Ukrašavanje prozora u ovoj sezoni bilo je veoma inspirativno za dekoratere, pa su stavili akcenat na staklo! Proizvođači nalepnica odmah su na to reagovali maštovitim aplikacijama i samolepljivim posterima koji mogu da se nabave i kod nas.
Velike staklene površine predstavljaju idealnu podlogu za ukrašavanje. Ipak, to ne znači da prozore sasvim oblepite i sprečite da i to malo sunčevih zraka tokom pozne jeseni i zime prodre u vaš dom, već možete da ih diskretno ukrasite aplikacijama u vidu detalja.
U trendu su cvetni motivi koji u sumorne jesenje prizore unose prolećnu vedrinu. Jedna crvena ruža, buket visibaba ili ljubičica, oraspoložiće vas uvek kada pogledate kroz prozor. A, ukoliko vam se nimalo ne dopada ono što vidite napolju, pravo rešenje za vas su posteri koji potpuno prekrivaju prozor stvarajući iluziju da se tik ispred vašeg doma pruža predivna peščana plaža, gusta šuma ili vinograd okupani suncem.
S obzirom na to da se ukrašavanju prozora najviše raduju deca, proizvođači su ponudili široku paletu aplikacija za najmlađe. Nalepnice verno prikazuju životinje, likove iz crtanih filmova i bajki koji znatiželjno proviruju u dečiju sobu.
Samolepljive aplikacije mogu da se postave na staklo i sa unutrašnje i sa spoljašnje strane, vrlo su otporne na grebanje,sunčeve zrake, kišu i sneg.
Savet plus: Nalepnice mogu da se stave na svaku staklenu površinu, osim na prozorima, vrlo zanimljivo izgledaju i na vratima, tuš kabini, stolu, vazi, čaši...