Napravite kutije za odlaganje stvari

M. D.

24. 11. 2015. u 20:33

Originalne kutije za odlaganje raznih stvari možete i sami da napravite koristeći tkanine, papir u boji, fotografije, odštampane citate iz omiljenih knjiga...

Направите кутије за одлагање ствари

Kutija za odlaganje svega i svačega nikad dovoljno... Umesto da kupujete nove, zašto ne biste upotrebili kreativnost i pokušali da napravite originalne? Ako imate decu, uključite i njih u posao, biće im zabavno i osećaće se korisno.

Svaka kutija može da posluži, od kuhinjskih i drugih uređaja do onih koje možete naći u prodavnici. Za sitnice su pogodne kutije od obuće. Mogućnosti su neograničene i zavise samo od mašte.

* Kutiju možete prekriti tkaninom, za to su vam potrebne makaze, metar i lepak. Isecite poklopac jer će izgledati efektnije, dno premažite lepkom i obložite tkaninom, a na isti način zalepite sve strane. Ako se negde lepak nije "uhvatio", pričvrstite taj deo zihernadlama koje mogu i da ulepšaju vašu kreaciju, naročito ako su u boji.

* Nabavite običan papir u boji i prelepite celu kutiju, dozvolite mališanima da po tome crtaju i šaraju, biće ponosni jer ste ih pustili da sami nešto naprave.

* Efektno izgleda i kutija na koju ste zalepili fotografije, mogu biti članovi porodice, ali i omiljene destinacije na kojima ste bili.

* Nećete pogrešiti ni ako se opredelite za "pametnu" kutiju, koju ćete napraviti tako što ćete štampati citate iz omiljenih knjiga ili filmova.

Kada počnete da kreirate, ideje će same dolaziti, pa možda poželite da na svoje "remek delo" zalepite mašnicu, cvetiće i druge sitnice i ukrase.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije