Veliki satovi ukras na zidu

K. M.

24. 11. 2017. u 20:15

Popularnost ovoh „starinskog” detalja u minimalističkim dovmovima javila se kao suprotnost ekspanziji pametnih telefona i digitalnih časovnika

Велики сатови украс на зиду

Shutterstock

VELIKI satovi na zidovima ponovo su obavezan detalj svakog moderno uređenjenog stana. Popularnost ovoh „starinskog” detalja u minimalističkim dovmovima javila se kao suprotnost ekspanziji pametnih telefona i digitalnih časovnika. Umesto obaveze i korisnosti, zvuk otkucaja kazaljki sada je stvar dizajna i dekora domova.

Nećete pogrešiti koji god da odaberete. Jedinstveni časovnik kao doprinos uređenju enterijera može biti moderan, rustičan, minimalistički, futuristički, umetnički...

Ovalni zidni sat u vintidž dizajnu sigurno će postati upečatljivi detalj svakog enterijera. Posebno su popularni oni sa rimskim brojevima, a dizajneri enterijera saglasni su da je ovakav jedan detalj u moderno opremljenom domu dovoljan za idealnu toplinu i balans različitih trendova.

Popularni železnički satovi karakteristični su po tamnijim nijansama i metalnim konstrukcijama, koji belim zidovima mogu dati poseban šarm. O popularnosti zidinih satova svedoče i modernistički dizajni, koje se odlikuju velikim kazaljkama bez oblog kućišta i sa samo nekoliko oznaka na zidu za vreme. Oni se posebno ističu na tamnim zidovima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije