Praktični štenderi za odeću

S. B.

26. 09. 2019. u 18:05

Практични штендери за одећу

Depositphotos

Njima su najviše oduševljene dame koje tako sebe lišavaju mučne potrage za idealnom kombinacijom. Njihovu prednost uočili su i muškarci, na njih mogu da stave kombinacije za nastupajuću radnu sedmicu

RAZNI stalci, koji čine da vaša odeća bude kao u izložbenom prostoru, uvek vidljiva i na dohvat ruke, deo su svetskog trenda u uređenju enterijera. Njima su najviše oduševljene dame koje tako sebe lišavaju mučne jutarnje potrage za idealnom odevnom kombinacijom za predstojeći dan, ali za njima ne zaostaju ni muškarci koji su uočili prednost štendera - na njih mogu da razvrstaju majice ili košulje za nastupajuću radnu sedmicu, pa i sve dodatke koji uz to idu (recimo, kaiševe, čarape, kravate...).

Mogu da imaju i točkiće, što čini da ih je lako, ako vi tako odlučite, premestiti u sasvim drugi ugao spavaće sobe ili, ako ste te sreće da imate veći stan ili kuću , u posebnu prostoriju namenjenu samo za odlaganje garderobe.

Od stila koji preovlađuje u vašem domu možete da se opredelite za metalne ili drvene štendere, srebrne, bele, crne ili, ako je reč o dečjoj ili sobi tinejdžera, za neki u jarkoj boji. Osim odeće, na njih se kače i torbe, šeširi, ešarpe... sve što vam je potrebno za dnevni "autfit".

Primetno je da mnogi na njih stavljaju i plastificirane ili rasklopive police sačinjene od debljih tkanina, jednobojne ili dezenirane, pa tako na štenderu imaju i majice i džempere koje bi i u ormaru završile na polici a ne na vešalici.

Spadate li u kreativne osobe, možda i sami osmislite izgled svog štendera u spavaćoj sobi. On ne mora da bude na podu. Može da visi s plafona uz pomoć kanapa i merdevina (kako je prikazano na fotografiji), čime ćete na jednom mestu spojiti moderan i retro stil. Ili, ako nemate dovoljno prostora za štender, možete samo ispod viseće police da fiksirate metalnu šipku sa kukama i eto improvizovanog držača za omiljene komade garderobe, čak i za rasklopivu policu.

Ipak, imajte na umu da su štenderi daleko od idealnog rešenja za osobe koje robuju cigaretama ili imaju kućnog ljubimca, naročito mačku.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije