I RADOST I NOĆNA MORA: Šta obući za posebne prilike?

S. B.

utorak, 09. 04. 2019. u 20:54

И РАДОСТ И НОЋНА МОРА: Шта обући за посебне прилике?

Depositphotos

Posebne prilike su i radost i noćna mora za mnoge dame. Ako imaju efektnu suknju, shvate da nemaju odgovarajuću bluzu uz nju

POSEBNE prilike su i radost i noćna mora za mnoge dame. Ako imaju efektnu suknju, shvate da nemaju odgovarajuću bluzu uz nju. Ukoliko kao adut izvlače divnu snežnobelu košulju, ispostavi se da im nedostaju dovoljno elegantne pantalone. Otuda je svečano odelo savršeno rešenje za razne događaje na kojima se očekuje određeni "dres kod".

Možete da se opredelite za jednobojna, ove sezone naročito za žuto, ali koje ima zanimljive ukrase poput perli našivenih po šavovima pantalona i sakoa ili, recimo, mnoštva staklića. Dozu elegancije uvek daju u dugmad presvučena tkaninom od koje je sačinjeno odelo.

Nećete pogrešiti ni sa dezeniranim na kojem preovlađuje plava boja ili sa kompletno plavim uz koje, na primer, možete da ponesete elegantnu košulju sa satenskom kragnom.

Najsvečanije će, ipak, delovati crno-belo odelo sa zanimljivim duplim reverima poput skulpture. A kada je reč o kroju pantalona, u ponudi su "cigaret", pa modeli sa širokom nogavicama, sa ili bez falti, koje se blago šire od kolena...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije