Da li ste znali da je pre tačno 50 godina kompanija Somfy proizvela prvi tubularni motor koji je odjednom promenio način života tadašnjeg čoveka?

Izbacio je ručno podizanje i spuštanje, a lansirao električni pogon za roletne i tende. Omogućio je čoveku da obavlja taj svakodnevni zadatak elegantanim pritiskom na dugme.

Kao što je davne ’69. modernizovala i olakšala život hiljadama ljudi, kompanija Somfy to radi i danas.

I posle 50 godina, naša misija je ista - da Vam omogućimo komfor, sigurnost i lakši život, kakav zaslužujete.

Zbog toga se trudimo da stalno usavršavamo svoje proizvode i tako Vam pomognemo da udobnije živite i sačuvate kućni budžet.

Kako to postići? Kontrolišite svoj dom uz pomoć par klikova! Pametnim uređajima u domu se upravlja brzo i efikasno uz pomoć daljinskog upravljača ili aplikacija na telefonu.

Ugradite naše motore u svoje roletne, garažna vrata, kapiju i zagospodarite svojim domom spolja i iznutra.

Daljinski upravljajte tendama i pergolama, upalite svetlo pre nego što dođete kući. Povežite sve elemente smart house sistemom i iskusite sve blagodeti savremenog življenja. Uštedite vreme i novac!

Motorizacija roletni, zavesa i svih unutrašnjih zastora

Ne morate se više šetati po kući i ručno pokretati roletne, zavese i zastore, sada ih možete kontrolisati jednostavnim pritiskom na dugme.

Zaptivajuće roletne izoluju Vaše domove od toplote, hladnoće i buke i garantuju mrak, kada Vam je neophodan. Sadrže specijalne blokatore koji Vas štite od potencijalnih provala.

Motor se automatski zaustavlja ako roletna naiđe na prepreku ili ukoliko su lamele smrznute. Isključiće se i sprečiti štetu i nepredviđene troškove.

Sjajan dodatak je tajmer koji roletne automatski spušta u sumrak i ne propušta hladnoću u prostoriju. To će Vam zimi uštedeti novac za račune za grejanje.

Senzor za sunce omogućava roletnama, zavesama i zastorima da se automatski spuste kada je jako sunce i tako održe prijatnu temperaturu.

Ukoliko se plašite provalnika dok ste na odmoru, fantastična opcija je i simulacija Vašeg prisustva – tajmer pomera roletne i uključuje osvetljenje stvarajući privid da ste kod kuće.

Motorizacija tendi i pergola

Za uživanje na tremu, bez straha od sunčanice i opekotina, neophodno je da imate tendu ili pergolu.

Idealno rešenje je da ih motorizujete jer ćete onda bezbrižno, bez ustajanja sa ležaljke, moći da ih pritiskom na dugme, pomerate u skladu sa svojim potrebama.

Naši motori odgovaraju svim tipovima tendi i pergola, a možete ih montirati na one koje već imate.

Poseduju ugrađen radio prijemnik i osvetljenje, pa možete leti praviti večere i žurke na tremu bez dodatne rasvete i ozvučenja.

Ako počne vremenska nepogoda, a Vi niste podigli trendu pre izlaska iz kuće, ne brinite, senzor za vetar će je automatski uvući.

Senzor za sunce automatski spušta tendu, ako je sunce prejako i održava prijatnu temperaturu u Vašim domovima.

Motorizacija kapije i garažnih vrata

Somfy nudi električne motore koji se mogu ugraditi u krilne i klizne kapije, nebitno je da li su nove ili postojeće. Oni će oživeti Vaše kapije i uštedeti Vam mnogo muke i vremena.

Ne morate više izlaziti iz kola po kiši i snegu da biste otvorili kapiju i garažu. Dobićete komfor o kojem ste sanjali. Jednim potezom ćete kontrolisati garažna vrata, kapiju i pešačku kapiju.

Automatizovana kapija i garažna vrata su izvori bezbednosti. Uz njih ćete biti sigurni da će se automatski zaustaviti pred preprekom i sama zatvoriti posle vremena koje ste sami podesili.

Ako vozite bicikl ili motor, koristiće Vam opcija delimičnog otvaranja, tako ćete bez silaska sa omiljenog dvotočkaša ući u svoje dvorište i garažu.

Štite i od provalnika jer kada se jednom zatvore, nasilno otvaranje je gotovo nemoguće.

Motorizacija spoljnih skrinova i zastakljenih terasa

Ako imate velike prozore, spoljni skrinovi su pravi izbor za Vas.

Senzor će automatski efikasno štititi Vas i Vaše domove od prejakog sunca čak i kada niste kod kuće. Ukoliko duva jak vetar, senzor automatski podiže zastore i sprečava oštećenje.

Zastakljena terasa je dobro rešenje da proširite svoj životni prostor. Možete u nju ugraditi motorizovane krovne zasenjivače, roletne, prilagodljive skrinove ili unutrašnje venecijanere i napraviti od terase modernu oazu za uživanje na kojoj će Vam svi zavideti.

Ljudi iz 60 zemalja širom sveta je prepustilo proizvodima kompanije Somfy da se brinu o njihovom domu i olakšaju im svakodnevicu.

Već 15 godina korisnici iz Srbije, Crne Gore i Bosne uživaju u boljem, sigurnijem i bezbrižnijem stanovanju uz naša motorizovana rešenja, automatske sisteme za kuće i zgrade.

Ako i Vi želite kvalitetniji život, pozovite nas još danas na 025/841-510 ili nam pišite na info@somfy.co.rs i napravite prvi korak ka savremenom domu o kakvom ste oduvek maštali.

(PR)