propustili dobru ljubavnu šansu. Ukoliko budete igrali samo na emocije, nećete mnogo postići.

Zdravlje – Neracionalno se odnosite prema sopstvenoj energiji, što bi moglo da dovede do zdravstvenih problema.


RIBE

Posao – Tokom ovog perioda najzad ćete uspeti da završite poslove koji su bili prilično mučni, jer su zahtevali dodatnu snagu i motivaciju. Jupiter u Vagi nagoveštava uspešne poslove, finansijski dobitak i napredovanje u profesiji.

Ljubav – U polju partnerstva Merkur se vraća na poziciju u kojoj je bio krajem avgusta. Predstavnici znaka koji ne vole reprizu trebalo bi da se naoružaju strpljenjem, jer za sada ništa novo nema na vidiku, kada je emotivni život u pitanju.

Zdravlje – Kako potiskujete osećaj nesigurnosti, mogući su psihosomatski problemi. Ranjiviji ste nego što se drugima predstavljate.