Kako da auto zamiriše

B. J.

24. 03. 2019. u 15:45

U posudu sa rupicama sipajte mirišljavu so i stavite je u pregradu na vratima automobila ili u kasetu - kad god ih otvorite, zapahnuće vas primamljive mirisne note. Možete koristiti i sveže cveće

Како да ауто замирише

Depositphotos

Želeli biste da osvežite vazduh u automobilu, a ne dopadaju vam se veštački mirisi jelkica ili osveživača prostora. Primenite onda neki od ovih saveta i vaš četvorotočkaš uvek će mirisati lepo.

U posudu sa rupicama sipajte mirišljavu so i stavite je u pregradu na vratima automobila ili u kasetu - kad god ih otvorite, zapahnuće vas primamljive mirisne note. Možete koristiti i sveže cveće, tako što ćete ga staviti na novine, na zadnje sedište ili ispod njega, pa će, tokom sušenja, intenzivno mirisati.

Dobar efekat ćete postići i sa esencijalnim uljima, poput onih od pačulija, eukaliptusa ili limuna. Dovoljno je da stavite samo nekoliko kapi na patosnice ili presvlake i auto će nedeljama mirisati. Možete ovim uljima nakapati i omiljeni plišani ukras za auto, pa ga zakačiti na retrovizor ili oko menjača. Ukoliko ste ljubitelj mirisa lavande, kesicu sa ovom biljkom okačite gde vam je najzgodnije u automobilu i, kad je god budete protrljali, osetićete se kao u polju lavande.

Takođe, trebalo bi da sodu bikarbonu redovno utrljavate u patosnice, jer odlično upija neprijatne mirise.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije