Piši-briši boje u sve većem broju dečijih soba

12. 07. 2019. u 08:00

Пиши-бриши боје у све већем броју дечијих соба

Foto: Promo

Roma Company u Srbiju donosi proizvode vrhunskog kvaliteta za vaš dom – MagnetPaint i SketchPaint, poznatog proizvođača MagPaint Europe
Roma Company u Srbiju donosi proizvode vrhunskog kvaliteta za vaš dom – MagnetPaint i SketchPaint, poznatog proizvođača MagPaint Europe.

MagnetPaint je lateks siva boja na vodenoj bazi, koja u sebi sadrži nerđajuće sitne čestice gvožđa i pretvara svaki zid ili površinu u „magnetnu“ površinu. Nudi širok spektar neverovatnih mogućnosti za upotrebu na gotovo svakoj površini, čak i na zakrivljenim površinama na kojima su oglasne table i panoi neprikladni i može se obojiti u bilo koju završnu nijansu boje.

MagnetPaint omogućava kreativno korišćenje prostora na zidu, a može se koristiti i na površinama kao što su drvo, cigla, gips, beton, staklo, neglazirana keramika, lesonit i dobićete površinu na koju možete da postavljate magnete.

Možete napraviti velike prostore za pisanje i crtanje, čak i cele zidove u konferencijskim salama, kancelarijama, školama ili dečijim sobama. Savršeno je za ostavljanje beleški vašim najbližima, postavljanje fotografija ili pisanje liste zadataka.

Magnetska snaga zavisi od broja nanetih slojeva, a za optimalnu snagu nanosi se u tri sloja.


SketchPaint - pretvara gotovo svaku glatku površinu u površinu sa karakteristikama piši-briši table po kojoj se može pisati i brisati odgovarajućim markerima.


Na taj način je moguće napraviti velike prostore za pisanje i crtanje, čak i cele zidove u konferencijskim salama, kancelarijama, školama, dečijim sobama...

Ako želite da površina bude ujedno i magnetna, tada prvo kao podlogu nanosimo MagnetPaint.


Na taj način imaćete površinu na koju možete da postavljate magnete, ali i da pišete i brišete odgovarajućim markerima i da ne brinete o greškama: lako je izbrisati. SketchPaint je raspoloživ kao beli ili bezbojan premaz, u sjajnoj ili mat verziji.

MagnetPaint
i SketchPaint su savršeno rešenje da na brz i jednostavan način doprinesete lepšem izgledu životnog prostora, a stari predmeti mogu zablistati novim sjajem.


Uz magnetnu boju MagnetPaint i piši - briši boju SketchPaint, u ponudi Roma Company je i veliki asortiman odgovarajućih izuzetno jakih (neodimijumskih) magneta u raznim oblicima, markeri za pisanje po piši - briši površinama, kao i sredstva za njihovo održavanje – čišćenje.


(PR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije