Neka kuhinja poplavi

M. D.

11. 04. 2018. u 14:20

Нека кухиња поплави

Shutterstock

Ne mora cela kuhinja da bude plava. I ne treba. Ne morate ni živeti na obali da biste svoju kuhinju obojili u morsko plavetnilo

ZA kuhinju ljudi mahom biraju belu, bež, sivu i "drvene" tonove, pokazuju istraživanja. Ali zašto ne biste bili hrabri i izabrali neku od mnogobrojnih nijansi plave?

Ne mora cela kuhinja da bude plava. I ne treba. Ne morate ni živeti na obali da biste svoju kuhinju obojili u morsko plavetnilo. Pažljivim uređenjem postići ćete da se plava lepo uklopi u vašu kuhinju, gde god da živite.

Mastiloplava daće moderan izgled kuhinji, a odlično se kombinuje uz sive uređaje i čelične delove. Bledoplavu izaberite za retro efekat, a izborom zagasitije nijanse koja "vuče" na sivu unećete skandinavski šik u dom koji možete pojačati detaljima u belom drvetu. Tirkizna deluje zabavno i sveže, a tamnija nijansa plave donosi prostoru eleganciju i sofisticiranost.

Plava se najčešće kombinuje uz belu, bež i sivu. Zanimljive su stolice u plavoj boji, dok je ostatak kuhinje beo. Možete se odlučiti i samo za detalje, na primer luster ili vaze za cveće, činije za voće. Ako ne želite velike promene, fioke ili radnu površinu prefarbajte u plavo, a ako ste spremni za preokret, neka ormarići "poplave".


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije