Vreme je digitalizacije i dostupnosti svega, svuda i uvek. Potrebno je snaći se u moru izbora, odabrati što pre dok akcija traje, napraviti dobar izbor a pritom se razumeti i u kvalitet.

Bolje uslove pri kupovini nudi online kupovina koja nam postaje svakodnevna navika a o kvalitetu možemo da se informišemo putem kometara ispod proizvoda ili namenskih foruma.

U prevodu, o svemu se možemo informisati i kupiti preko interneta.

Otvaranjem prve online prodavnice nameštaja u Srbiji 2011. godine, kompanija Forma Ideale pokazala je da prati svetske trendove ali i da ustanovljava nove u Srbiji nudeći svojim kupcima visokokvalitetne proizvode po pristupačnim cenama, kao i nove tehnologije u cilju izgradnje poverenja i poboljšanja usluge.

Kupci pomoću nekoliko klikova mogu da kupe sve što im je potrebno. Kupljena roba stiže na bilo koju adresu u Srbiji, bez dodatnih troškova isporuke. A osim klasičnog uputstva za sklapanje, Forma Ideale na svom sajtu nudi i video uputstva koja svima omogućavaju da na što jednostavniji, lakši i brži način mogu da uživaju u obavljenoj kupovini.

Prateći trendove, ali i navike i želje domaćih kupaca kompanija je nedavno napravila Forma ideale aplikaciju za uređenje enterijera za korisnike Android i Apple mobilnih uređaja, svojevrsni virtuelni salon nameštaja, koji omogućava kupcima da pronađu i kupe nameštaj koji žele, bez obzira na to gde žive. Takođe, ako kupac nije siguran kako će željeni komad nameštaja izgledati u domu, na sajtu Forma Ideale na raspolaganju je i Planer, pomoću kojeg unapred može da sazna kako će njegov dom izgledati sa novim komadima nameštaja. Osim uklapanja novog nameštaja, moguće je osmisliti i cele prostorije, od poda do plafona.

Cilj je svakako da se putem svih digitalnih rešenja koja su osmišljena uštedi dragoceno vreme kupaca i olakša im montažu nameštaja u svom domu“, zaključuju u kompaniji Forma Ideale.