Egzotična spavaća soba

M. D.

četvrtak, 28. 09. 2017. u 14:40

Eгзотична спаваћа соба

Shutterstock

"Prizovite" letovanje svoj život tako što ćete spavaću sobu urediti da "miriše" na odmor, u čemu će vam pomoći sledeći trikovi

ODMOR je odavno prošao i čini vam se da novi nikada neće doći. "Prizovite" ga u svoj život tako što ćete spavaću sobu urediti da "miriše" na odmor, u čemu će vam pomoći sledeći trikovi.

Tapete sa tropskim motivima - Već nekoliko godina u modi su tapete, pa zašto za jedan zid spavaće sobe ne biste izabrali one sa tropskim motivima? Ako vam je to previše napadno, pronađite tapete sa motivima šume i prirode.

Jarke boje - Sunce i šarene haljine prva su asocijacija na leto i odmor, pa "obucite" svoju spavaću sobu u jarke boje. Žuta, narandžasta, roze, zelena - izbor zavisi od vaših afiniteta. Zanimljivo bi bilo da komodu ofarbate u jarku boju ili barem izaberite posteljinu u sunčanim tonovama.

Plavo - Ništa tako ne podseća na more kao plava soba. Obojite bar jedan zid u neku nijansu plave, od tirkizne do modroplave, a možete pronaći i druge stvari u ovoj boji, od jastuka, preko prekrivača, pa i komoda. Plava se odlično kombinuje sa belom i bež, a unosi smirenost. Možete dodati i neke morske motive, poput sidra, činije sa kamenčićima koje ste letos skupljali na obali.

Orijentalni stil - Ako vam je ceo stan u modernom stilu, spavaću sobu možete urediti u nekom drugom, na primer orijentalnom. Izaberite bogate zavese koje unose luksuzni duh, tepih sa arapskim motivima i sitnice koje "mirišu" na putovanja i egzotiku.

Savet plus: Poigrajte se sa retro detaljima koji doprinose utisku da smo zalutali u drugo vreme i doba što asocira na odmor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

alex miles

29.09.2017. 05:32

Da, ali ta mala "sala" zna da kosta vise od godisnjeg, cak i dva.Ha !