Ovacije za srpskog dizajnera od modne elite (FOTO)

Novosti Online / V.N.

nedelja, 23. 02. 2020. u 14:21

Овације за српског дизајнера од модне елите (ФОТО)
Kreator Stefan Đoković u subotu uveče predstavio kolekciju jesen zima 20/21 u prepunoj Palati Visconti
Kreator Stefan Đoković u subotu uveče je predstavio kolekciju jesen zima 20/21 u prepunoj Palati Visconti. Prve redove zauzeli su članovi diplomatskog kora, modni znalci iz celog sveta kao i novinari prestižnih magazina.


Predsednik Camera dela Mode Mario Boselli pružio je podršku Đokoviću i svojim prisustvom uveličao prikazivanje kolekcije "Notturno".


Đoković je zapanjio prisutne na samom početku izborom muzike kada su manekenke uz Šopena izašle na pistu u bajkovitoj scenografiji zdanja iz 17tog veka.


Prva kreacija izmamila je gromoglasan aplauz a nakon toga su se nizale haljine koje su na najbolji mogući način opravdale očekivanja poznavalaca visoke mode.


Materijali i kolorit inspirisani su bojama noći i svih faza do svitanja. Kreator je reviju zatvorio venčanicom kristalno bele boje. Nakon defile dodatno je oduševio zvanice snažnom porukom na majici na kojoj je pisalo Pomolimo se za Kinu i tako poslao ljubav svim ugroženim ljudima i skrenuo pažnju na njihovu patnju svojom empatijom.


Ovim gestom Stefan Đoković ukrao je šou na Milanskoj nedelji mode i predstavio je Srbiju na najbolji mogući način.


U dirljivom maniru poklonio se publici emotivnije nego na ovim ostalim nedeljama mode na kojima je učestvovao." Biti deo ovakvog spektakla i savršene organizacije je san svakog dizajnera.


Ovo su momenti zbog kojih se sav naporan rad i trud isplate i koji su inspiracija za sve naredne projekte. Aplauz je najlepši kada se zasluži." - rekao je Stefan Đoković u prestonici mode, Milanu.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije