Na Beogradskom manifestu udomljene napuštene životinje

Tanjug

26. 05. 2019. u 18:47

На Београдском манифесту удомљене напуштене животиње

Foto Tanjug

Napušteni psi, mačke, ali i po jedan zec, hrčak i morsko prase iz prihvatilišta za životinje "Draževac" dobili su nove vlasnike na "Beogradskom manifestu"

Napušteni psi, mačke, ali i po jedan zec, hrčak i morsko prase iz prihvatilišta za životinje "Draževac" dobili su nove vlasnike na "Beogradskom manifestu", koji je prvi put imao i Pet zonu posvećenu kućnim ljubimcima, saopštili su danas organizatori.

Vlasnici ljubimaca i ljubitelji životinja prvi put su imali svoj kutak na najvećem porodičnom festivalu destinacija i manifestacija "Beogradski manifest", koji je organizovan od 24. do 26. maja, uz podršku Grada Beograda, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Turističke organizacije Beograda.

U okviru Pet zone, od petka do nedelje, posetioci su dobili besplatne savete od veterinara i dresera.

PROČITAJTE JOŠ - Kutak za ljubimce na „Beogradskom manifestu”

Velika zainteresovanost bila je za predstavljanje škole za obuku pasa "Aport", kao i prezentaciju odgajivačnica pasa i mačaka, a održana je i akcija "Mesec oralnog zdravlja pasa" koja je bila posvećena zdravlju zuba i desni kućnih ljubimaca.

Tokom sva tri dana manifestacije, u okviru Pet zone organizovane su radionice - crtanje i pravljenje životinja od balona, a svi posetioci koji su usvojili neku od napuštenih životinja dobili su poklon pakete hrane od sponzora manifestacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije