Preminula Lil Bub: Mačka neobičnog izgleda koja je osvojila ljubitelje životinja

03. 12. 2019. u 23:59

Преминула Лил Буб: Мачка необичног изгледа која је освојила љубитеље животиња
Jedna od najpoznatijih mačaka na svetu Lil Bub preminula je u ponedeljak uveče, objavio je njen vlasnik Majk Bridavski na društvenim mrežama
Jedna od najpoznatijih mačaka na svetu Lil Bub preminula je u ponedeljak uveče, objavio je njen vlasnik Majk Bridavski na društvenim mrežama.

Lil Bub je rođena u junu 2011. godine, a preminula je 1. decembra. Titulu najslađe mačke na internetu dobila je zahvaljujući svom neobičnom izgledu. Zbog retke deformacije nije imala zube, a s obzirom na to da nije mogla do kraja da zatvori usta, jezik joj je stalno ispadao. Rođena je s nekoliko genetskih anomalija, a između ostalog je imala osteopetrozu, nesrazmerno male udove i dodatni prst na sve četiri šape.

Majk Bridavski je rekao kako ga je Lil Bub naučila svemu što zna o bezuslovnoj ljubavi.

"Spojila je mene i moju suprugu Stejsi sa kojom imam dvoje dece. Donosila je toplinu i ljubav u naš život poslednjih osam godina", rekao je Bridavski. Pre šest godina je dospela na naslovnicu Reddit-a i osvojila srca ljubitelja mačaka širom sveta, prenosi klix. Nedugo nakon toga postala je jedna od najpoznatijih i najpopularnijih mačaka na svetu.


B92.net

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije