UZ buđenje prirode ovog proleća možemo da očekujemo da se iz zimskog sna trgne i naša uspavana kreativnost, barem kada je reč o odevanju. U prve dane sa olistalom “scenografijom” zakoračite u kreacijama koje će vam podići raspoloženje.

U svim svetskim prestonicama mode predstavljena su šarena odela, uglavnom cvetnog desena. Tu su i nešto svedenija, dvobojna, ali u kontrastnim aktuelnim tonovima, sa zabavnim printom koji ne upada odmah u oči, kao što su veliki cvetovi. Sakoi su odlično strukirani, nešto duži (neki dopiru sve do sredine butina) i zakopčavaju se jednim dugmetom. Pantalone su klasičnog kroja - “na crtu”, uske, a u ponudi su i one koje se blago šire i završavaju na samo centimetar od poda.

Odela sama po sebi doprinose eleganciji, strogoći i veoma su praktična. Ova, prolećna, zbog vesele kombinacije boja nikako ne mogu da se svrstaju u stroga, ali ono što sa sigurnošću može da se tvrdi jeste da će ih rado prihvatiti i mlade devojke i žene u zrelijim godinama. Nosiće ih kako uz patike, tako i uz cipele sa visokim potpeticama, u zavisnosti od prilike.